След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 620
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
и петра не яде от седмица някъде. а днес и не иска да спи. но не реве.
ако времето е смотано при вас, що не навлечеш кити с яке и да я пуснеш да покуфее на балкона или ако нямате балкон, да отвориш широко прозореца. може да помогне.

днес не мога да се справя нещо с камината. цял ден ръчкам, мятам кубчета сух спирт, сигурно съм изгорила 2 капитала и 5 дневника (което е много) и не ще и не ще да гори. тъпа работа. но това е бял кахър в сравнение с истерично дете. така че не се оплаквам, а само споделям колко съм нескопосана  Mr. Green.

# 211
  • Gabrowo->Sofia
понеже съм чувала, че сладкото успокоява нерваната система - черпя ви по едно сладко

# 212
диди, можеш ли да ми кажеш, какви документи трябват за кухнята, трябва ли да нося бурканчета и колко. и готвят ли с яйца и мляко (сигурно да, ама все пак).
благодаря  Hug
публикувах го, вместо на лични. отнесена съм, въпреки каната кафе днес  ooooh!

# 213
  • Димитровград
При нас е супер временце-слънчево и ясно.Вече направихме една разходка и малката заспа.Дано да откара 2 часа,че да имам време за форум Mr. Green.На Бубето-стискам палци да се успокои Катерина.

# 214
Привет и от нас в сряда 13 декември!  bouquet
Днес бяхме на заветната консултация за годинка. За първа страница - 9600кг. 73см.
Странна работа за два месеца и половина е наддал 1кг. newsm78. Сантиметрите със сигурност не са верни, защото милия се разрева обиден, че го мерят легнал.
Отдавна не съм писала за това - добре сме здрави, радваме се на дните без мъгла и вършеем навън. Прибираме се омазани до ушите от играене по земята с топки /поне две/, а от скоро имаме нова детска площадка с червена настилка #2gunfire. Вече давам консултации по перилни препарати и отстраняване на петна. Joy

# 215
Майче, излизахме. И там рева. Никнат зъби. Виждам ги. Давам необходимите лекарстава - ефект както разбирате 0. Явно затова е и болна. Но вече е по-добре. Дивее. Аз отивам да полегна, а тя да си дивее. Ако реве да реве. Вдигам ръце и толкова. Друго не ми остава.
А иначе за Петра и олиото-ако го беше направила Кити днес сигурно щях да я оставя в кухнята да се маже и да изляза, да се разрева и незнам още какво. А иначе , ако го направи,когато е относително спокойна ще ми е весело. Аз за бели не и се ядосвам много. Но за рев на инат, направо побеснявам.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 14:35 от buba_katinka

# 216
  • София
ту, аз му мия зъбките, но той не го приема мн сериозно. иначе мия с четка на аквафреш, най-малката и с вадемекум бебешки.
А за желязото, нашто доки каза, че като странична реакция може да му се увеличи апетита на детето,така че надали това ви е проблема, виж зъби като нищо може да пречат, или нерви, инат, и хиляди др тяхни си щуротии Wink

# 217
  • Карлово
И аз мия зъбите с Ненедент, но по-скоро е да придобие навик.Тя си умира от кеф, приема го като игра, но отскоро като че ли започна да го свързва, че е ритуал преди лягане.
Буба, съчувствам ти, и аз побеснявам като реве на инат. В повечето случаи не издържам и отнася няколко плясвания по памперса. Поне да има за какво да реве.
Били, ще ви впиша!
За бременост и кърмене-аз нали доста вися в кърмаческия, та там има доста мами, които са бременни и кърмят, пък и после кърмят в тандем. Щом не й пречи на Клара.
Още нещо щях да пиша...като се сетя после

# 218
Виждам, че доста см пропуснала пак......то не са алкохолни вечеринки, то не е чудо  Mr. Green
Честито на новопроходилите дечинки   bouquet По- малко падане и повече находчиви бели,  за да не оставят мам да скучае много  Heart Eyes

Сердика, браво на малчо! Той всъщност бил голям самостоятелен мъж, пък мама си мислела, че не може без нея нощем  Twisted Evil А за първоначалните ти тревоги- ми незнам.....аз не бих казала, че драматизираш- аз на твое място също бих то изживяла така и си е свсем нормално. Просто си чувствителна натура!

Тити, ти си единица мярка за лоша майка- не говори на сина си, не го учи да смята и даже на дядо коледа го прави! Срамота и да заминаваш в ъгъла.......добре, че детето и само си расте правилно, въпреки теб  Twisted Evil Че и подарък, който да хареса на  над 10 деца не искаш да избереш!!!

Деситка, наистина е страшно неприятно това, което сте изживели с мънинката! Дано болестите да стоят далеч от вас за напред   bouquet

При нас нещата са динамични както винаги- Янинка ткмо и свалихме загадъчната темпеатура, която се оказа от едновременно растящите 4 кътника  Shocked и на следващия ден започна настинката! Сега сме с кашлица и течен нос и просто полудявам. Душата ми е в зъбите, когато тя е болна.....не че ви казах нещо ново точно на вас.

Вчера ми намериха мобилния, който моята принцеса беше загубила нейде из къщи преди 2 седмици и който сега пък ще е на ремонт цял месец, защото е повреден  Crossing Arms Втори телефон ми чупи! Като си сложих картата на временния тел. имах пропуснати над 200 обаждания. Отказах се да ги гледам дори- как да обяснявам, че не можех да си открия телефона, скрит от бебето  Crazy
Виждам, че сънния проблем сте подхванали- и ние сме в групата! От година и колко месеца сън не см видяла. Вече не я вдигам от леглото, но това не и пречи да си буди по 100 пъти на нощ. Спш на легло, долепено до спалнята ни и все по- малко се кърмим нощем, но нищо не помага. Е, поне не се разнасяме, което си нещо Rolling Eyes Галим ръчички, тупкам и лекичко с рка по леглото, като се изправи и тя след определен период от време реване изправена си ляга при ръката ми. Незнам до кога ще е така.....Възхищавам се на вече пак бдещите мами- как при неспящи деца искат втори. За това се иска кураж, който не е по силите ми!

Микки, предполагам, че надали удраш силно по дупето, но само да кажа, че не трябва изобщо бебето да си тупа по памперса, защото нещо при опашната кост не било зараснало и можело много да навреди. По- добре е да се избягват излишните удари. Те падат на дупетата си, но те падат по- отдолу, а ние ако ги ударим удряме по- в горната част.

Бубе, много е гадно това ревате на инат. И мен ме изкарва извн нерви, но пък и не мога да я слушам така да се дере, та пак склонявам и се правя на шут, за да и угодя! На малкия си пръст ни въртят,ей  Twisted Evil

За клуб, ако ще се събираме, трябва да знам за кога да питам горе- долу.

А този базар кога ще е и къде  newsm78

# 219
ами, ме4е, едно-две от тези 200 позвънявания са мои  Mr. Green

между другото на деян вече му е забранено да си играе с телефоните ни, защото моят отнесе един ремонт/подмяна на софтуера или нещо такова/, дисплеят ми е надраскан от зъби, един калкулатор спря да работи поради много лиги в него Simple Smile а капачето на едното дистанционно още не го намираме.

# 220
  • София
Dиди,ти ли си правила тортичката?Simple Smile))Страхотна е ...Simple Smile))
/ох,ми май само това исках да напиша/
Кристи днес пак ми се тръшна на земята два/3 пъти Rolling Eyes
Мече,и аз имам един безвъзвратно счупен телефон от Кристи.

Айде излизам,отивам да си търся нов монитор Wink
Приятна вечер!  bouquet

# 221
по повод телефоните, аз смених няколко, поправих няколко и сега от близо месец нямам. петра е виновна, за което. иначе филков ми плаща сметките - ние сме на фирмен абонамент - нищо че не говоря  Mr. Green вероятно вече е време да си купя нов апарат  newsm78

# 222
ту, да ти кажа zа неяденето и zъбите. при Саши нещата стоят така ... като му растат zъбки не иска да яде стоплено ядене (топлото явно  драzни) , яде само нетоплени със стайна Т. Гледачката винаги му топли и се оплаква, че наполседък н.е иска да си яде манджите, яде само хляб със раzни му шумки и кашкавал или кисело мляко с плодове. ще вzема утре пак да и обясня да не топли, zащото после в къщи си иzяжда всичко нетоплено . Пробвай ако искаш. Отивам да сменям памперс  Laughing

# 223
  • София
А, с тези телефони е страшно Mr. Green Вики редовно си отключва клавиатурата и онзи ден набрала един колега от холдинга, с който въобще не исках да се чувам, че ми е неприятен, той съответно ми звънна, как да му обясня, че не аз, а тя го е набрала.

# 224
Мдааа....виждам, че не съм сама в страданието си  Crazy
Беба, знам за какво говориш......Янинка така звънна на един от гърците, шефове на Стомана Индстри-  по сред нощите  Shocked Ужасно неудобно ситуации  Embarassed Иди обяснявай, че детето си игра с телефона!

Тити, много съжалявам, че съм пропуснала обаждането ти! Кога ти е удобно да ти звънна за реванш? Аз напоследк така съм затнала в гадории в работата, че изобщо седмиците са ми се сляли и съвсем см изключила за миналия Петък и уговорката ни  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт