Велико Търново-тема 47

• 70 667
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Да,но нямам такъв инструмент и попитах за конкретно място,защото съм с бебче и нямам възможност да обикалям. Чудя се дали в магазин АРТ например биха се навили..

# 106
  • Велико Търново
Може да видите и в сградата, която е срещу съда. Минавате край закуските на Веселин Маринов, стигате паркинга отзад и веднага вдясно е входа. Там правят колани, чанти  и др. кожени изделия. Ще ви направят дупка. Дано работят все още.

# 107
  • Велико Търново
Шивачките на паркинга там не работят от поне година и половина.
В арт ще ви пробият дупка.

# 108
Момичета, колко струва почистване на лице и пилинг при Кристина от салон Кристина или Поля от Енигма? От 3-4 години не съм ходила на козметик и не съм ориентирана в цените.

# 109
  • Велико Търново
И аз не съм ходила, но вероятно между 60-80 лв. някоя от приятелките ми беше казала.

# 110
При Кристина бях редовна клиентка преди 10 години, но се бях разочаровала нещо и прекратих ходенията, преди 6 месеца пак отидох, претупа ме яко. 70 или 80 лева беше. При Поля терапиите са на BR , най-евтината е 150 лв. Ходя или при Ваня от Крейзи или The one салона , не знам как се казва жената. Ходя при нея заради това, че ползва Medik8 , пък аз много харесвам козметиката. При нея и Ваня е около 60 лв почистването.

# 111
  • Велико Търново
Аз също много харесвам Ваня, ходех при нея от времето, когато беше в мол, а това е било преди 13 години....Боже, колко съм стара вече...

# 112
Здравейте,
може ли мнение за следните детски градини:
Соня, Здравец, Слънце, Първи Юни. Приятелско семейство ще се местят в града, но нямам никакво наблюдение или информация за ДГ.
Искат да си търсят жилище според условията в ДГ. Благодаря

# 113
Момичета дайте препоръка за фитнес, който не гъмжи от хора. Наскоро родих секцио и нямам кой знае каква култура в залата та затова. Отделно ако знаете някакви зали за групови занимания - спининг, канго, батути и каквото още се сетите.

# 114
Моите приятелки ходят на спининг тук: https://www.facebook.com/hotpointsport

# 115
  • Велико Търново
Аз последните 10 години ходя във фитнес зала "Преслав", но ходя сутрин рано, в 06.00 часа вече загрявам.Около 6-7 човека сме по
 това време.Също там ходя и на кросфит индивидуално, но в нормално време.Треньорът води и групови тренировки, но за скоро родила със секцио не мисля, че изобщо са подходящи.

# 116
  • Велико Търново
Здравейте,
Соня, Здравец, Слънце, Първи Юни. Приятелско семейство ще се местят в града, но нямам никакво наблюдение или информация за ДГ.
То всичко е много относително. За мен най-важни са учителите, на които ще случат. Дъщеря ми е в Първи юни и съм доволна. Соня се води ...как да кажа - връзкарзка градина, то и слънце е горе-долу така. За Здравец мога да кажа, че скоро правиха ремонт ,пускат от тази есен и нов корпус, с нови групи, което сигурно за някои родители е привлекателно

# 117
Здравейте,
То всичко е много относително. За мен най-важни са учителите, на които ще случат. Дъщеря ми е в Първи юни и съм доволна. Соня се води ...как да кажа - връзкарзка градина, то и слънце е горе-долу така. За Здравец мога да кажа, че скоро правиха ремонт ,пускат от тази есен и нов корпус, с нови групи, което сигурно за някои родители е привлекателно

А относно занимания на децата? Извеждане навън, провеждане на допълнителни мероприятия..
Ясно е,че не са като частните, но все пак бихте ли споделили отзив на тази тема.
Благодаря!

# 118
  • Велико Търново
Аз съм много доволна от ДГ в с Шемшево. На 2 км е от града, 1 група е смесена,  но отношението към децата е невероятно!  Имат си прилични условия вътре,  отвън огромен двор,  площадка и госпожите измислят страхотни занимания и задачи.
Друг вариант е ДГ в беляковец,  също на 2 км от града и също с добра база и учители.

# 119
В "Слънце" и "Соня" няма места, дори и да живеете до ДГ, може да не ви приемат.
Нека първо намерят жилище и тогава да поогледат градините, да поговорят с учителите, да видят децата.
ВТ не е голям град и ДГ са достъпни транспортно (най-отдалечените са на 10-15 мин. с автомобил).

Общи условия

Активация на акаунт