СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 550
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 945
  • Mars Hotel
И моето е от задръстените - нито Инстаграм има, нито Тик Ток. Вкъщи се шегуваме, че е стара душа, живяла през 18 век и още не се е приспособила към живота в 21 век.

Миналата вечер я водих на концерт на моя любима група, която тя също харесва. Ей, сто пъти съжалих! Тя не спря да ми прави забележки, че съм викала много, че скачам, че размахвам ръце и съм щяла да я ударя, разбираш ли... Ма тва дете сякаш само на опера е ходило цял живот! Дано се "отхлупи" малко, че страх ме хваща да не си остане леличка цял живот. Smiling Imp

# 946
  • варна

Ако дете от СХН избере математика за трети профилиращ предмет, втората матура може да е по математика.
Всъщност това което аз споделих за матурата е по информация от ученик, който сега е завършил 12клас и изобщо не претендирам за вярност и точност. Но каквото и да е... децата в МГ са със състезателен дух и не би следвало една матура да ги сломи Simple Smile

# 947
Светлица, запазете този си пост и си го отворете след 2 години, когато ще водите пазарлъци с нея в колко часа да се прибере от купон😂. От личен опит говоря…

# 948
Е, хайде сега, задръстени били 🤣 Писах, че племенникът завърши МГ Варна преди две години. Според него там даже всички са прекалено отворени и "големи играчи". И той един отворко беше 🤣 Той си харесваше училището. Майка му имаше забележки към ръководството му. От това обаче май малко училища могат да избягат.
Пипилота, вие какво решихте в крайна сметка? Къде ще учи младежът?
Някой спомена по-горе Антигона, та се сетих. Новата класна на сина ще е по БЕЛ. Тя приемаше документите, пожела му приятна ваканция, напомни му да намери време да прочете и книгите. Той се втурна, усмихна се и твърдо каза "Не". Такъв смях ме напуши 🤣 а тя му обяснява, че само с математиката не става и литературата е важна.

# 949
  • Варна
Ма моля ви се, моят седмокласник свири на пиано, пее в хора, харесва джаз и пита дали ще го водя пак на концерт на Андре Рейо, че на предния път вдигна температура и има бели петна от събитието. И да, кога ще купя билети за Елтън Джон за догодина Simple Smile
Така че колко да са задръстени другите

# 950
Късмет на некласираните. Още на 13-ти ние се записахме в 23-то СУ. Отидохме да подадем заявление за второ класиране и решихме да останем. Много странно се получи. Обсъждахме в къщи и се допитах до големия ми син/на 23/, какво да гледаме при избора. Исках да видя мнението на млад човек, който доскоро е бил ученик.  Според него - най-важна била локацията на училището. Един час обяснява за неговото училище -7мо. Имало най-страхотната локация в София. Обяснява колко яки неща имало около него и колко хубаво е изкарал ученическите си години на това място. Дадох си сметка, че за един млад човек може би това е много важно. И като се замислихме с малкия и видяхме, че по-предните ни реалистични желания, освен че са с горе-долу същите резултати са и на доста по- лоши места, като квартал, транспорт, а едно не отговаря и на желанието на сина ми за пръв език, решихме да се записваме. Училището не е лошо като база. Мястото му е доста добро, профилът и езиците ни харесват. Остава само да имаме късмета да попаднем на добри съученици и учители и синът ми да изкара няколко страхотни години, като брат си.
Здравей!
И моят синковец ще е в 23. Но подадох за второ класиране, защото е класиран по трето желание/в икономическата паралелка/. Внимателно си бях изчислила всичко и знаех, че балът ще му стигне. Отказахме се от Ломоносов, като сложих назад в желанията. Мисля че на второ може да успее за предприемаческата, стига да има места. За нас също е важно да е удобна локацията.
Сигурна съм, че ще има. В тези училища, които са с по-нисък бал от най-желаните, винаги има разместване. Стискам палци.

# 951
  • Mars Hotel
Ма моля ви се, моят седмокласник свири на пиано, пее в хора, харесва джаз и пита дали ще го водя пак на концерт на Андре Рейо, че на предния път вдигна температура и има бели петна от събитието. И да, кога ще купя билети за Елтън Джон за догодина Simple Smile
Така че колко да са задръстени другите
Още един от 18 век! Joy Up, да ги съберем двамата, ще си допаднат.

# 952
  • в очите на дъщеря ми
Мдаммм, хората са случили на деца.....ма прекрасната си е прекрасна...
ra, в училището/паралелката, където  е приета дъщеря ми, мин. бал 2021-363.500, 2022-378..не знам на какво се дължи!

# 953
  • София
Светлица, дай да ги запознаем нашите! Ако не бъркам - едно училище са, а и на моето му харесва да е от "смотаните".
От 1 до 4 клас никой родител не искаше да е касиер и аз станах. В пети клас ми забрани да бъда касиерка, защото му било писнало 4 години някакви деца все да го търсят и да му дават някакви пликова с пари за мен. А ако знаеш колко гадна касиерка бях... Всички си плащаха. Но в пети клас се отказах. Разреши ми само Обществения съвет и то само защото ако съм там няма да ме търсят за друго - нито мен, нито него.
В час ако нещо не разбира - не пита, защото някой от "отворковците" щял да попита. Един път обаче никой "отворко" не попита и реши да изпрати две решения на задача, вместо да попита какво е имал предвид учителят.

Ра, аз няма да ти пиша нашите балове. Синът ми е в една от непрогнозируемите паралелки и там между годините има много голяма разлика в баловете - мърадли са и с повече от 30 точки (а може и повече) в две последователни години.

# 954
  • Mars Hotel
Светлица, дай да ги запознаем нашите! Ако не бъркам - едно училище са, а и на моето му харесва да е от "смотаните".
Хайде! Да, в едно училище са.
Като ходихме на Националното състезание в НПМГ, моята беше запленена от факта, че всички деца там изглеждали като нърдове и това затвърди желанието ѝ да учи там. Joy

# 955
Ние днес се записахме в нашето си училище.
На 13 ходихме до София и огледахме НПМГто и околностите и детето прецени, че не е за него. Той също е от смотаните. Свикнал е в малкия град. Имаше желание, но комфорта и спокойствието надделяха. Наиграхме се, както се казва. Надявам се да сме взели правилното решение.
Втрещи ме днес с избора на втори език - избра френски. Аз някак си бях решила, че ще учи немски. Даже изяви желание да го започва от тази година. Та записахме и школата по английски и организираме сега и френския.
Пожелавам успех на децата, които чакат второ класиране. Дано всеки да намери своето си място!

# 956
  • София

Хайде! Да, в едно училище са.
Като ходихме на Националното състезание в НПМГ, моята беше запленена от факта, че всички деца там изглеждали като нърдове и това затвърди желанието ѝ да учи там. Joy
Joy
Моля, скиорчето да напише впечатленията от купоните на НПМГ-ци, че ако го напиша, аз ще бъде много нескромно! Satisfied

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 12:05 от Слънчевата

# 957
И моето е от задръстените - нито Инстаграм има, нито Тик Ток. Вкъщи се шегуваме, че е стара душа, живяла през 18 век и още не се е приспособила към живота в 21 век.

Миналата вечер я водих на концерт на моя любима група, която тя също харесва. Ей, сто пъти съжалих! Тя не спря да ми прави забележки, че съм викала много, че скачам, че размахвам ръце и съм щяла да я ударя, разбираш ли... Ма тва дете сякаш само на опера е ходило цял живот! Дано се "отхлупи" малко, че страх ме хваща да не си остане леличка цял живот. Smiling Imp
Да не е на Мейдън?

# 958
  • София
Записан във 2АГ по първо желание. Отне ни 50 минути с меренето на униформа. Става бързо. Учителите са много отзивчиви. Раницата трябва да е компютърна, учат с хромбуци. Нищо не съм купувала за успеха в училище или заради матурите. Поиска да го заведе до Рим.

И ние го записахме вчера във 2АГ, класиран по първо желание - паралелка ИЕ, БЕЛ, ИТ. Стана бързо и всички бяха много любезни Simple Smile

# 959

Общи условия

Активация на акаунт