Велико Търново-тема 47

• 73 054
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
Адресът да, номера му никога не съм го знаела.

# 271
Честита нова година, момичета, да е щастлива и успешна!

# 272

Благодаря Flowers Sunflower

# 273
  • Велико Търново

Благодаря Flowers Sunflower

Аз съм му като секретарка на този доктор и дори вчера му казах, че най-накрая трябва някак да ми се отплати, че му напътвам пациентите от години!
Здрава и щастлива година имайте, момичета!

# 274
  • Велико Търново
Моля за информация!
В района на пазара има ли място от което мога да купя чинийки, чашки, балони, ленти и всякакви парти неща. Мисля си за книжарницата до хляб и приятели, но не съм влизала отдавна там.
Единствено ми е възможно да обиколя около пазара, тъй като съм обещала на децата да ходим до вт с автобус, а той спира и тръгва оттам Simple Smile

# 275
  • Велико Търново
Моля за информация!
В района на пазара има ли място от което мога да купя чинийки, чашки, балони, ленти и всякакви парти неща. Мисля си за книжарницата до хляб и приятели, но не съм влизала отдавна там.
Единствено ми е възможно да обиколя около пазара, тъй като съм обещала на децата да ходим до вт с автобус, а той спира и тръгва оттам Simple Smile
Вижте и в СБА под пазара. Обикновено имат щанд с парти неща.

# 276
  • Велико Търново
Книжарница Селена до Скай център. Също и магазин Сияна, стига да не ви е далече.

# 277
  • Велико Търново
Кой е магазин Сияна?

# 278
Може и в КиК- а да погледнеш.
В детски център Роси продават парти неща, ако не ти е далеч, бившето Магро, втория етаж.

Сияна май е този на реда на студентския стол, посока пощата.

В книжарницата до хляба са изключително нелюбезни.

# 279
  • Велико Търново
В КиК има, в книжарницата до хляб и приятели има някои неща да. В книжарницата срещу ЦБА има. "Левчето"  срещу съда също има

# 280
Домашните потреби на булевард България, срещу кафе Елена.
Един баир над пазара Simple Smile .

# 281
  • Велико Търново
Благодаря на всички ви Simple Smile мисията изпълнена   Simple Smile

# 282
Имам въпрос за яслите и много ще се радвам, ако намеря обяснение - по съвет на всички майки записах бебето на ясла - да си чака реда, НО
искам да си изкарам цялото майчинство и да го пусна при навършване на 2г. Март месец.
Тук идва цялата драма … според ясла “Пролет” мога да пусна детето само от Септември до Декември на предходната година ( когато ще е на 1г9м) или да изчакам и да го пусна на следващата година ) когато ще е на 2г4м). Какъв е проблема да си пусна детето когато навърши 2 и аз ли нещо не съм в час? Имам приятелки с дечица,
посещаващи други ясли и там такива драми с приема няма.

# 283
Моето дете прави 2г. края на месец май. Посещаваше Слънце като не го приеха при навършване на 2г., а от месец септември. Тоест ползвах платена и неплатена отпуска за тези 3 месеца. От там ми казаха,че лятото не приемат нови деца.

# 284
  • Велико Търново
Имат си явно някакви вътрешни правила, свързани с адаптацията на децата и дейностите най-вероятно. Вие с директорката ли сте говорили? По принцип не съм чувала за подобен казус досега

Общи условия

Активация на акаунт