Велико Търново-тема 47

• 70 789
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, препоръчайте ми хубав ресторант:)
Етно ми е фаворит в момента, също ресторанта на хотел Янтра.

# 136
  • Велико Търново
Щастливеца, естествено! Поне 33% от турист потока в града е "катализиран" да избере града ни заради тези заведения.

# 137
  • Велико Търново
Бианкото в мола на първия етаж.

# 138
Посъветвайте ме за специалист в града, при който мога да си проверя 2-3 съмнителни бенки и евентуално да ги отстраня.

# 139
9-годишната ми дъщеря има здраво акне по лицето и гърба. Някой да е пробвал нещо действащо, че засега удряме на камък.

# 140
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
9-годишната ми дъщеря има здраво акне по лицето и гърба. Някой да е пробвал нещо действащо, че засега удряме на камък.
Билков пилинг действа много добре. Не е агресивен, а намалява възпаленията. В комбинация с хранителна диета,
 съм виждала чудесни резултати. В града знам, че предлагат в салон Чар и в салон Сатен.

# 141
  • Велико Търново

Синхролайн за гръб и гърди, уникален продукт.За лицето не се наемам да коментирам без да съм видяла, дори мостри не обичам да давам без да видя детето/тийна, защото някой път вместо да изпишем вежди, избождаме очи.
Храната също е много важна, аз винаги казвам на моите, че личи какво яде човек по лицето и д......о.

# 142
И аз напоследък много се опъпчивих, косата ми много се омазнява предполагам е от храна или хормони

# 143
Здравейте.
Може ли да ме насочите към треньор по плуване? Обмисляме за малчокойто на 5г., но не знам дали вече не е късно
Благодаря!

# 144
С две ръце за Веселин Фесчиев, в басейна на Емилиян Станев.

# 145
Здравейте, моля да ми препоръчате добър нефролог, извършващ прегледи във Велико Търново.

# 146
Здравейте, препоръчайте ми хубав ресторант:)
Напоследък сме фенове на ресторанта в хан "Хаджи Николи" / на Самоводската чаршия/, който беше затворен за ремонт доста време, и един нов, на мястото на бар Максимус , до Лино бара, Yanitsa Ruseva kitchen

# 147
  • Велико Търново
Яница Русева е участничката в отбор "Лили Иванова" в първия епизод на "Звездите в нас", нали? Знаех я само като собственичка на пиано бар Плей, но тя при представянето си каза, че и ресторант има. Значи това е той.

# 148
Здравейте! Моля за препоръка за ендокринолог във Велико Търново. Без д-р Сирачка, защото до края на октомври няма свободни часове, а моето направление е до 15.10.
Не се касае за някакъв сериозен проблем, но ми се иска да е кадърен и да ми обърне внимание, а не само да вземе направлението.

# 149
  • Велико Търново
Чувала съм добри отзиви за Гонгалова в Горна Оряховица.

Общи условия

Активация на акаунт