Велико Търново-тема 47

• 70 818
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Здравейте! Моля за препоръка за ендокринолог във Велико Търново. Без д-р Сирачка, защото до края на октомври няма свободни часове, а моето направление е до 15.10.
Не се касае за някакъв сериозен проблем, но ми се иска да е кадърен и да ми обърне внимание, а не само да вземе направлението.
Можете да си върнете направлението докато не е изтекло при ЛЛ и да ви пусне ново.

# 151
Има ли фризьор в Търново, на който ще му се покажа и ще каже "ей това е твоя цвят на косата"? 😅

# 152
  • Велико Търново
Има ли фризьор в Търново, на който ще му се покажа и ще каже "ей това е твоя цвят на косата"? 😅

Да, Стельо!Невероятен колорист.Видя ме на работното ми място и докато пазаруваше ми каза, че еди кой си е моя цвят.Вече трета година се боядисам в неговия салон, а съм му една от първите клиентки от далечната 1999 година.

# 153
  • Велико Търново
Моля за вашите за и против тези две училища : Бачо Киро и Емилиян Станев.
Колебая се кое от двете да избера за големият ми син. По адрес би трябвало да бъде в първото, но ако везните на тежат към второто ще търся варианти за него.
Благодаря предварително!

# 154
Някой знае ли дали е жив бай Вълко от Калтинец, Горна Оряховица?  Търся добър чакръкчия в региона.

# 155
  • Велико Търново
Колебая се кое от двете да избера за големият ми син. По адрес би трябвало да бъде в първото, но ако везните на тежат към второто ще търся варианти за него.
Благодаря предварително!
Моите и двете деца учат в Бачо Киро и съм много доволна. Тази година училището мисля изкара най-висок бал на матурите.

# 156
  • В.Търново
Някой знае ли дали е жив бай Вълко от Калтинец, Горна Оряховица?  Търся добър чакръкчия в региона.
Ходила съм преди години при него, не бях доволна.

# 157

Препоръчвам д-р Чергиланов. Кабинета му е в кв.Кольо Фичето,

# 158
  • Велико Търново
Доколкото знам не :/ и освен Чергиланов ( който за мен не е баш чакракчия) в района ни не съм чувала за друг

# 159
  • В.Търново
В Севлиево има.

# 160
Имах проблеми с кръста след вдигане на тежко/направо усетих как нещо изхруска/ и д-р Чергиланов го намести. Да, той е анестезиолог, но много хора го търсят за наместване. Внук или племенник е на известния чакръкчия бай Митьо от Златарица.

# 161
Моята дъщеря и племенници са в Емилиян Станев и почти на всички познати искаха в това училище, но не всички успяха да се класират. Базата му е много добра, винаги са в една смяна. От 2 до 4 клас имат плуване. Всички са профилирани, но не за всеки това е плюс. Има стол, където готвят и винаги има избор от поне две менюта. Но според мен училището няма значение, всичко е до какви съученици и учител ще попадне детето. В Бачо Киро ми се оплакваха приятелки от занималнята слетобед, но друго лошо не съм чувала за там. А и, че има текучество на учители. Незнам защо, но познавам две учителки, на които директора не поднови договорите и се оплакаха много от ситуацията спрямо тях. Но нещата са субективни.  По принцип забелязвам, че най-добре са нещата при опитния  учител, който обича работата си. И е добре да е близо като местоположение за детето.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 17:35 от silvi_7878

# 162
  • Велико Търново
И двете ми деца бяха на занималня до 4-ти клас включително. Без домашни не са били никога. Но то това зависи и от децата и съответния учител. До 4 ти клас мисля, че ишкъдето и да учи детето ще получи необходимия старт. След това е по-важно къде и при кого ще попадне.

# 163
Благодаря предварително!

В Бачо Киро на мен, пък и на децата не ни допада това, че са на 2 смени, което прави и междучасията им много малки (не знам дали в другите училища е така) и преместването между кабинетите отнема цялото междучасие, но това е след 4 клас. Има и добри и не толкова добри учители, въпрос на късмет е на какви ще попаднеш, като цяло не сме имали проблеми, синът ми се представи много добре на матурите, но това си зависи и от децата, не може насила да им се натикат знания.

# 164
  • Велико Търново
Момичета, тук в района има ли СПА процедури?

Общи условия

Активация на акаунт