Велико Търново-тема 47

• 73 011
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за информацията Flowers Blossom Добре ли е организиран градския транспорт при вас и моля да ме насочите какво задължително трябва да видим....ще бъда с четирима тийнейджъри на 13 години Grinning

# 301
Благодаря за информацията Flowers Blossom Добре ли е организиран градския транспорт при вас и моля да ме насочите какво задължително трябва да видим....ще бъда с четирима тийнейджъри на 13 години Grinning
Самоводската чаршия, музей на илюзиите,музей на восъчните фигури, мини България, улица Гурко Simple Smile. Има много какво да се види в Търново. ♥️🇧🇬

# 302
  • Велико Търново

Според мен няма да Ви е необходим транспорт.Всичко е на пешеходно разстояние, едва ли ще отседнете в някой краен квартал, но да, има удобен транспорт.
С тези 13 годишни.....музея на восъчните фигури, музея на илюзиите...те са в една посока към Царевец.
Представям си моята 13 годишна как ще реагира, ако кажа, че ще ходим по музеи, но не всички са като нея.

# 303
Така си е 😂 и аз съм набелязала музея на илюзиите и восъчните фигури...надявам се да им хареса и Звук и светлина....нали го има на 03.03.? Моят син каза, че има МОЛ, който трябвало да се посети Rolling Eyes, но бил доста далеч от Царевец, та за това питах за градски транспорт....и последно кои таксита да ползваме при нужда...коя фирма...ако има различни?

# 304
Ходих на "Музея на илюзиите" лично аз останах разочарована. ( може би имах по- големи очаквания)

# 305
Като напишеш такси Търново ти излизат 3- 4 фирми, ок са.
Като ще сте доста хора дали с автобус, дали с такси, все еднакво излиза долу горе.
Билетчето е 1.50, има си кондуктор и той дава билетите, не се купуват предварително.
Звук и светлина може да се гледа и от терасата на хотел Янтра, ако вечеряте в ресторанта, но не помня чуваше ли се звук.

# 306
Така си е 😂 и аз съм набелязала музея на илюзиите и восъчните фигури...надявам се да им хареса и Звук и светлина....нали го има на 03.03.? Моят син каза, че има МОЛ, който трябвало да се посети Rolling Eyes, но бил доста далеч от Царевец, та за това питах за градски транспорт....и последно кои таксита да ползваме при нужда...коя фирма...ако има различни?
Е чак пък да ТРЯБВА да се посети 😃😃😃 нищо особено не е нашия "МОЛ" 😃.

# 307
  • В страната на мечтите.
И аз съм на същото мнение за мола. Няколко магазина, един ресторант, едно кино и нищо интересно. Особено, ако идвате от голям град, където има нормален мол, ще останете адски разочаровани.

# 308
  • Велико Търново
Моля за контакти на добър уролог в града. Не търся в Плевен, а тук във Велико Търново.

# 309
Моля за контакти на добър уролог в града. Не търся в Плевен, а тук във Велико Търново.
Добър уролог и Велико Търново е оксиморон.
Проверете дали още идва д-р Кондов за консултации в града, миналата година със сигурност имаше. Като човек не струва, но като специалист е много добър.
От практикуващите в града уролози не мога да препоръчам нито един.

# 310
  • Велико Търново
Скоро гледах във Фейсбук нещо за д-р Кондов, че щял да идва в Търново. Ама дали е минала датата или перида нямам представа.

А, ето - направено е като събитие, утре ще е, но едва ли ще има часове.

# 311
НЯМА! Далеч от местните специалисти!

# 312
  • Велико Търново
Много благодаря на всички! Дама пика, супер полезна както винаги Simple Smile

# 313
Някой може ли да сподели мнение за доктор Ганчева ?

# 314
  • Велико Търново
Др Даря Ганчева е чудесен човек, много отзивчива и разбрана. Като специалист също е добра, за рутинни неща особено. Ако имате по "заплетен" здравословен казус едва ли ще помогне.

Общи условия

Активация на акаунт