Велико Търново-тема 47

• 70 720
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Има ли откъде да закупя костен бульон?

Според мен не, варя си го сама от кости и жили.

# 511
Има ли откъде да закупя костен бульон?
Защо се налага да го приемате?

# 512
Някой може ли да ми каже в града или някъде в околията някоя жена която лее куршум. Бабата в турската махала е починала преди години , за това търсим друга. Благодаря предварително.

# 513
  • Велико Търново
В кв. Бузлуджа има една жена, която посетих в началото на годината. Казва се Шерифе. Ако искате ще изпратя контакт на лс

# 514
Препоръки за хубав басейн в Търново или околностите?

# 515
До Капиновския манастир!

# 516
  • Велико Търново
Скоро ми попадна във фейсбук информация и снимки за басейн в Плачковци, големи размери, дървета отсреща, много ми допадна на мен. Може да погледнете ако не ви е далеч

# 517
  • Велико Търново
Посещавала съм басейна в Плачковци преди 7-8 години и беше много приятно. Иначе Капинажа си е най-добър вариант. В Лясковец също не е лош. Чифликът мисля си държат ниво също

# 518
  • Велико Търново
Здравейте! Търся читав майстор за автоклиматици. Моля за препоръки

# 519
За климатика в колата сме ходили във Виктория 2000. Попитайте дали могат да ви свършат работа. При нас откриха теч и ни смениха някаква игличка. Не мога да кажа с точност до колко и какво точно ремонтират.

Адрес 2: гр. Велико Търново, ул. Оборище 4 - зареждане и ремонт на aвтоклиматици

# 520
Здравейте, искам да заведа детето (1година и 8месеца) на басейн. Къде има отопляем и чист басейн (предполагам ако е вътрешен ще ми е по-спокойно да не слънчаса). Без значение дали е в града или околностите.

# 521
  • Велико Търново
За автоклиматика вижте в автосервиз Арес.

# 522
Препоръчайте добър адвокат по недвижимите имоти. Искам да направи проверка на документи.

# 523
  • Г. О.
Аз имам много добра адвокатка, направо е фурия. Много е намахана, амбициозна и ѝ имам голямо доверие. Спечели ми дело, за което все още никой от познатите ми не вярва, че е спечелено. Отделно, че не е кожодер като повечето хвалени и прехвалени адвокати. Винаги ще я препоръчвам. Пишете ми - ще Ви дам координати.

# 524
Здравейте, къде в града мога да намеря табелки за имена, които се прикачат към куфарите за летищата.

Общи условия

Активация на акаунт