Велико Търново-тема 47

• 73 042
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Лятото някак бих намерила логика заради сборните групи или почиващи ясли, но Март…
Не съм говорила с директорката, не съм имала възможност и двата пъти в които ходих.

# 286
  • Велико Търново
Е, щом не сте говорили с директорката кой ви даде тази информация? Юли и август са друга тема,да

# 287
Зависи яслата/градина изглежда защото Пролет са едни от малкото, които държат септември да се пусне детето по мое наблюдение.

Моето момиче също март прави 2г и мисля да я пробвам направо за градина от септември. Уж ги приемали и преди 3г ама ще видим.

А някой разбра ли как и в кой сайт ще става кандидатстването? В сайта на общината ли ще е? Четох качената наредба ама там нямаше линк.

# 288
Е, щом не сте говорили с директорката кой ви даде тази информация? Юли и август са друга тема,да
Жената,която излиза при посещение в градината ..не знам как да се изразя - домакинка?

# 289
  • Велико Търново
Жената,която излиза при посещение в градината ..не знам как да се изразя - домакинка?
Не е домакинка. Говорете с директорката - тя е най-достоверен източник на информация Wink никой не държи на нищо - така или иначе деца се приемат постепенно - по 2-3 максимум нови на седмица. Приемът си тече целогодишно като пак правя уточнение, че юли и август са друг въпрос

# 290
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър кардиолог в Търново или Горна? Спешно е. Благодаря ви!

# 291
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър кардиолог в Търново или Горна? Спешно е. Благодаря ви!
Д-р Манчева за В.Търново.

# 292
  • Велико Търново
Светла копчева

# 293
Здравейте, търся препоръка и контакти на добър счетоводител, който би имал възможност да поеме едно ЕТ и едно ЕООД (малки фирми), занимаващи се с онлайн търговия.

# 294
Здравейте, търся препоръка и контакти на добър счетоводител, който би имал възможност да поеме едно ЕТ и едно ЕООД (малки фирми), занимаващи се с онлайн търговия.
Дафина Стоева

# 295
Здравейте! Може ли да споделите дали си заслужава специалната площадка за наблюдение на "Звук и светлина" или е по - добре да се гледа от площада...и има ли друго място от което си заслужава гледката?

# 296
Аз лично предпочитам от площада. Имайте предвид, че когато има платени спектакли на площадката не пускат звука на площада.

# 297
И според мен на площада е по-хубаво като преживяване.

# 298
А на 03.03. как стоят нещата със звука? Дали се чува добре на площада? И може ли някъде да се настаниш, в някое заведение например и да наблюдаваш спектакъла добре?

# 299
Площадът е едно малко каре точно пред входа за Царевец, вижда се целият хълм. Няма заведения, стои се на площада, оттам се вижда най-добре и най-пълно спектакълът.

Общи условия

Активация на акаунт