Велико Търново-тема 47

• 70 729
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
За жалост и аз не знам за други , ни пък защо е необходимо специално място за социализиране на детето. Общувайте с детето си - в тази крехка възраст родителите са тези, които поставят основата на развитието на социалните умения на децата. Иначе спокойно може да си намерите и други майки, с които да измисляте различни занимания за децата си, особено пък сега лятно време.
И пишейки се сещам за Общностния център. Ползвайки услугите му имате възможност да оставяте детето за по няколко часа в занималнята там.

# 496
В същност си имаме и Монтесори академия, където се занимават с децата чудесно: https://www.facebook.com/MontessoriAcademyVT
Нашите бебетата се социализираха основно с нас си...

# 497
За жалост и аз не знам за други , ни пък защо е необходимо специално място за социализиране на детето. Общувайте с детето си - в тази крехка възраст родителите са тези, които поставят основата на развитието на социалните умения на децата. Иначе спокойно може да си намерите и други майки, с които да измисляте различни занимания за децата си, особено пък сега лятно време.
И пишейки се сещам за Общностния център. Ползвайки услугите му имате възможност да оставяте детето за по няколко часа в занималнята там.
Може би не се изразих съвсем правилно. Детето ми е много социално и контактно, но много често се случва да плаче от други хора. Идеята ми беше от дъжд на вятър да пробвам да го водя на някакви нови места с нови дечица, различни от парковете, защото той там е свикнал. И пак има моменти, в които се стресира. По цял ден е с мен и търси само мен, та така Simple Smile благодаря за отговорите!

# 498
Спешно ми трябва специалист УНГ! Моля за телефон

# 499
Може би не се изразих съвсем правилно. Детето ми е много социално и контактно, но много често се случва да плаче от други хора. Идеята ми беше от дъжд на вятър да пробвам да го водя на някакви нови места с нови дечица, различни от парковете, защото той там е свикнал. И пак има моменти, в които се стресира. По цял ден е с мен и търси само мен, та така Simple Smile благодаря за отговорите!

Аз също имам детенце на една годинка и не намирам подходящи места да я водя честно казано. Тя също плаче с нови хора . По паркове избягвам да ходя ,заради глупостите и “префантоските” на другите майки и надпреварите на коя е по-по-най , а мен това ме изнервя много .
С удоволствие бих се срещнала с вас ,пишете ми ако искате на лични - могат децата ни да се забавляват заедно 😘

# 500
Спешно ми трябва специалист УНГ! Моля за телефон

Малко по-назад бях питала за конкретен УНГ. Нямам лични впечатления от него.

https://www.oink.bg/biz/d_r_svetlin1 - тук има контакти, актуални са.

# 501
Здравейте, майка ми беше на преглед при  др. Точков (ортопед), който й препоръча да отиде на рехабилитация при др Чернев. Обясни че рехабилитацията била срещу полицията, но аз не мога да намеря къде точно се намира. Търся в интернет информация и ми дава друго местоположение, а в гугъл карти се показва гараж.

# 502
  • В.Търново
Намира се точно до входа на лаборатория Кандиларов. В една кабинка, а всъщност не е кабинка, а има завеса отпред са по 2 легла. Но от отношението им не съм доволна и се врътнах и отново записах сина си на Спортния диспансер.

# 503
  • Велико Търново
Баща ми ходи на рехабилитация преди два месеца там и беше страшно доволен. Точно Чернев го изпрати . Доколкото знам имат и по-нова техника, но ще се радвам да чуя и други отзиви,тъй като предстои и на дъщеря ми скоро рехабилитация

# 504
  • При децата ми
Ходих два пъти на физиотерапия там. Доволна съм и е в пъти по-чисто от Спортния диспансер.

# 505
  • Велико Търново
Преди няма и месец ходих на физиотерапия в поликлиниката. Останах много доволна. Чисто, след ремонт, с нова техника и чудесно отношение от екипа. Някои от процедурите си заплатих по мое желание, защото не се поемаха от здравната каса.

# 506
https://www.eventim.bg/bg/bileti/petk-vecher-veliko-trnovo-leten … 583868/event.html
Това представление дали е същото като миналата година или е нова версия?

# 507
  • Някъде в Европа...
На рехабилитация водих синковеца (15 г. тогава) в частната "зала" на рехабилитаттора от поликлиниката - до м- Царевец, на частно. Не мога да кажа ни добро, ни лошо...На физиотерапия ходехме в Поликлиниката...

# 508
Здравейте !

Имате ли представа дали в Търново или околията се правят т.нар пакети профилактични изследвания ? В други градове съм срещала болници ,в които се предлагат подобни пакети отделни за жени и мъже ,които е добре да се правят веднъж годишно. Търсих в интернет ,но без особен успех .

# 509
Има ли откъде да закупя костен бульон?

Общи условия

Активация на акаунт