СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 997
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 330
За второ класиране  - ако се запишем, където сме приети по първо класиране, може ли след това, да подадем молба за второ класиране?
Не.

Това означава, че губим мястото и участваме във второ класиране ?!?

# 331
Да се отчета и аз. Синът ми е приет по първо желание Испанската Испански и Френски.  Отдъхнахме си, ще си пийна с кеф тази вечер.
Успех на всички.

# 332
За второ класиране  - ако се запишем, където сме приети по първо класиране, може ли след това, да подадем молба за второ класиране?
Не.

Губите го само ви приемат в по-горно желание. В най-лошия случай оставате на същото желание, което сте приети днес.

# 333
  • Varna
Не.

Губите мястото ,ако се класирате на по-горно желание.Иначе си оставате на същото място

# 334
  • Sofia
На първо класиране не сме приети на първо желание. Ако се запишем, там където сме приети, може ли да подадем молба за участие във второ класиране?

Защо ще се записвате? Мястото ви се пази, без да се записвате. Просто подавате молба за участие във второто класиране. Ако не се преместите на горно желание, тогава се записвате на запазеното и вече спечелено място.

# 335
Щерката е приета на първо желание - "Електронна търговия". Много е щастлива.

# 336
На първо класиране не сме приети на първо желание. Ако се запишем, там където сме приети, може ли да подадем молба за участие във второ класиране?

Защо ще се записвате? Мястото ви се пази, без да се записвате. Просто подавате молба за участие във второто класиране. Ако не се преместите на горно желание, тогава се записвате на запазеното и вече спечелено място.
                   По -правилно е да се каже,че системата ще ви прекласира на същото място на което сте приети на първо класиране ,а не ,че мястото е запазено.Ако се класирате на по-предно желание няма как да се върнете на това,което сте приети при първо класиране - само тогава го губите.

# 337
Утре излиза и второто класиране в АК, имаме малка надеждичка .

Излиза на 13.07 в 16:00ч, а не утре. И ние таим надежди за там. 😉
Иначе моят син е приет по второ желание, което не знам дали не го предрочита и повече, че до последно се чуди кое първо и кое второ да пишем - Испанската с Ит. Ще подадем все пак за второ класиране, но не вярвам в НПМГ чиста математика с АЕ да падне с 10точки бала, при условие че няма квоти. Но той за Испанската е супер доволен, каквото и да стане. И както споменах все още се надявам да имаме приятна изненада от АК, защото това му е най най желанието.

Честито на всички деца, които си постигнаха целта още на първо класиране!

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:26 от Montal

# 338
Здравейте, след дълго четене е време и аз да споделя вълнения 🙂
Приети сме в НТГ Пловдив - Данъчна и митническа администрация! Всякакви мнения ще са ни от полза, за да знаем дали да пробваме на второ класиране!
На мен не ми се иска, защото по-горните желания са езикови гимназии...но щерката още не знае какво иска 🙃
Честито на всички доволни и успех на останалите 🍀

# 339
  • Пловдив
Очаквано при нас. Второ желание - английската гимназия. Отсега виждам изумените погледи там като подам заявление  за второ класиране. Все пак са на 9то място в страната тази година. Дилемата обаче продължава, тя още се чуди испански или английски.

# 340
ВасиленаЕ,
ха дано, от твоята уста, в божиите уши Simple Smile Иначе ако правилно съм те разпознала по постовете, нашите бяха заедно на кино, докато ние се вълнуваме тук от резултати.
Съвсем! Б се върна и ми каза през М за същото Grinning
Между другото, ти се оказа права за малшанса да имат преподавател по физика К.Я. Отряза им се пътя до ТУЕС. И естественият им интерес по предмета не беше развит в училището.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:32 от vasilenae

# 341
За Варна аз ли не виждам справка за баловете след първо класиране или пак ще сме на опашката няколко дни да чакаме да ги качи РУО

# 342
Здравейте , търся отзиви за 3 СУ Марин Дринов . Приеха ни на първо за графичен дизайн , но нищо не знам училището .
Също така мисля да се борим за второ класиране за 51во Елисавета Багряна .
Ще бъда доволен за отзиви от ,,първа ръка ,, . Благодаря Ви !

Дъщеря ми е приета там фотография. Ще участва на 2ро класиране за 51во, макар да не ми се вярва, че ще стане.

# 343
  • Русе
Да похваля и аз моята дъщеря. Успя да си осребри усилията и е приета по първо желание - математическа паралелка в МГ в Русе. Беше болна от желание и за наше огромна радост успя безапелационно. Балът и е с 57 точки по-висок от минималния.

# 344
Приети сме на първо желание! Вече ще почиваме спокойно! 😁🍀

Общи условия

Активация на акаунт