Велико Търново-тема 47

• 70 745
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета, може ли да препоръчате нефролог във Велико Търново? Мой приятел получи бъбречна криза и са му препоръчали д-р Атанасова, но тя била с пълен график. Някой друг от който сте доволни?

# 121
  • У дома
Дами, препоръчайте ми добър гримьор.

# 122
  • Велико Търново
Гергана Параскова или Анна Лифанова.Гримирът по различен начин, Анна е обрана в грима, докато Гергана е по-драматична.Мен те двете ме правят за поводи.

# 123
Гергана ми беше съученичка, още тогава се открояваше с индивидуален почерк. 😉

# 124
И от мен глас за Герган. Много е добра и определено слуша насоките на клиентките си.

# 125
Здравейте,моят мъж също беше с бъбречна криза,ходи при д-р Дунев,той работи в Плевен,но идва и във Велико Търново.       uote author=ermak. link=topic=1464029.msg45221904#msg45221904 date=1661536448]
Здравейте, момичета, може ли да препоръчате нефролог във Велико Търново? Мой приятел получи бъбречна криза и са му препоръчали д-р Атанасова, но тя била с пълен график. Някой друг от който сте доволни?
[/quote]

# 126
Здравейте! Спешно се нуждаем от преглед при д-р Чергиланов! Някой знае ли до кога е в отпуск? Благодаря!

# 127
  • У дома
Гергана Параскова или Анна Лифанова.Гримирът по различен начин, Анна е обрана в грима, докато Гергана е по-драматична.Мен те двете ме правят за поводи.
Редактирам се
Сиска,  моля за координати на Анна, Гергана е заета за търсената от мен дата?
Благодаря Hug

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 12:45 от Genni

# 128
  • Велико Търново
Гени, ще ти пратя утре снимки на вайбър и тогава ще звъннем за час!

# 129
  • Велико Търново
Здравейте, някоя има ли представа в "Хляб и приятели" има ли питки без поръчки, тоест да има налични? Или пък ако не там, къде бих могла да открия утре например

# 130
Здравейте, някоя има ли представа в "Хляб и приятели" има ли питки без поръчки, тоест да има налични? Или пък ако не там, къде бих могла да открия утре например

Пробвайте "Сладкия кът" на улица П.К. Яворов. Доста са им хубави нещата и според мен са на цената на хляб и приятели, но с доста по-добро качество. За съжаление сега са отпуска и от понеделник ще работят според фейсбук страницата им.

# 131

Пробвайте "Сладкия кът" на улица П.К. Яворов. Доста са им хубави нещата и според мен са на цената на хляб и приятели, но с доста по-добро качество. За съжаление сега са отпуска и от понеделник ще работят според фейсбук страницата им.
Те не рабитят до 5ти.

# 132
Здравейте, препоръчайте ми хубав ресторант:)

# 133
  • Велико Търново
На мен Бианко ми е фаворит. След това е може би АсиТи

# 134
Щастливеца ми е фаворит, все още не съм открила нещо с по-добра  кухня и обслужване.

Общи условия

Активация на акаунт