MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 942
  • 562
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Обаче X-Men филми споменаха, че скоро не се плануват. Адски успешна поредица беше. Дано поне не оплескат Фантастичната четворка. Там водеща роля трябва да има Доктор Дуум и основен злодей в Secret Wars.

# 106
Изглежда обаче е бил голям финансов провал. Режисьорът е уволнен.
750 млн не му се струва провал. От филмите на Тор е на второ място след Рагнарок.
Тайка ли е уволнен? Grinning
Да.
 През първия си уикенд събира голям интерес, но спадът в следващите е огромен, което може да е индикация за това какво очаква следващите филми.
Джеймс Гън беше уволнен заради скандал, а Тайка е освободен.

# 107
Аз не съм хардкор фен, но за мен не е толкова лошо това решение. Рагнарок беше добре, но някои неща бяха прекалени, а новият Тор с този плосък (опит за) хумор и безидейност съвсем.

# 108
Бри уж има много фенове - не е ясно защо е толкова наострена. Уж само пренебрежимо малцинство я критикува, а всички останали я харесват.
В момента дори и насторени положително канали и сайтове коментират поведението й и не могат да разберат дали е саркастична (но не й се разбира по нищо) или наистина е с нервно разстройство.

# 109
На мен ми хареса последния Тор, както казах, даже ще го гледам още веднъж по-натам.

Любими са ми Война без край и Краят, Рагнарок, Пазителите на галактиката са ми супер забавни и също ги харесвам.

Ант-мен, Д-р Стрейндж и Спайдърмен също биват, особено последните са добре замислени (с преплитането на мултивселената).

Вечните ми идва леко блудкав, но става.

Не можах да харесам Черната пантера....

Като цяло ме дразни "новата мода" с прокламирането на ЛГБТ във всякакви варианти, не само във филмите на Марвел, а навсякъде и във всички филми и сериали. Имам чувството, че вече няма нормални връзки и отношения...

# 110
На мен от последните май само Спайдърмен ми хареса. Е, и от сериалите - УандаВижън, но финалът беше под очакванията ми.

# 111
Първите епизоди на  УандаВижън ми бяха доста странни.... Така ли продължава до края?

От сериалите любими са ми Локи, Соколът и Зимния войник, Хоукай, Лунния рицар.

# 112
Всичките им сериали, без изключения, си губеха посоката в един момент.
Хоукай единствено не, но той си беше по познатата формула праволинейно.
Лунният рицар и Локи като цяло бяха ок, но и те не бяха на ниво от начало до край.

Единствено Спайдърмен мен беше наистина добре, но то беше благодарение на това, че надградиха над много стабилна основа. Та поне това беше много умно решение.

Бри на мен в това интервю ми изглежда много саркастична, нервно разстройство не знам кой го е измислил, ама ще е някой антифен Simple Smile

# 113
Тя има и други интервюта и непрекъснато се държи така. Човек не може да разбере кога излиза от образ (май никога). Примерно задава й се въпрос дали тренира (за фигура), тя отговаря "Това персонална атака ли е?" Unamused

И Лунният рицар беше ок, но нищо особено.
УандаВижън се променя към края.

# 114
Уандавижън беше силен само в средата, началото и краят бяха средна към слаба работа.

Не съм гледала интервюта изобщо на Бри Ларсън, но така като го чета, ми е много забавен отговор и бих се смяла ако е правилната интонация, де.

# 115
Изглежда обидена и в нито един момент не показва по някакъв начин, че се шегува.

# 116
Изглежда обидена и в нито един момент не показва по някакъв начин, че се шегува.

А тя Бри не беше ли от онези, които не знаят какви са? На мен ми е неприятна, точно колкото ЕРУ. Последната в Западен свят ми хареса как изглежда, но и двете ми изглеждат вечно недоволни.

# 117
Интересно, че тя много активно подкрепя каузата, но не дава личен пример.

# 118
Аз пък не знам кои са тия много фенове на Бри. Абсолютно безлична. Новото момиче с лъка Кейт и Йелена изграждат къде по-достоверни и интересни персонажи.

# 119
Новото момиче с лъка Кейт и Йелена изграждат къде по-достоверни и интересни персонажи.

М, да. Много ги харесвам, особено втората.

Забравих да кажа за Черната вдовица - много любим, два пъти го гледах.

Общи условия

Активация на акаунт