Велико Търново-тема 47

• 70 166
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Няколко години подред бях жив свидетел на един кооператив, с който деляхме една ограда....Бяха подавали някакви сигнали срещу тях и те си мислеха, че съм аз.Може да се сетите колко съм била възхитена от методите на работата им.Въпреки, че изобщо не можех да ги понасям, сигналите не бяха от мен.Вси си мислех тези деца като отидат в държавното училище как ще се впишат, но това за радост не е мое главоболие.
Та да пожелая на всички ученици и техните родители спокойна учебна година!
На мен си желая психично здраве да понеса двете пубертетки, които не са били по "Монтесори".

# 601
  • Велико Търново
Успешна и спокойня учебна година на всички!

# 602
Момичета, търся информация и отзиви за физиотерапия в Търново и околността. Синът ми претърпя контузия на мач и има проблем с коляното. На 15г. е

# 603
Момичета, търся информация и отзиви за физиотерапия в Търново и околността. Синът ми претърпя контузия на мач и има проблем с коляното. На 15г. е

Спортния медицински център до стадиона ?
Имаше преди време един лекар Иванов или Ивайлов (нещо такова ми се върти в главата ,но мога да те подведа) . Приятелка ,професионална волейболистка в Италия я водих там , за проблеми с рамото и беше много доволна .

# 604
Благодаря! Споменаха ми и за д-р Георгиев хомеопат, чийто кабинет е пак там.

# 605
  • Велико Търново
Дъщеря ми мина физиотерапия в поликлиниката. На нея й харесваше там, но след 7 дневен курс докторката препоръча още един курс и отделно активно ни насочваха към индивидуална рехабилитация за по 50 лв на час, от което в последствие лекарят ортопед каза, че няма необходимост. Та съм 50 на 50 колко е за препоръчване там.

# 606
  • Някъде в Европа...
Дъщеря ми мина физиотерапия в поликлиниката. На нея й харесваше там, но след 7 дневен курс докторката препоръча още един курс и отделно активно ни насочваха към индивидуална рехабилитация за по 50 лв на час, от което в последствие лекарят ортопед каза, че няма необходимост. Та съм 50 на 50 колко е за препоръчване там.
Нас още за първия курс ни насочиха на частно и ходехме само на частно (момче, тогава на 16 г, травма в рамото)..Също съм с много смесени чувства...Не бих повторила (дай боже, да не се налага)

# 607
AIR, къде и при кого ходехте на частно?

# 608
  • Някъде в Европа...
AIR, къде и при кого ходехте на частно?
Имате ЛС

# 609
  • В.Търново
Спортен диспансер.Работят с направление. Вземете час за д-р Съботинова и ще ви назначи процедурите. Доволни сме.

# 610
Някоя ходила ли е на почистване на лице в Черна Котка ?

# 611
  • В страната на мечтите.
Някъде в Търново има ли от онези фотобудки, на които сядаш и сам си правиш снимките? Не мога да се сетя дали някъде съм виждала нещо подобно.

# 612
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Някоя ходила ли е на почистване на лице в Черна Котка ?
В Черна котка не съм, но доколкото знам, там работи Людмила Гинчева (преди беше на Триъгълника) - при нея съм ходила и съм оставала доволна.

# 613
Спортен диспансер.Работят с направление. Вземете час за д-р Съботинова и ще ви назначи процедурите. Доволни сме.

И от мен за. Фамилно сме ходили по разнообразни поводи, последно за счупено и извадено рамо. Доволни сме.

# 614
Някъде в Търново има ли от онези фотобудки, на които сядаш и сам си правиш снимките? Не мога да се сетя дали някъде съм виждала нещо подобно.

не съм виждала и аз такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт