След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 616
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Здравейте мами,

Днес бяхме на консултация с ваксина.Йоско тежи 9.460 и е висок 76 см.Не рева,като му слагаха ваксината.

# 181
  • София
Здравейте,
Клара, страхотна новина. Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче! Hug
Честити ходещи крачета на Кристи и на Ема!
Болните дечица бързо да се оправят!
За безсънните нощи - и ние сме в отбора. Буди се по 5-6-7-8 пъти. Мислех си ,че като го отбия ще се реши проблема, но не. Може би грешката е мен - давам му да пие мляко като плаче повече, защото ми е по-лесно. И всъщност замених кърменето през нощта с пиене от шишето пак по много пъти. Според майка ми затова се будел и не трябва да му давам нищо през нощта. И аз така мисля, но ми е трудно да го изпълня на практика - това значи да го нося на ръце или не знам и аз как да го успокоявам. А за спането в неговото легло - ами спи там около 2 часа след като го преместя от спалнята и като започне да плаче го взимам на спалнята, пак за да ми е по-лесно.Все пак, за да съм адекватна на работа трябва и малко да поспя. А времето когато си спеше поне по-голяма част от нощта в неговото легло е далечен спомен. Та чакам и аз да стане на 3 години , за да се наспя. Явно съм много лоша майка Thinking
За ББ и аз съм възмутена. То че няма никой подходящ за победител няма, ама тези финалистки  Shocked . Съмнявам се това да е реален вот.
Калоян казва мама, баба, тата, айде, неща, които не разбирам, пляска с ръце, подава ми разни неща, които му поискам, целува ме като му кажа(по-точно ме лигави), показва къде е елхичката, топката и т.н.

# 182
  • Ruse
здравейте моми4ета
нещо много ме е страх от тази ваксина и все я отлагам
Ели цял ден ме побърква от неиното непрекъснато бърборене и все бяга насам натам сяка6 някой я гони.Казва доста думи-мамо,баба,дядо,дай,на,лельо,браво бераво и пляска с ръце,показва колко голяма 6те стане,показва 4е е на една година и каза вместо една НА,прави брум брум като си бръм4и с прръс по устата,как прави кон4ето,ела ела и о6те много други ама то едно ли е да го заомни6.за но6тното ставане слава богу от месец спи по цяла но6т без да се събуди а преди ставах по 10до 20 пъти(4ак се 4удя спя ли или неспя)И ние пием НестлеДжуниър преди лягане но си изпива 210 грама
4естито на проходилите де4ица и леко и безаварийно падане

# 183
здравейте, цял ден съм навър от рано рано, ей преди малко се прибрахме,  прочетох отгоре отгоре че говорите за спането, ние сме в отбора на неспящите, Буди се по хиляди пъти, като лошото почва към 12ч когато изпада в зъбна истерия, давам калпол и се успокояваме, но после на всеки 30минути в редки случаи да изкара в спане час, се разревава и става, иска да я гушкам, не знам какво е сънувала но много леко и неспокойно спи, винаги пробвам с погалване но много рядко става, и като се успокои докато си наместя дупето в завифките ето тя пак се разревала и така цяла нощ, откакто се е родила им имала 2 прекрасни нощи в които се е будила само по веднъж, дано към година и половина да почне да спи,

# 184
Здравейте, вчера нямахме нет  #Cussing out и сега немога да изчета...
за спането - като чета направо ми настръхват косите - за каво будене става въпрос Sick ники спи спокойно от месеци, по цяла нощ, ляга си в 20,30ч и сутрин към 8 се буди. Hug
Исайкова честито прохождане, все напред и нагоре!
buba_katinka бързо оздравяване Praynig, че като знам какво е болно дете Sad
kanesta   - честит взет или даден изпит/имали значение newsm78/, вече забравих тези времена...
клара нетрябва ли да спреш кърменото, като си бременна newsm78, а ходи ли на лекар? последно май само теста си беше казал думата.
sisssa - за говоренето и ние сме със същия репертоар като вашия
desytka   - леле каво сте преживели, чак в болница Cry, радвам се че всичко вече е наред
bubu_to ние така посочваме с ръчички колко голямо ще стане момичето, не съм се сещала за колко обича smile3538

при нас новото е, че Ники като ме види с  smile3509 и почва да позира, едни усмивки, едни стойки Joy

# 185
Имам два въпроса, докат не съм се отплеснала:
1. В какви граници е нормално да бъде хемоглобина на 1-годишно дете?
2. Почиствате ли с нещо зъбките на децата?

При нас акция хранене - провалена. Зъби? Реакция на желязото, което давам? В странични реакции пише "тежест е корема"...
Нестле Джуниър дадох на 2 пъти - от неприятната изненада хвърли чашата на земята. Не е вкусвала никога адаптирано.
Заспива сама с едно мое горнище от пижамка гушнато. Откакто се отби е много привързана към него.
Лека нощ!

# 186
  • София
Добър вечер!
Деси,важното е че вече е добре малката и сте си вкъщи. Heart EyesСамо жалко,че сте страдали всички:((((

Ту,аз не почиствам още зъбчетата,а може би вече трябва.Но нашите все още са само две,така че си намирам оправдания още.

Думички-и нас ни няма там.Казва баба,деде,бу(кучета и какво ли още не е бу),ня(котето),казва колко голям ще порасне,маха с пръст като му кажеш не,като му кажеш браво пляска с ръчички,носи дистанционното да му пуснеш ну погоди,дава боц ,гуш и все такива по-елементарни нещица.Днес направи два пъти един номер,който не ми хареса-пльосна се на земята,за да покаже че е сърдит.

Канеста,честито за изпита!Браво!

За спането-съчувствам просто.И Кристи по някое време се събужда през нощта,но като го обърнеш пак да легне и му сложиш бибата заспива.А и мъжа ми спи до него,така,че ми е спокойно на мен BlushТази нощ се беше напишкал целия.Бяхме с молфикс -една промоция от списанието.
А го приспиваме като легнем до него и го държим за ръчичката.

Това е от мен:))))
Лека нощ:)

# 187
Добър вечер и мерси на всички за моралната подкрепа  bouquet
Да докладвам за първата вечер: минало е много добре. Чавето се е будило доста често, но в момента, в който Луси (свекито, много ми е странно да и викам свеки) влизала, се обръщал и заспивал. Та така до 9 сутринта. Е , аз не спах много добре, но явно наистина е било ок - като отидох да го взема сутринта, се беше нахилил до уши и ми разказва някакви си негови приказки. На обед го сложих пак в новата му стая - без хър-мър заспа. Тази вечер също. Дано и занапред да е така и наистина да свикне и да спре да се буди. Аз очаквах страшни ревове, тръшкания и драми, а той дори мина за ПЪРВИ път от петия си месец насам без цица....... А дано! Ще докладвам, пък да видим дали са прави лекарите и дебелите книги. Thinking
Забравям от няколко дена насам: Честито на проходилите Деян, Кристи и Ема! Ние още сме далеч от този момент Wink

# 188
Добро утро!
two на твоите въпроси:
1. от 100 до 130
2. Аз не, може би трябва ние сме с 9 зъба, но стоматоложката ми каза, че е достатъчно с вода да ги измивам, след като яде сладко или пие АМ.

# 189
добро утро
деситка, сега прочетох какво сте преживели, добре че е зад гърба ви и всичко е вече е наред, дано не се повтаря, въпреки вашите гени
аз зъбките още не мия, но мисля че и е време, а за хемоглубина нямам представа
сердика, виждаш ли че на малик ще му е много добре като се наспива,

# 190
привет  Wink
zъбки мием с ненедент zа бебета всяка вечер (почти  Wink) . Саши има 4 и ги мие с удоволствие  Wink Спряхме Дефлуорета (вит Д и Флуор ) и сега сме на Зимафлуор zа след 1 годинка(това е само флуор)
Сердика, успех  Wink
Саши също е в zъбна криzа, вчера едвам го приспивах и не се храни много въzторжено  Sad 
МЕд питаше някой . Давам да опита. НЕ му налита. До сега проблеми няма.
Хемоглубин нямам представа колко е , до сега не сме проверявли, но дребосъка си е добре  Wink
Един въпрос Какво става с летище София? Тук се носят раzни новини, че София е направо непристъпна и ненапускваема  #Crazy Хората не могат да го повярват  newsm78

# 191
петра изля половин бутилка олио върху себе си. няма да ви разказвам какво мазало стана. а кухнята още има нещо общо с ледена пързалка  Mr. Green тъкмо й се кефех, че 10 минути си грае сама и е кротка, а то какво било... сега се чудя дали направо да не изхвърля омазаните дрехи. и без това са домашни  Confused

# 192
  • Gabrowo->Sofia
Майче, щом Петра се е заляла по домашни дрехи, направо ги мятай в кофата. Иначе колкото и да се мъчиш все ще останат петна, не вярвам да ги траеш, и пак ще хвърлиш дрехите.
Честито на вече ходещите Кристи и Ема!
Two, за хемоглобина на бебетата 100-140 знам аз. Зъбите на Иван още не ги мия.
Сердика, видя ли, че драматизираш  Grinning Не се притеснявай Малик ще се адаптира добре към новата обстановка.

И сега да се похваля. Идващата срява съм на Коледно парти с колегите от офиса  Mr. Green Оставям мъжете в къщи и отивам да се веселя!

# 193
майче, първо я снимай омазана и после ги хвърли Simple Smile
вивита, нищо по-различно от всяка зима - докато не минат мъглите, ще е така. Не знам защо истерията е по-голяма.

деситка  Hug къде лежахте и адекватно ли ви лекуваха?

някой да е мяркал скоро Били?

# 194
  • София
Ха, ха, Майче, всъщност на теб едва ли ти е смешно Grinning Имахме подобен инцидент, но не толкова "мазен", и аз сато теб се зарадвах, че детето си играе само, а като влязох я намерих омазана с червило, грозна гледка беше, приличаше на Пиги, кога го е взела, не разбрах. А иначе ми се случи веднаъж да измия шишето й с олио, вместо препарат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт