СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 598
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Понеже така и така нахълтах в темата ви, виждам постове за "задръстените" от МГ Варна Simple Smile Та да добавя и щерката (9 клас ще бъде) - миналата година също имаше известни опасения, че няма да се впише сред нърдовете. Не знам откъде се носят тия градски легенди, но класът й е супер! Правят си купони, всички заедно + деца от други училища, с които съучениците й се движат. Излизат след училище, вълнуват се от съвсем нормални за възрастта им неща. Изобщо нямат вид на изтормозени зубъри. Simple Smile Сред тях си има и музиканти, и художници, и спортисти - всеки със страстите и хобитата си. Атмосферата в класа е наистина приятелска и за миг не е съжалила, че избра това училище.
Пожелавам на всички ви догодина по това време да напишете същото за децата си Hands V

# 961
  • София
А какво стана с безплатните учебници от юли месец, дали го приеха? Не намерих нищо официално. Може би ще е от другата година, ако изобщо го приемат.

# 962
Мдаммм, хората са случили на деца.....ма прекрасната си е прекрасна...
ra, в училището/паралелката, където  е приета дъщеря ми, мин. бал 2021-363.500, 2022-378..не знам на какво се дължи!
Тази година средните оценки по БЕЛ са почти идентични с миналогодишните, но поради по-големия набор, преди нашия резултат по БЕЛ /73 т./ има близо 300 деца повече. Паралелките, в които се утроява БЕЛ реално са вдигнали приемния бал. Не знам Вашата дали е от тях.

# 963
Скоро разбрах за концерта и вчера наобед, като минавах през кръговото до Армеец, наум си казах " Да си изкарате добре и за мен!".
То слаб концерт на Мейдън няма.
И аз минавам в почти непознат за сина ми режим. Grinning

# 964
Пипилота, не го мисли, щом детето така го е усетило, значи големият град още не е за него. Паралелката във вашето училище нали беше математика и физика? Умно момче е, ще си учи и в родния град, а след 5 години вече ще е готов да полети.

# 965
Светлица, дай да ги запознаем нашите! Ако не бъркам - едно училище са, а и на моето му харесва да е от "смотаните".
Хайде! Да, в едно училище са.
Като ходихме на Националното състезание в НПМГ, моята беше запленена от факта, че всички деца там изглеждали като нърдове и това затвърди желанието ѝ да учи там. Joy
Нърдовете са най-hot за някои жени, включително мен.

# 966
Пипилота, не го мисли, щом детето така го е усетило, значи големият град още не е за него. Паралелката във вашето училище нали беше математика и физика? Умно момче е, ще си учи и в родния град, а след 5 години вече ще е готов да полети.
Ако беше малко по-отворен и отракан, щях да го натисна. Но той си е дечко и абсолютно смотан все още.
Иначе паралелката ни е с физика, математика + английски и ИТ като 3 и 4 профил (поне за момента така върви) . Обещала съм каквото допълнително иска да учи, да плащам. Ще има школа и по физика тази година. Ако иска да учи, ще има варианти.

# 967
  • София
Еее, Пипи, много жалко!
Дано да му е на късмет на детето!

# 968
  • София
[моята беше запленена от факта, че всички деца там изглеждали като нърдове и това затвърди желанието ѝ да учи там. Joy

Еееее, слава Богу, че има и такива момичета! Значи може и да имам внуци някой ден все пак🤣🤣

# 969
  • София
[моята беше запленена от факта, че всички деца там изглеждали като нърдове и това затвърди желанието ѝ да учи там. Joy

Еееее, слава Богу, че има и такива момичета! Значи може и да имам внуци някой ден все пак🤣🤣

Ти им покажи на девойките онуй сладко бебе отпреди няколко години (вече със сигурност пораснало) и ще  се сдобиеш бързо с голям брой кандидат- снахи, искащи наследник, който да прилича на чичо си..

# 970
  • в очите на дъщеря ми
Мдаммм, хората са случили на деца.....ма прекрасната си е прекрасна...
ra, в училището/паралелката, където  е приета дъщеря ми, мин. бал 2021-363.500, 2022-378..не знам на какво се дължи!
Тази година средните оценки по БЕЛ са почти идентични с миналогодишните, но поради по-големия набор, преди нашия резултат по БЕЛ /73 т./ има близо 300 деца повече. Паралелките, в които се утроява БЕЛ реално са вдигнали приемния бал. Не знам Вашата дали е от тях.
Най-вероятно сте права. Девойката се представи много добре по БЕЛ  и "гонихме" именно такива паралелки.

# 971
Здравейте, някой знае ли, ако на трето класиране не бъде прието детето, във всички училища ли се обявяват директорски класирания или само в някои? Благодаря

# 972

И ние вкъщи я минахме тази дискусия. Колебанията ни бяха НПМГ при нърдовете и гиковете, или АК при отворковците. Родителското тяло някак ни се искаше да е при отворковците, но щерката беше категорична.
И ние помислихме, пък преценихме че такъв сейвинг няма да ни е излишен, и че вкъщи и двамата като сме от нърдовете, какво пък искаме от детето и така Simple Smile

# 973
  • София
Здравейте, някой знае ли, ако на трето класиране не бъде прието детето, във всички училища ли се обявяват директорски класирания или само в някои? Благодаря

В които има свободни места.

# 974
Където има незаети места.

Общи условия

Активация на акаунт