СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 601
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Тук сме, Тонка, ние сме от чакащите. Подадохме днес заявление за второ класиране, да видим какъв ще ни е късмета 🙂
Редактирам се, статусът ни се промени след 3-4 часа към края на работния ден, макар че изобщо не очаквах. Записваха едни лели 🤨, които хич не бяха в час за какъв статус питам. Приеха го като допълнителна обида към желанието да опитаме на второ класиране 😁 ( обявявам награда за който познае кое е училището). Компютър в стаята нямаше, явно идва някой да обира натрупаните документи и да ги обработва.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 19:12 от Ариана

# 901
А тъй де, почвайте да се обаждате.
Арианче, само не казвай, че и вие сте за НПМГ, или нещо от сорта, то тук доста станахте за там.
Ама чакай ся, кви компютри тъ гонят теб, ела да видиш при нас, всичко е в книгата. Аз както се отчетох вчера, та ся дъ си кажа, че в този кабинет имаше едно от онези готините дъски,  и една от обикновените, след попълването, кокончето се подписа на последния лист, после отиде до учителското бюро и там още веднъж метна парафа. Никакъв компютър нямаше. Но ми стана интересно, че нейната бъдеща класна, с пръстчето посочваше и ми казваше, къде какво да пиша, почувствах се като някоя първолачка. Тук трите имена, тук на детето трите имена, тук адреса, тук туй, тук онуй. До последната точица. Другата майка пък попита нещо, и тя като реши да и отговори, пак ме държеше с едното око под наблюдение, а аз цяла в слух, да чуя инфото което ще се даде. В такива моменти, много ми е гадно, че кокончето изгуби тази си способност - с едно око на една страна, с другото на другата страна, в същото време пък и ушите и бяха така. Та всичко гледаше и слушаше, после като картечница, до най - малката подробност докладваше. До 4 клас беше тъй, после край. Жалко. Ся дори и мен не ме чува нито слуша, и само вика, нико не чух защото не те слушах. Ми пея си аз, ама на мене си. Иначе и нашия статут се преди обед. Интересно ми е след 8 клас какво ще и е мнението, или още в 8 клас ще почне да мрънка.

# 902
  • София
И ние днес подадохме за второ класиране. Статусът е сменен, но не ни дадоха входящ номер, не знам дали трябва.

# 903
  • София
Вес, вие за къде успяхте? Помня, че с тебе редихме природните нАуки Satisfied

# 904
Моля майките с гадателските способности да не изоставят очакващите второто класиране Wink

# 905
И ние днес подадохме за второ класиране. Статусът е сменен, но не ни дадоха входящ номер, не знам дали трябва.
Аз пък имам входящ номер на листче, но нямам промяна в статуса Simple Smile Май прибързано ги похвалих!

# 906
Привет, мили мои🥰
Тук съм... Ама докат прочета, па да се включа, па да коментирам ииии то свършило😂
С две думи: Поздравления на всички, които успяха на 1во класиране 🥳
Успех на тези, които продължават да чакат и да се надяват🍀🍀🍀
Ние сме пак ни с тея, ни с онея🤯
Гъбата от Дърворезба 😱 вече е приета Художествена тъкан 🥳... Да де ама вече и това не иска🤯🤯🤯 Ако не са Играчки, хич не го иска вече Приложното 🤯🤯🤯
Че даже и да я приемат Играчки... Абе много й хареса Райнов в Орландовци... Хора, няма такова място и такива хора🥰🥰🥰
Та така... Ние сме на етап, иска да учи на двете места,, а ако може и в ПГД🤪🤪🤪

# 907
Вече официално записан гимназист ФЕ/АЕ. Денят не беше случаен- националният празник на Франция. Много се гордея със себе си, че не се поддадох на всеобщата мания за изучаване на немски и не повлиях на решението на ученика, който от малък харесва френския. Искам да забравя ужасния седми клас и да благодаря на майките, които споделяха и подкрепяха през цялото време. БГ-мами, уникални сте!

# 908
  • Varna
Вече официално записан гимназист ФЕ/АЕ. Денят не беше случаен- националният празник на Франция. Много се гордея със себе си, че не се поддадох на всеобщата мания за изучаване на немски и не повлиях на решението на ученика, който от малък харесва френския. Искам да забравя ужасния седми клас и да благодаря на майките, които споделяха и подкрепяха през цялото време. БГ-мами, уникални сте!
Значи може да се окажат в един клас , че и без друго момчетата са кът.Доколкото знам си правят някаква група , но ако искаш пиши на лични .

# 909
Моля майките с гадателските способности да не изоставят очакващите второто класиране Wink
Няма, няма, с вас сме. Аз почнах отдавна. Всичко ша съ нареди, и всеки ще съ похФали туа, за трето и директорско нема да съ Оди. И всички ша съ доволни.

Ирчик, я направо там, в ПГД - то. А другите за хоби да ги ползва. А я кажи ти как си, минаха ли болежките, китайския грим. Върна ли се при теб от ремонт, новата стара кола.

# 910
  • Варна
Здравейте! Извинявам се за неканеното си присъствие в темата ви, но получих ЛС от потребителка, която е забранила получаване на съобщения и не мога да й отговоря. Предполагам, че чете тук, защото питането е свързано със седмокласните балове и статистики, затова ако amarinova чете, нека си разреши съобщенията,  за да мога да й пиша.
Пожелавам успех на всички, чакащи второ класиране и дано всяко дете си попадне на мястото и бъде щастливо. На вече записаните - наздраве Simple Smile

# 911
  • София
Вес, вие за къде успяхте? Помня, че с тебе редихме природните нАуки Satisfied
В 35-то се записа. Опитах да пробутам нещо без 3-и и 4-и профил. Но тя отказа и редихме само 'природни науки'. За мен комбинацията биология с немски е убийствена. Но няма аз да уча.

# 912
Тони, хваля се веднага... Карам си наляво-надясно... Ако може 🤣🤣🤣
Явно гърнето е било само закрепено за продажбата и бях станала като 18годишен хлапак с чипосана бричка за 5бона 🤣🤣🤣 Страаашен шум😱
Та влезе пак набързо в бокса бръмката и уж всичко е точно 😜
Утре ще пробвам да я регистрирам в Кат... Ако не ми мине котка път🤞
Ръката обаче ми е много чувствителна на белезите и ме дразни, а уж натъртено и охлузено само 🤔
Нямам търпение вече да идва 20.,да видим до къде е стигнала в класиранията на Приложното и да се приключва с всичко🥳🥳🥳 Щото аз все съм доволна🍻

# 913
Е , дойде ред и аз да се разпиша. За съжаление с не много приятни новини. Не сме приети никъде на първо. Ще чакам второ. Направо ми изглежда невероятно. Може би пресилих нещата, но съм смело сърце и ако не стане на второ или не ми харесва , ще стрелям с трето Simple Smile Или всичко или нищо! Направо голяма изненада за нас Simple Smile
Някой друг като мен?
Честито на приетите по най- желания  желания!
Здравейте,
и ние сме като вас, /от 915 некласирани софианци/
Решихме да играем със синът ми "va bank",
"изхвърлихме" се много с желанията и разбира се, сега търпеливо чакаме второ класиране...
Все пак са негови желания, макар и недостатъчно съобразени с миналогодишните данни.
Лошото е, че разликата с неговият бал и желанията е осезаема и вероятността да бъде приет на второ клони
отново към нула.
Всъщност не сме изброили желания от "елитните" гимназии /само една писахме от тях, защото ни е на 350м. от нас/, иначе, иска да си продължи в училището, в което завърши 7 клас - то е на 1-во място, а останалите у-ща са в радиус от 700-800м. от нас...
В тази връзка имам въпрос към тук пишещите капацитети:
Не е ли справедливо да се даде шанс на всички, некласирани на първи етап, да пренаредят желанията си, както и да изберат нови такива, за да участват с по-реални балове във второ класиране?
В нашият случай се получава чакане чак до 3-класиране, когато се подават новите желания, вероятно  има и други в същото положение, като нас?
На всички записали се, желая много успехи следващите 5 години, нови приятелства и прекрасно лято!
На тези които продължават в избора за гимназия - късмет, кураж и дръзновение!

# 914
Не, не е справедливо. Няма как да дадат подобно право само на част от учениците.
Неслучайно по сайтовете на всички РУО, в указанията от системата и на много други места се дава съвет да има и желания, съизмерими с резултатите на ученика.

Общи условия

Активация на акаунт