MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 36 377
  • 614
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Трейлър на Локи 2

# 316
  • София
След приключване на Фаза 3 с Endgame, вече си имам втори любим филм - No Way Home и сега добавям Пазителите на Галактиката 3. Препоръчвам на всеки, който още не го е гледал.
Рядкост са добрите продукции на Марвел след 2019 година.

# 317
Беше ми интересно като обсъждате публиката и как се е отдръпнала. Разсъждавах си и сега ще споделя пречупено през моята призма.
Не съм чела комикси като малка, но съм киноман. 2008 с ironman като разбрах, че ще са свързани филмите ми стана много интересно. Толкова се зарибих, накрая ходих сама да си ги гледам. 2008 бях на 18, 2019 за endgame вече бях с едно дете, дет се вика оставих го пеленаче , за да гледам филма. И после се почнаха сериалите. Първите ми бяха супер интересни - Wandavision за мен си е Masterpiece, Локи и Сокола и Зимния войник много ми харесаха , WHat if, Хауки беше страхотно за Коледа. И последния , който изгледах беше Moon Knight.От там нататък вече се предадох на She HULK и това няма нищо общо с отзивите, които получи, още от преди това реших, че няма да го гледам. Просто няма как вече с две малки деца у дома, на 30+ да отделя толкова време, наистина ни заляха.
Мисля си, че Marvel забравиха, че аудиторията им порасна, а младите трябва да изгледат минимум 23 филма и поне 2-3 сериала, за да навържат нещата. Ужасно много материал на фона на многото стриимове и предложения за гледане. Дори със Star Wars прекалиха , последните филми бяха провал. Фен базата си каза думата, прекалено е и не може така.
Ето последните филми много исках да ги гледам, но това бяха 4 броя за по-малко от година. За GoG 3 докато се наканя и го махнаха от програмата в киното (в Русе се прожектира точно 2 седмици...)

И така пречупих го през моята си призма, но може и като цяло да има някаква истина. Сега много искам да изгледам Secret Inv , но още търся времето (лято е...). Коментарите за него в темата ги прескачам Grinning

# 318
  • Варна
Marvel анонсираха и 5 нови серии с бейби Грут. Загубих в коя медия видях трейлър, ще го пусне ли тук някой, моля?

# 319
  • София
Дам, ето го.

Сезон 1 ми хареса.

# 320
  • София
😀😉

# 321
  • София
Найссс Grinning Save Marta! Why did say that name?

Wink

# 322
Последните три и също най-слаби сериала на Марвел сравнени с двата им най-силни. Явно и SI ще пропусна.

# 323
Не беше лош Secret Invasion. Кара те да се замислиш, не е само битки.....

# 324
някой изгледа ли вече първия епизод на Локи?

# 325
някой изгледа ли вече първия епизод на Локи?

Да, засега е ок и в стила на първия сезон, дано не го развалят.

# 326
Аз го изгледах до половина... след втория сезон на wheel of time, нещо не можа да ми грабне вниманието

# 327
  • София
Интересни слухове в интернет пространството. След тоталния крах на Фаза 4 и безсмислените сериали, Марвел взимат решение да се върнат в изходна позиция. Рекастване на оригиналните отмъстители, включително Железния човек и Черната вдовица.
Ще следя изкъсо какво се случва.

# 328
То тяхното стана след дъжд качулка.

Какво ще рече "рекастване"? Ж. Ч. ще се появи, но няма да е Тони Старк или нов актьор ще играе Тони Старк? Ако е втория вариант - тъпо.

При Черната вдовица не виждам смисъл. Те вече си имат такава, която е от малкото нови герои, дето се хареса на феновете.

Като цяло не виждам това как ще им реши проблемите, ако запазят сегашните сценаристи. Те са основния им проблем, а не новите герои.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 10:13 от Сам Нийл

# 329
  • София
Точно актьорите искат да върнат. Повечето им проекти след Ендгейм са пълен провал. Да не бяха късали договорите на Дауни Джуниър и Крис Евънс.
За Скарлет Йохансон не виждам как ще се случи. Тя няколко пъти каза, че не иска повече да играе комиксов герой.

Общи условия

Активация на акаунт