MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 953
  • 562
  •   1
Отговори
# 135
E, Върколакът нали остаря и умря в последния филм (забравих как се казваше точно, този с момиченцето).... ?!?! Въпреки че тази версия противоречи на всички останали, в които Върколакът е безсмъртен и неостаряващ....

Интересно ми е как ще го върнат.

Последният филм за Върколака се развиваше далече в бъдещето, дори не казаха кога. Професора беше много възрастен даже. Спокойно може Deadpool 3 да се развива преди това.

# 136
Е, да, де, ама нали Върколакът не трябва да остарява. Такъв е по принцип... А професорът, колкото и стар да е, да е +40 години от епизодите с Х мен. Знам ли и аз...?!?! Като цяло не ми хареса финала и начина, по който развиха персонажа на Върколака в този филм.

# 137
Не претендирам да разбирам логиката на този филм, просто казвам, че между него и останалата част от вселената има достатъчно време, в което не сме видели какво прави Върколака. Където спокойно може да е Deadpool 3.

На мен ми хареса като завършек на неговата история и самият филм беше доста добре направен, без излишни супергеройски захаросаности. Логически имаше по какво да се работи.

# 138
  • София
Е, да, де, ама нали Върколакът не трябва да остарява. Такъв е по принцип... А професорът, колкото и стар да е, да е +40 години от епизодите с Х мен. Знам ли и аз...?!?! Като цяло не ми хареса финала и начина, по който развиха персонажа на Върколака в този филм.
Върколакът получава фатално заболяване, което му пречи да се регенерира. Професорът е на около 100 години в "Логан". Филмът си беше истински шедьовър в този жанр Simple Smile Искаше ми се да видим повече от момичето върколак.

# 139
Принципно е така, а и, както видяхме в Дни на отминалото бъдеще, могат да върнат и всички персонажи, независимо какво се е случило с тях в предишните филми.
Имат и машина за пътуване във времето (Отмъстителите Краят).
А и вече с Мултивселената, възможностите са безброй.

Върколакът получава фатално заболяване, което му пречи да се регенерира. Професорът е на около 90 години в "Логан". Филмът си беше истински шедьовър в този жанр Simple Smile Искаше ми се да видим повече от момичето върколак.

Е, да, де, ама логически не би трябвало да се разболява, нали такава е същността му. Както и да е, просто не ми хареса да приключи като персонаж.
Иначе малката е супер, дано да се появява и занапред...

# 140
  • София
Малката се появи заедно с младата версия на проф.Х в “Тъмните му материи”. Освен да омешат едни сюжетни линии от два свята, като говорим за Мултивселени Joy

# 141
Ето отговори на всичките ни въпроси, или поне на 1 Grinning https://www.facebook.com/watch?v=788685565518746

# 142
  • София
След последният трейлър за Уаканда, става ясно, че новата Черна пантера е жена. Предполагам това е Шури сестрата на Т'Чала. Прилича ми доста на Жената котка.

# 143
Пантерите са котки Simple Smile

# 144
  • София
Имам предвид, че все едно гледам Catwoman на DC Grinning

# 145
  • София
След последният трейлър за Уаканда, става ясно, че новата Черна пантера е жена. Предполагам това е Шури сестрата на Т'Чала. Прилича ми доста на Жената котка.

Това беше ясно отдавна. Нищо ново под слънцето. Щеше да е ШОК да не е жена предвид тенденциите.
А и така ще си имат и те 'Черна котка' 😊

# 146
# 147
  • София
Фаза 6 се очертава изключително силна. Щом Хю Джакмън се завръща, защо да не видим отново Дауни Джуниър и Крис Евънс Grinning

# 148
  • София
Сефте да ми хареса епизод от ''Тя-Хълк'' 😮🙄😏
Визирам епизод 7. Уж същото, ама взе, че ми хареса. Изненадка! Могло значи!
А може би защото имаше по-малко простотии и някаква наченка на сценарий и мисъл. Абе готин беше, забавен, леко затрогващ и сърдечен, с нулева пропагандност и никак не лош финал, който да те накара да чакаш следващия епизод.
А сега в този епизод 8 очакваме и появата на Деърдевила. Ако не се лъжа днес трябва да е премиерата на епизода.

# 149
  • София
Изгледах накуп епизод 7 и 8. Освен, че всяка серия е с ново гадже и взе да прилича на Саманта Джоунс, нищо съществено от She-Hulk.

Абоминейшън прави духовни сеанси. Що за идиотия Grinning

Общи условия

Активация на акаунт