MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 945
  • 562
  •   1
Отговори
# 90
За момента са тотални изчерпани за мен, тотално. Тор беше зле, She-Hulk е още по-зле...
Време е за почивка от поне няколко години, ама дисни са решили да издоят всичко, за което се сетят май.

# 91
Почивка от 10 години и римейци на Железния човек, Доктор Стрейндж, Х мен и т.н. - класическите версии, не вариации със смяна на пол, раса, джендър и т.н.

# 92
Изгледах последния Тор. Хареса ми като цяло.

# 93
Изглежда обаче е бил голям финансов провал. Режисьорът е уволнен.

# 94
Вие па съвсем. Пак са класи над DC в момента. Не съм хо гледал това недоразумение. Обаче Loki, WandaVision, дори Hawkeye бяха топ сериали. Повтарям сериали ве пак. Ами последния Спайдър мен.

# 95
Ако не бяха наводнили с всякакви възможни сериали, щеше да е различно.

Но след сравнително силното начало вървят стремглаво надолу.

# 96
  • Разпиляна във въображението
ЗА мен нищо няма да е същото без Железния човек Sad

# 97
Абсолютно! Капитан Марвел трябваше да го замести и да поеме лидерската роля, но това е абсурдно.
Дори ръководните фигури в Дисни вече не се преструват, че вярват в нея. Сигурно ще й позволят да участва в още един филм и ще кажат, че е бил голям успех, но се питам дали наистина ще събере пари, след като не е подкрепен от нещо по-значително, както беше с предходния...

# 98
  • Варна
Я да ви попитам, този последният Тор, с оригинален сюжет ли е или си го има в комикси отпреди?

# 99
Има комикси, не са лоши - в приложението Marvel Unlimited може да ги прочетете.

# 100
Вижте колко е изнервена и злобна Бри в това ново интервю (нарочно давам линк от мейнстрийм канал, за да не каже някой, че е монтирано) - направо кипи и едва се сдържа. А интервюиращият я нарече "скромна" Joy

# 101
  • София
Аз пък Бри много  я харесвам. И Капитан Марвел ми  е от любимите герои. Даже се надявам в повече филми  да я включат. Като  цяло женските персонажи в Марвел са ми  с една идея по-симпатични от мъжките.

# 102
  • София
750 млн не му се струва провал. От филмите на Тор е на второ място след Рагнарок.
Тайка ли е уволнен? Grinning

# 103
Много хейт ли е отнесла Бри за тази роля?
На мен в Infinity War не ми хареса какво й бяха дали като материал, ама те там по принцип имаха бая тъпи решения с женските персонажи.

# 104
750 млн не му се струва провал. От филмите на Тор е на второ място след Рагнарок.
Тайка ли е уволнен? Grinning

И аз така реагирах. Щеше е да се е чуло до небето, ако Марвел са уволнили Тайка Уайтити, както стана с Джеймс Гън. Къде ги четете тия неща Grinning

Дайте знак само като се появи Чарли Кокс в Тя-Хълк. Иначе нямам намерение да си го причинявам.

Общи условия

Активация на акаунт