СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 651
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Честито на всички седмокласници, приети на желаните места, на останалите стискам палци за следващото класиране!
Вмъквам се в темата, докато още ви е прясна информацията от курсове и школи за подготовка в София. Има ли деца, ходили на школа в Образовстелни технологии? Доволни ли сте? Добре ли беше организирано онлайн обучението в школата? Някакви отзиви за конкретни учители имате ли? Записах моето дете там на курсове есента, но във форума няма много актуална информация за школата. Ще съм ви благодарна за мнения!
Благодаря и успех на всички бъдещи 8класници Simple Smile
  Дъщеря ми беше на курсове по БЕЛ и Математика в Образователни технологии за 7 клас. Много сме доволни. На дъщеря ми много ѝ допадна учителката по БЕЛ - Пушкарова, а учителката по Математика - г-жа Савова, освен че обясняваше много добре, организираше и извънредни часове, за да научи децата.

Синът ми в 7-ми клас беше в Образователни технологии при Щерева и Господинова. Към днешна дата - две години по-късно - не препоръчвам Господинова по математика. В разговор и то точно през тези дни, синът ми призна, че му е крещяла, когато е питал за задача, която не е разбрал. На въпроса ми защо не ми е казал, когато е трябвало, отговори: "Ами ти щеше да отидеш да ги взривиш" Grinning Не че няма основания де, но при положение, че сме дали хиляди левове за тези курсове е меко казано неадекватно да се крещи на деца за нещото, за което са там.
Та за Господинова с едно на ум.
От Щерева нямаме недоволства. Добър преподавател е.

# 736
Знае ли се нещо за второто класиране в АК? 16ч мина, но на сайта им няма нищо😊

И аз това чакам и проверявам.
Все още няма нищо, дано го пуснат днес или поне напишат с колко ще се забави.

# 737
  • около Варна
Записахме я, купихме униформа и вече на есен с песен. Естествено забравих да питам за служебна бележка за еднократната помощ. Защо не си предават информацията служебно, а трябва да продължаваме да разнасяме бележки между институциите, ми е необяснимо.

# 738
Обърнах се към различни институции, но не разбрах защо детето ми е прието в дадено желание при положение, че има бал за предходно. Все едно, но се колебая дали да участваме във второ, защото не желая да отиде в ущето, за което вече имаше бал, а не знам колко ще движат баловете на еро и 3то. Моля за идеи от тези, които имат повече наблюдение в годините. Момиче, 437 бал

# 739

Редакция:  току що се свързах с рецепция, казаха, че до половин час ще публикуват информация.

# 740
  • Варна
Не съм подавала досега заявление за тази помощ. Доколкото разбрах бележката, че е записана + попълненото заявление се подава към социално подпомагане до 15.10. Половината пари превеждат първия срок, другата половина - втория, ако детето посещава занятия. Трябва ли в началото на втори срок пак да ходим за бележки и да ги носим в социално подпомагане?
И аз се чудя защо информацията не си я предават по служебен път.

PolaB Сигурна ли сте, че правилно сте сметнали бала за предходното желание, за което според вас е стигал? За еднакво балообразуване ли става въпрос?

# 741
  • София
Обърнах се към различни институции, но не разбрах защо детето ми е прието в дадено желание при положение, че има бал за предходно.
Бала е по-висок или равен на последното прието момиче?
За второто има обяснение.

# 742
  • Майничка
PolaB, институциите би следвало да са РУО и МОН, трета няма. Какво отговориха?

# 743
  • София
Към днешна дата - две години по-късно - не препоръчвам Господинова по математика.
И дъщеря ми беше в Образователни технологии при същата тази Господинова. Определено не сме очаровани, но тъй като я преместих с 300 зора при Пушкарова по БЕЛ, ми беше неудобно да я местя и по математика.
Ако можех да върна времето назад, щях да намеря добър преподавател по математика за индивидуални уроци или с още 1-2 деца макс.

# 744
  • София

Редакция:  току що се свързах с рецепция, казаха, че до половин час ще публикуват информация.

https://www.acs.bg/bg/news/american-college-of-sofia-admission-exam-2022/

"Към 13.07.2022 г. остават 20 (двадесет) незаети места.
От 14.07.2022 г. Американският колеж кани за записване кандидатите с резултат от 54.17% до 51.39%. Документите за записване могат да бъдат получени от 11:00 до 16:30.

# 745
  • София
И дъщеря ми беше в Образователни технологии при същата тази Господинова. Определено не сме очаровани, но тъй като я преместих с 300 зора при Пушкарова по БЕЛ, ми беше неудобно да я местя и по математика.
И защо? Да не ти вършат доброволно услуга? Плащаш и имаш право да изискваш щом не си доволна от полученото.

# 746
  • В царството на игрите:)
Аз винаги ще препоръчвам "Образователни технологии" и никога "Регалия". Направих грешка с вторите тази година, а при синът ми нещата бяха по - добре, но в далечната 2019 и светът беше по - добро и уредено място Simple Smile

# 747
  • София
Аз винаги ще препоръчвам "Образователни технологии" и никога "Регалия". Направих грешка с вторите тази година, а при синът ми нещата бяха по - добре, но в далечната 2019 и светът беше по - добро и уредено място Simple Smile

Не говорим за цялото ОТ, а за конкретната учителка по математика, която видно и от резултата на Кало, в нашия случай не си беше свършила работата.

# 748
  • София
Приключихме със седмокласните емоции, записа се младежът в ТУЕС. Освободихме едно място в АК. Прекрасно лято на всички.

# 749
  • Sofia
Приключихме със седмокласните емоции, записа се младежът в ТУЕС. Освободихме едно място в АК. Прекрасно лято на всички.
Честито! Записахте ли се за лагера? 😊

Общи условия

Активация на акаунт