След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 620
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
как ще я снимам, бре тити. тя като ме видя и тръгна да пълзи към мен. представяш ли си каква мазна пътека щеше да сътвори из къщи. направо я награбих и в банята. толкова беше хлъзгава, че вместо в басейна под душа я метнах в мивката, за да има ограничители и да не се метне по нос.
беба - всъщност не се ядосах, а се развеселих. и да си призная, малко ме беше гнус да я вдигна от земята - мазна и лъщяща брррр а тя с омазани ръце тръгна да ме бара по лицето и по косата. до банята я занесох с максимално изпружени напред ръце  Mr. Green

# 196
Баба ми казва - утихне ли детето за повече от 5 мин. значи прави беля! Simple Smile А може би и за по-малко.. Wink

# 197
Добро утро!
Отчет от ден втори на експеримента: още по-добре. Детето спало от 9 то 9 със само три събуждания. Без цица, вода, рев, гушкане и циркове. Направо не мога да повярвам. А аз спах (почти) непробудно от 12 до 9, без да ставам нито веднъж....Боже, верно най-простичките неща са най-хубавите...
БИЛИ, верно бе - къде е? Поля също се изгуби пак - сигурно през месеците в Бг и е писнало от същата и сега и трябва малко време, докато и домъчнее Mr. Green и като местоимение
Зъби мием от първото. С четка и паста. Имам непреодолим страх от зъболекари.
Майче, много смешно това с олиото. Ако беше изсипала и брашното след това да се оваля в него, щеше да е ептем коледна сладка Laughing
А Елспет във Виена ли е вече?
Вивита, мерси за инфото за клиниката. За летищато - вече е по-добре. В понеделник един клиент на Дирк пристигна от София, макар и с по-късния полет. На какъв език говорите на Саши?
Исайкова, каква е тази съблазнителна снимка? Страшна мадама си!  pletka Изобщо не си дебела! и изобщо не ти трябва толкова грим

# 198
сердика - да, да - тогава щях да разкова дъскитена дюшамето и да го изголя в камината - изобщо нямаше да си правя труда да чистя.
все пак реших да опитам да изпера дрехите - бодито е суперско, а дрешките макар и домашни са си комплект панталонче и суетшърт - досвидя ми да ги изхвърля...
били не се вясва и в кю-то - вероятно пак има проблеми с доставчика - все от него се оплаква.
ели може и във виенско да е. но не помня за кога каза, че ще й е пътуването.
исайкова - вярно. чак сега забелязах новата снимка. ама сиг. днес си я сменила - вчера май не беше там  newsm78 и да, и на мен не ми изглеждаш дебела - що се оплакваш. супер си.

# 199
Сердика, ние с баща му му говорим на български. поне като учи нещо да е както трябва , а не с акценти и гершки. Немския го оставяме на гледачката, приятелчетата (zа сега бебешката група  Joy ) , немските контакти и по късно градината.
За клиниката явно няма да имате никаква нужда. идеята ми беше, че след като има такова отделение, zначи наистина спането както трябва е нещо , което се учи  newsm78
майче , а успя ли да иzчистиш кухнята?

# 200
да май - търках с четка с препарат и гъба с веро; на колене, разбира се  Mr. Green. класика  Mr. Green

# 201
добър ден! от 2-3 дни кейти става в 9  Mr. Green (ляга в Sunglasses.
докато се наспя и то станало обяд  Mr. Green
исайкова, честити ходещи крачета на кристи. далеч да стигне! безаварийно най-вече!
деситка, кошмар. радвам се, че вече сте добре и сте си вкъщи! честити ви ходеща крачета и на вас!
сердика, а така. дано да продължава и занапред. аз все си мисля, че разбужданията на кейти са причинени от нашето присъствие в стаята, но засега няма къде да я отделя. не се оплаквам де, тя си спи и така.
клара, аз знам, че калпол не трябва да се дава повече от 3 дни поред  Thinking и аз да излюбопитствам, ама не трябва ли да спреш кърменето сега.
за летището- кошмар, ужас, безхаберие, недогледане  т.н. причната за отложените полети е, че да открили новата писта, която не е съоръжена с нещо си за кацане при мъгла. а пък старата пста е свалена от навигационните карти. казват, че при новата писта мъглите са по-чести. цялата бързина да се открие новата писта идва от президентските избори. трябвало е да се открие преди това. спирам. за справки- вестник капитал  Grinning ама аз лично съм бясна, що днес изкарах на това летище. а и се задават още такива. справки пък на летището изобщо не вдигат. пълна анархия ей.  казах си, олекна ми.
за базара- искате ли да се видим там.
хайде хубав ви ден!

# 202
  • София
Maйче,Сердика:)Благодаря,но снимката е отпреди да надебелея Mr. GreenГрим не нося толкова попринцип:))))Като смъкна ощ 10кг.може и да заизглеждам подобно.
Били,не съм я засичала и в кю-то.
Ели и с нея не зная какво става.
После пак ще се включа,че Кристи ме дърпа. Wink

# 203
Исайкова, не се съмнявам, че и сега си си хубава.
За кърменето при бременност: тук цари мнението, че можеш да си кърмиш без притеснения. Другото било отживелица.

# 204
аз за кърменето при бременност имах предвид дали няма да се изтощи много организма на клара- да храни две дечица наведнъж  Wink

# 205
Исайкова, не се съмнявам, че и сега си си хубава.
За кърменето при бременност: тук цари мнението, че можеш да си кърмиш без притеснения. Другото било отживелица.

четох някъде, че предиzвиква контракции (zатова се свивала матката по бърzо след раждане, когато майката кърми )

юка , а успява ли някой , ако все пак се е добрал до София да иzлети после? Как иzобщо си тръгват хората , като никой не каца?

# 206
ми то ще си покаже. ако няма проблеми, можело да кърмиш, така пише. към 7-я месец детето само се отбивало, защото се променял вкусът на кърмата. когато първи път прокървих, аг-то ме пита още ли кърмя. тъкмо бях отбила (всъщност се оказа, че съм била бременна на 2 дни, когато отбих петра Simple Smile). доки каза, че това е добре, защото в притивен случай така или иначе щяла да назначи лекарства за спиране на кърмата. ама аз бях с много проблеми до 12 г.с. - контракции, отлепване и пр. ако бях влязла в болница, както настояваха, така или иначе пак принудително щеше да се наложи да отбия петра.
дано клара кърми докогато иска и да не й се налага да отбива по принуда. ако е здрава и няма проблеми като моите, а и ако иска, разбира се, не виждам причина да спира.

# 207
вивита, самолетите кацат в пловдив, белград, солун...по-рядко в пловдив, защото там липсвала някаква си течност, с която обливали самолетите срещу замръзване. от тези градове до софия- с рейс.  ooooh! днес ще излитаме едни клиенти, но няма мъгла. а, дано си ги изпратим  Whistling

# 208
вивита, самолетите кацат в пловдив, белград, солун...по-рядко в пловдив, защото там липсвала някаква си течност, с която обливали самолетите срещу замръзване. от тези градове до софия- с рейс.  ooooh! днес ще излитаме едни клиенти, но няма мъгла. а, дано си ги изпратим  Whistling

Хм. Как така стоят теzи хора в София дни наред? Ами ако имат някакъв биzнес навън и той се провали? Кой плащ неустойките ?

# 209
Аз да се включа и да се оплача - Кити не яде, не спи и цял ден реве. Ама като на заколение. Аз изпих два валеряна и още май трябва. Друг път по това време спи, а сега не иска и толкова. Явно днес ще съм кандидат за лудницата.

Общи условия

Активация на акаунт