След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 606
  • 271
  •   1
Отговори
# 240
Най-после пак си имам компютър.На старият му стана нещо и след десет дневни мъки да го оправят си купихме нов.
Ето малко снимки от рожденият ден на който му се гледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84818

На една годинка Виктория е 9400гр и е висока 74см.
Това засега че си имам мрънкяло до мен,но бързах да се похваля Embarassed

# 241
  • Gabrowo->Sofia
Има ли някое ноемврийче, което вече НЕ спи предиобяд?
Има, моето ноемврийче не спи преди обед вече от 4-5 месеца. Някъде от около 8 месечен е с един сън през деня. Мнооооооого рядко (веднъж в месеца, например, му се приспива сутрин). Обикновено се буди межде 8-8,30 и заспива наобед към 13 за около два часа.

# 242
  • София
Добро утро!
Мерси
Бубу-спряхме се на Самсунг-тфт,лсд,но е 19-ка и още не мога да свикна с размера Confused
Мен Драганов не ме кефи мн,мн.Поне като ходихме,отношението не ми хареса мн.Прилича ми по държание на Милен Цветков Rolling Eyes Laughing
Кристи става в 9,заспива в 10:30/вече спи/,после в 2/3 пак заспива.
ПОнякога и към 7дремва.
Когато не сме вкъщи-спи единствено от 2-4.Явно в нас му е скучно, Mr. Greenи му се спи на човека.
Жмо,мн са хубави снимките,и разбира се малката е голяма красива сладурана Blush Wink
Това за сега от мен.
Приятен ден Heart Eyes

# 243
ее, ми те дацата ви стават късно - затова спят по вднъж, отгоре на всичко и по 2 часа.
моята кифла се буди в 6-6.30 (рядко 7), така че в 10-11 вече е труп и заспива за около 30 минути. следобед заспива към 2-3 пак по 30-40 минути. не че вашето ми звучи като оплакване, ама при такова късно сутрешно ставане и 2 часа следобеден сън, какво повече му трябва на човек... бай дъ уей, аз и на 6.30 сутринта съм доволна. имахме 4-5 месечен период, в който петра се будеше в 5.30, като заспиваше вечер в 8-9. е тогава си бях откровено като маносана. 

# 244
  • Gabrowo->Sofia
...не че вашето ми звучи като оплакване, ама при такова късно сутрешно ставане и 2 часа следобеден сън, какво повече му трябва на човек...
абсолютно, аз съм си доволна и само мога да ти го пожелая и на теб, че мен ме заболява главата само като чуя за ващо ранно ставане

# 245
И ние спим само на обяд - сутрин се буди към 7.30 - 8.00, след това заспива към 12.30 - 13.00 и спи до към 15.30 - 16.00, вечерта я слагам да ляга към 20.30 - 21.00.

# 246
  • Sofia
Здравейте мами,

И двамата са болни.Кашлят.Марина от седмица,Йоско от вчера.Уф писна ми стия мъгли.Йоско по цяла нощ не спи после спи до обед.

# 247
  • Карлово
Тъкмо говорите за спане. Мартина снощи би всички рекорди-заспа в 2 #CrazyВ 23 беше заспивала, в 24, ама в 2. Идеше ми да се самоубия. И не да й се спи и да мрънка, неее, свежа и иска да си играем. Луднах. Иначе в нормалните дни заспива около 22, едно събждане около 5 да суче и после до 10-10:30. Отдавна и тя спи само на обяд, около 14 часа заспива за 2-3 часа.
Да почерпя-нашия татко има днес РД

# 248
кейти преди заспиваше към 11 и караше час-два. но после към 5 следобеда й се доспиваше отново и така си разваляше вечерния сън. мен хич не ме устройваше това и затова предприех следната тактика- заплесвам я с нещо, извеждам я навън, водя я при баба ми. само и само да изкара поне до 12. после ако иска, в 12 да заспива. яде като се събуди. така вечер в 8 е уморена и веднага ляга.
по ме устройва да спи веднъж на ден като хората, отколкото да дреме 2 пъти и после вечерта да лудува.
давате ли още мляко сутрин. кейти като се събуди само вика ам, ам. докато не й дам млякото не мирва. после яде по-слабо закуската. чудя се дали да не й махна млякото и направо закуска.

# 249
мне. аз никогане съм давала всъщност. ок. 30 мин. до 1 час след ставане давам закуска. обикновено не я иска. млякото е за вечеря и то давам кисело. ам няма как да давам - не ще да пие от биберон, а от сламка само сокове приема.

# 250
  • София
мИКИ,да ти е живо и здраво мъжлето! nbirthday cheers
Весело изкарване на празника!
Аз незнам как ги оставяте на будуват до през нощите.Хич не го чакам на него да му се приспи.Стане ли 10 някъде,взимам го и айде в леглото.Ще се върти малко повече,но ще заспи.
Юка,мляко не давам.Веднъж на ден кисело,пък може и два пъти.

# 251
  • София
за спането при нас често се прменят нещата по малко. в момента  се буди към 9.30-10, после към 12 заспива за 30-60мин, може и следобяд да заспи по някое време но не за повече от 30 мин, после засспива към 10-11 вечерта.

Исайкова - да ви е честит монитора, дано работи добре и не управдае не добрата слава на самсунга.а с нясд Драганов беше мн мил наистина - и все повтаряше на малкия - ама мн си готин и така...сигурно затова ми е симпатичен...ама мен и ЮМилен ми е донякъде симпатичен Grinning

Мики - да му е честито на мъжът ти   bouquet

А ние събота и неделя живот и здраве сме на Хисаря - мн се радвам Wink

# 252
  • София
Ето ме и мен, днес към обяд оставих за малко функцията на болногледачка и се добрах до работата. Но май съм изпуснала по-важните задачи за деня.

Илия е с бронхит, кашля ужасно, болят го гърдите и още има Т, въпреки антибиотика. Sad

Роси свикна всеки ден да пие чай от лайка или шипка. Така че сутрин, като се сети, отива, взима кутийката с чай, носи я и вика "Тайте", много ми е смешна.

За спането - засега спи 2 пъти на ден, с малко странен режим. Сутрин се събужда рано, затова после ляга към 12. Спи до 13.30-14.00. И после я слагам в леглото в 17, където остава до 18-18.30, не спи през цялото време, понякога 20 мин, понякога цял час.

Мляко - сутрин и вечер, но аз друга закуска не давам, направо обяд. Ай стига, съвсем на готвачка се обърнах. Вчера правих и меденки. Засега са твърди като камъчета, надявам се да омекнат до Коледа, иначе ще си ги ям сама. Което не е толкова лошо всъщност Mr. Green

Деситка, съжалявам, че е била толкова болна Емата, дано не се повтаря!
Микки, честит РД на мъжа ти!

Аз също мисля да водя Роси при Драганов, даже и Илия възнамерявам да заведа, че май съм го изпуснала с плоски стъпалца, но нека се изкаже специалистът. Мда, и аз имам такива, затова са ми противопоказни и високите, и равните обувки. А повървя ли известно време с малко по-висока обувка (Което ми се налага с този ръст), се чувствам като Малката русалка - сякаш хиляди ножове се забиват в нозете ми...

Абе, обсъждахме ли вече кой, къде, какво на Нова година?

# 253
  • София
Бубу,ми ние след обиколка по всички магазини се спряхме на самсунг.Препоръчваха ни ги като най-добри за момента на пазара за монитори пред philips,acer,hp,lg
После пак ще пиша,
есприт,симка-желая бързо оздравяване на дечицата!

# 254
Здравейте и от нас!
Горките болни дечица, да се оправят бързо-бързо! Такъв е сезонът, няма начин...
Ден трети от експеримента: Човекът спал от 9 до 8.30 с..........................................1 (едно!!!!) събуждане!!!!!!!!!! Представяте ли си???? Аз все още не смея да повярвам истински в този метод, но нещата все пак вървят МНОООООООООООООГО добре.....
Иначе денем спи 2 пъти задължително, честичко и трети път, винаги поне по час. Но ако започне сега да спи по цяла нощ непробудно, сигурно ще съкрати някой дневен сън. Нямам нищо против, само нощите да са ок.
Сутрин давам само мляко (цицово) и ако иска малко хляб, сухар, ябълка. Твърде късно става, за да давам закуски, втори закуски и т.н. - направо в 12ч обяд.

Общи условия

Активация на акаунт