След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 609
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А, не си е работа да спи по веднъж, днес ми разказа играта, за пръв път спадо 9, та до сега ме подлуди, и се превъзбужда, и по-трудно заспива, предпочитам малко по-рано да се буди сутрин, но да спи по два пъти на ден. А как ли да сложа възглавница, тя се върти из цялото легло, а и на нашата спалня спи голяма част от нощта, възглавницата си я представям, ако не мърда толкова.
Симка, много лошо, дано по-бързо оздравее Илия Hug
Исайкова, честит монитор Laughing
Мики, ЧРД на половинката  bouquet
Ортопед-предишния път ходихме в  Ггорна баня, никак, ама никак не съм доволна, така че сега може би ще посетим Драганов. За тази поза като жабче, с крачетата назад също бях чела, че е вредна, а Вики все така иска да стои.

# 256
  • София
Сердика, ама да пратя за малко и Вики при твоята свекърва, явно подходът й върши работа Laughing

# 257
и петра, и петра. кажи й, че и парички, ще й дам  Mr. Green

# 258
Здравейте.
Сердика, и Кити и Кити. Аз давам каквото поиска.  LaughingСамо да я научи да спи по цяла нощ.
За възглавницата - сложиласъм 2 и съм навила олекотената завивка. Върти се, кога спи на тях, кога не. Но те за да и стеснят леглото, че е голямо и тя не спи спокойно в него. Така е малко по-добре.
Кити от 2-3 месеца спи по веднъж. Просто не иска да спи преди обед. И става в 6,30-7,30. Рядко по-късно. Спи веднъж по 1,5-2.
На ортобед не съм я водила. Педито ни не ни дава направление. Каза, че всичко и е наред.
Болните да се оправят. И ние в това число.

# 259
Здравейте!
Аз съм малко извън строя  Confused Оная вечер (т.е. не снощи, а предната) Ади ми бръкна в лявото око. В резултат ми е раздрала бялото в окото и през нощта се възпали. Вчера ходих по лекари, вече съм по-добре, махнах гадната превръзка. Още малко ме наболява, но вече не е червено и подуто. Само малко размазано виждам, така че ще ме извините, ама няма да мога да прочета какво сте писали тия 2 дена.
Новата тема аз пак съм навита да я пусна, украсена естествено  Simple Smile Най-добре ще е утре да я пускам, че ще ми е по-добре окото, ама и днес по-късно ще се оправя.
Та така.

# 260
  • София
Здравейте,
Сердика, освен и аз да се наредя на опашката Laughing
Мики, да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша.
Исайкова, честит монитор
Юка, браво на девойката за отговора на място smile3501
Бързо оздравяване на болните дечица.
Кисело мляко давам вечер и малко през нощта(гледам да е само в краен случай при много рев). Сутрин давам съвсем малко 50-60 мл, за да не реве от глад и да изчака закуската след30-40 мин. Ако изпие повече забавям закуската.
Жмото, честит компютър. Много е сладка Вики на снимките.
Калоян спи по 2 пъти на ден, но също се буди много рано - 6-6,30, а и през нощта доста.
За тази поза със подвиването на крачето назад - Калоян я прави доста често, но не знаех, че е вредна. Понеже и аз и майка ми имаме този навик да си сядаме да крака и си мислех, че е наследствено.
За възглавницата слагам от около месец ама не му стои много под главата, тъй като мноооооооого се върти.
При Драганов и ние ще ходим - само чакам да проходи. При него ходихме и предишния път и бях много доволна. Единствено се чудя, че каза да го заведа пак  като проходи, а май се препоръчва и около 6-ия месец консултация с ортопед newsm78.
Утре ще ни е коледното парти от офиса - ще бъде маскен бал и се очертава да бъде интересно, та ми е едно такова празнично от днес и нещо не ми се работи Embarassed atwork
Леле Доминика, дано се оправиш бързо. По този повод Калоян посяга да удря и аз не знам какво да направя освен да му се скарам. А той се прави на разсеян и ме поглежда едно жално и казва "на една". Не искам да му плясвам ръчичката, защото все едно аз му давам този пример. От наказание едва ли ще разбере. Някое друго дете прави ли така или моето е хулиганче Rolling Eyes?
Лек ден

# 261
  • Ruse
здравейте и от мен
За млякото-Ели пие само веднъж на ден  и то ве4ер преди лягане по 210 Нестле Джуниър.
За спането-от около два месеца спи по цяла но6т и става в 7,30-8.После излизаме към 11 за децката кухня и тя заспива в коли4ката -спи около 4ас.ако неизлезем навън неляга.следобед ако е спала сутринта ляга в 4 и става в 5 и не6то ако не е спала сутринта ляга в 1 и става в 3 и не6то.
възглавни4ка и ние имаме-доста е плоска и по-прили4а на весник но тя си я харесва и си се намества на нея.
за зъбите-неги мием за6тото недава(явно я болят венците).
И да се похвалим по4ти сме махнали памперас-с памперс га6ти сме и я изпи6квам на около 4ас а и тя взе да стиска и да ме 4ака.ако не и се пишка си надига дупето и по4ва да вика.скоро се надявам да вземе да казва кога и се пи6ка
пожелавам скоро6но оздравяване на болните де4ица-много е ло6о когато гледа6 детето си болно и го тъп4и6 с антибиотици

# 262
Ох здравейте и от мен smile3507
Аз пък не съм писала от 100 години, ама и не съм спала като хората от сумати време.
Откакто се пренесохме да спим в хола на дивана и биха тройната ваксина на Поло, ходим и двамата с мъж ми като сомнамбули/боже така ли се пишеше? newsm78/.
Та нашият човек след въпросната ваксина, първо стана хремав, взе да се буди по нощите по 1000 пъти и да реве неутешимо. След което му се появи едно топче на сгъвката между слабините и лявото бедро. Утре сме при педиатърката, че я нямаше известно време. Снощи пак не сме спали, даже се преместихме да спим на другия диван пак в стаята, при него, но беше още по-кошмарна вечер. Почвам да си мисля че може да прави някой отит от тази хрема. Та утре на обяд ще се разбере какво му е. Станал е ужасно раздразнителен, капризен и като не става на неговото пищи и то ужасно силно. Развали ни се хубавият режим Sad Иначе си хапва добре, хили се през деня, дивее...
Кажете, вашите дребосъци започват ли да изговарят по-различни думички от мама и тате?
И някой ако има подобен проблем с нощното спане да даде съвет как се справя newsm78
Иначе през деня сме още на по 2 сиести.
Хайде до после - аз сега пак ще се наливам с кафе.

# 263
  • София-там нейде в западната част
ето ме и мен  Hug ... сега ми дойде музата да пиша
деситка  Hug къде лежахте и адекватно ли ви лекуваха?
тити смятам че да-докторите на външен вид изглеждат грубовати но ми направи впечатление че преглеждад доста подробно децата/въпреки неистовия рев понякога/ и разпитват родителите за всичко лечението до сега,симптоми и всичко за което се сетиш ... да и до роднините за евентуално предразположение ... лечението на Ема е общо взето по стандартна процедура за тези заболявания но много +б+ър9999зо+ +й помогна - още от първата инхалация и и се подобри дишането++++ ... поздрав от Емата   bouquet
мече и при нас е подобна ситуацията ... явно имаме общ телефонен синдром  Grinning а Емата прди време събуди моя приятелка в 7 сутринта по телефона ама добре че и се "обади" че не си беше навила алармата и е щяла да се успи  Laughing
възглавница не слагам още
спим само следобяд
още зъби ще ни никнат ... браво на Кейти   bouquet ...  и да се похваля - то аз не се бях оплакала май ... само на тити .... Емата откакто си се гледаме си играе доста повече време сама/както беше и преди да тръгна на работа/  не се оплаквам от бабата защото я гледа много внимателно и я разбирам че се притеснява да я оставя по-самостоятелно
есприт симка бързо оздравяване 
сердика и ние сме се наредили да знаеш  Mr. Green
доминика бързо оправяне   bouquet

# 264
  • Карлово
Честито на който каквото! Laughing
Болните да оздравяват!
Бубу, не се настройвай мн за Хисар. Преди няколко седмици ходихме на кафе-умряла работа. Но пък в хотелите е хубаво, така че все пак-приятно изкарване. Hug
Бягам да продължавм с приготовленията.

# 265
  • София
ооо Микки - аз нямам кой знае какви очаквания и без това ще сме с колеги на мъжът ми, просто се радвам, че ще сме някъде другаде - иначе си го представям - ние ще си седим предимно в стаята той ще си е с колегите и ще се забавлява....евентуално ще се поразходим ако времето позволява...нещо не ми се ще да седим  с бебето при 10 пушешти човека та вероятно това ще е картинката...Simple Smile иначе спомените ми от Хисар са готини - но това беше от една практика в 9 клас...иначе не съм ходила Wink

# 266
  • Димитровград
Доминика,дано да се оправиш бързо.Веднъж ми оперираха окото-мноооого е гадно.И всички болнички-бързо да оздравяват!!!

# 267
  • Бг-мама
http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/
Майчета моля да го прочетете  и ако нямате фин.възможност поне опитайте да ес регистрирате на другия сайт който ще пусна по доло и гласувайте за желание 769.
Ето го и сайта:
http://www.loop.city.bg//index.php?destroy=true
Благодаря ви!

# 268
Мда, сега прочетох какво сте писали в предходните страници и малко се успокоих, че не сме единствен случай със спането. Само че ние доста будуваме - направо втората половина от нощта си я изкарваме будни, а някои се скъсват да реват. Crossing Arms
Доминика, ужасно гадно преживяване, дано бързо ти се възстанови окото. На мен пък Поло ми бие шамари Crazy и то доста силни и му се карам след това, но баща му го научи. Close а вчера беше на раменете на баща си и му скубеше косата, все едно трева дърпаше. Shocked Трябва някак си да го откажем от тези му садистични умения. Ади сигурно много ти е харесала синьото око Wink
Иначе мен тук една французойка, ужасно любезна като ме види, така ме е забъркала в една интрига и то даже нямаше да разбера, ако съседката ми не ми беше казала. #Cussing out Понеже и двете търсеха детегледачки, та французойката си беше намерила 2 в квартала, и даже подписала договор с едната. А моята съседка взела направо списъка от кметството с наличните детегледачки в града и беше започнала направо по азбучен ред да им звъни, но се оказало, че попаднала на същата детегледачка, с която французойката не е подписала. та тази детегледачка се съгласила да гледа съседчето. Французойката не знам как разбрала, че Франческа/съседката/ попаднала на същата детегледачка/която тя отказала/ и веднага решила, че трябва тя да гледа детето и, и отново се обадила да преговаря, като най-лицемерно казала, че ми била дала номерът и, и че аз съм го била дала на Франческа, че тя първа била попаднала на нея, че бебето на Франческа плачело много, било невъзможно и разни такива истории. А мен като ме види ми се хили мазно и се прави на много добричка. #Cussing out
Последните два пъти даже и отказах да разхождаме бебетата заедно, защото не ми е приятна/не съм и го казала де/, а тя пък изпаднала след това в депресия. Пък аз дето се чувствам виновна че съм ги запознала, без да съм виновна...
Запознах се и с българката от нашия квартал, но засега сме се видяли два пъти само.
Юка, ама вие си имате супер интелигентна мацка.  Flutter На мен ми писна да отговарям на педито, че Поло освен мама и тати друго смислено не казва Crossing Arms
Отивам да гладя Sad

# 269
  • Gabrowo->Sofia
Pollia, попаднала си във венецуелски сериал ......

Общи условия

Активация на акаунт