СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 652
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 300
Първо да се похваля и аз, ще си бъде в града, за друго класиране няма да участва, приета на второто желание, хареса си го, рече и отсече, искам, в другиден отиваме да се запиша. Благодаря ви момичета, че ни мислехте.

Гери, явно ще купувам и роклА ако трябва. Дано само Санака не ми се разсърди, ама като разменихме теловете с кокончето, че си изхабила мобилните, тъй става, тя какво ли не е активирала, само режим няма на ползване. И да ни кажеш за онова дете дето му помагаше, че и него го мисля.

Олелеееее, ма колко сте писали, едвам ви догоних за 3 - 4 часа отсъствие.
Благодаря, че сте гаврътнали и от мое име, ама то голяма смесица било, нашия бивш винпром пасти да яде. А аз се чудех защо одеве като бях навън по работа, взех да залитам. Живи и здрави да сте. Продължавайте все така, поне още няколко дни, нека да ми е весело. Па като прочетох от Гери как съм объркала Санака, със Спанака, а аз съм противник на такива треви, хич не са моето, направо ми стана още по весело.

Риханче, сори мила, че те зарязах за накрая, големи надежди имах и таях, но не смеех да ги споделя, радвам се за добрия резултат. Ако може и желаеш, може да споделиш как е протекло всичко, с кеф ще чета.

На Ра и писах, като и когато го види, ще се включи, може да е заета в работата.

Давайте мами, по - щастливи от нас надали има.
Знаех си аз, че когато всичко се оправи с Риханчето, тогава ще се подредят нещата.
Я налей кръчмарю, сипвай до горе, да пия да се напия, или там както беше.

Благодаря и на татковците които помислиха и за мен.

Ирчик, ти за колата спомена, но за здравето не каза нищо.
Нинче, я и ти се отчети. Как си, от слънцето ефект на плажа като беше има ли, възстанови ли се.

# 301
  • София
18 СУ, корейски - не е първо желание, но не съм сигурна, че първото го иска вече. Тоя корейски ѝ беше мечта, но накрая сложи японския преди него.
Ще чакам статистика да видя колко е балът за японски и има ли смисъл да се чака второ класиране или да отварям шампанското.
Аз съм 7 клас и бях в 18 СУ - ЯЕ. Учителите са много добри и търпеливи.

# 302
Първо класиране, първо желание! 2 АГ

# 303
7мо АЕ/НЕ, момче, бал 372. Със сигурност ще участваме за второ класиране, борим се за 32ро...Sanakaaa, дали важи още предварителната ти прогноза, според която имаме шанс Simple Smile))

# 304
  • София
За отчета: НПМГ с химия

# 305
Мен лично ме приеха на първо желание, но за тези, които чакат второ класиране пожелавам късмет.

# 306
  • при моите любими
Приета е във второто желано училище 2ра АЕГ с испански. Отпред са паралелките в испанската гимназия. Не съм сигурна, че ще иска да ги чакаме на второ класиране, но то е и малко непостижимо с бал 450.5. Ще го обсъдим и каквото реши. Тя вече прегоря, че няма да стане за испанската и си е навила 2ра английска, че очаквам да се откаже от второ класиране. Ще видим.

# 307
И обичайното напомняне от многоуважаемата д-р Кастрева. Този път е дори по-подробно от обикновено.
Изх. № РУО1- 27336/11.07.2022 г.
ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,
Във връзка с организация на дейностите по прием на ученици в VIII клас, Ви уведомявам за следното:

Напомням, че съгласно чл. 72 от Наредба № 10/ 01.09.2016 г. на министъра на образованието и науката за организация на дейностите в училищното образование, класираните ученици се записват в VIII клас в съответното училище, като подават следните документи:
1. заявление до директора;
2. оригинал на свидетелство за основно образование;
3. оригинал на медицинско свидетелство, издадено от общопрактикуващия лекар на ученика – за кандидатстващите по специалност от професия в професионални гимназии и професионални паралелки в профилирани гимназии, обединени и средни училища, както и за профил „Спорт“.
Възможно е да поискате и други документи, които следва да бъдат представени допълнително.

Допустимо е родителите, желаещи да подадат заявление за участие във втори етап на класиране, да го представят предварително попълнено и без присъствието на място на ученика.
На интернет страниците на всяко училище трябва да е налична актуална информация за графика на дейностите по приемане на ученици, както и за организацията, която сте създали за работа на училищната комисия по приемане на документи и записване на ученици.
Списъците на класираните в повереното Ви училище ще получите през електронната платформа ЕИСИП.
Приложение: заявление за участие във втори етап на класиране

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:02 от Анонимен

# 308
За ТУЕС няма промяна в минималния бал сравнено с миналата година. Паралелка СП - мин бал 463 през 2021 и 463.5 2022, даже с половин точка нагоре. За паралелка КМ - мин бал 458 през 2021 и 459 сега, точка нагоре. Ние не губим кураж с бал 447.75, ще се наредим за второ класиране, въпреки че шансовета са нищожни. Двете паралелки се нареждат на 9-то и 8-мо място в класицията по бал.
За сега девойката е приета по 11-то желание в 32-ро, паралелка Софтуерни и хардуерни науки.
На 13.07 излиза и второто класиране в АК, имаме малка надеждичка и за там.
Поздравления на всички приети по първо желание, кураж и много късмет на останалите, които ще подават за второ класиране.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 23:30 от Autumn leaf

# 309
18 СУ, корейски - не е първо желание, но не съм сигурна, че първото го иска вече. Тоя корейски ѝ беше мечта, но накрая сложи японския преди него.
Ще чакам статистика да видя колко е балът за японски и има ли смисъл да се чака второ класиране или да отварям шампанското.
Отваряйте го (според мен де) - Корейският е невероятен, аз съм на една възраст в края на 40-те и го уча сега Simple Smile Определено имат потенциал и двата езика. Корейският е с много по-лесно писане, тя сигурно знае де... Честито!
Оле, колко ти благодаря за тоя пост! Heart Така съм се напрегнала с тез незнайни за мен езици и по неясни причини не успявам да се зарадвам на изборите на щерката. За корейския ми го казва тя това за "по-лесното" писане, но аз твърдо не ѝ вярвах Flushed
Мога да пиша на лични, ако искаш. Наистина е много по-лесна. С риск да се изложа, понеже не съм го учила, японският има три "азбуки". Има йероглифи за думи. Корейският има една фонетична азбука, като нашата. Направена е през 15 век (тоест скоро) защото дотогава са използвали китайската (най-сложната от на трите държави). Тя и досега се използва частично. Но, понеже китайската са използвали горният един процент от хората, тоест благородниците (другите са нямали време да я учат, трябвало е да работят), по време на чума през 15 век тогавашният владетел Седжон е разбрал, че или ще могат да му четат обявленията за карантина, или ще продължават да мрат. Тогава, както историята разказва, събрал учени и, самият той, лингвист, написали " Азбуката за един ден". Тоест тя да може да се научи за един ден.
Ние я научихме за повече, но не е по-сложна от българската.
Не искам да влияя на решенията Ви, защото аз и сина пробвах да навия да кандидатства корейски. От друга страна, с тия непретоварени умове, е хубаво да учат сложни неща на тази възраст, та помислете за японския. Кой как й звучи, как го възприема.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:01 от vasilenae

# 310
И ние сме приети на първо желание в ПМГ - Софтуерни и хардуерни науки! Не мога да си намеря място от щастие - сбъдна си желанието детето:)

# 311
Реалистичен ли е спад от 4-7 точки между първо и второ класиране? За езиковите гимназии в София иде реч.

# 312
Реалистичен ли е спад от 4-7 точки между първо и второ класиране? За езиковите гимназии в София иде реч.
Според мен и, само по усет, определено  - да.

# 313
  • София
Според мен и прогнозите на Санака да Simple Smile
Гледах и аз за 1-ва и 2-ра английска по около 7 точки е паднал балът при момчетата миналата година. И на моят младеж 3,5 не му стигат за 1-ва ангийска, надявам се да влезне на 2-ро класиране. За НПМГ с химия с 0,75 не му е стигнало, но пък във френската е приет последен в паралелката с английски Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:29 от vesi21

# 314
  • Сф
Е , дойде ред и аз да се разпиша. За съжаление с не много приятни новини. Не сме приети никъде на първо. Ще чакам второ. Направо ми изглежда невероятно. Може би пресилих нещата, но съм смело сърце и ако не стане на второ или не ми харесва , ще стрелям с трето Simple Smile Или всичко или нищо! Направо голяма изненада за нас Simple Smile
Някой друг като мен?
Честито на приетите по най- желания  желания!

Общи условия

Активация на акаунт