АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 40 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Королева, то това е идеята, но още не съм готова с подготовката. В събота сме на сватба, ако можем да идем би било супер.
Казала съм си от другата седмица, когато иска, тогава да се ражда, тази седмица мама е заета😆😆😆!

# 106
Момичета днес се зачудих. Понеже всяка от нас използва псевдоним тук и ми стана интересно. Как избрахте да ви е така да го кажем Ник-Наме тук в Бг Мама?С какво го свързвате?Разбира се ако имате желание може да споеделите☺

# 107
Момичета днес се зачудих. Понеже всяка от нас използва псевдоним тук и ми стана интересно. Как избрахте да ви е така да го кажем Ник-Наме тук в Бг Мама?С какво го свързвате?Разбира се ако имате желание може да споеделите☺

Моят е от името ми Simple Smile

# 108
Моят е от един испански сериал по БТВ го даваха и сега го дават по БТВ комеди🤣🤣Новите съседи🤣🤣Аз съм от няколко години член във форума и ми хрумна че на едната актриса и викат Милото🤣🤣

# 109
Момичета, колко килограма беше бебето ви в 32 седмица. Днес бях на преглед в 32 +3 и го измериха 1.500 гр. Не е ли малко? Уж било в норма, но нещо се притесних. И се е завъртял седалищно Confused а цяла бременност беше главично...

# 110
  • София

Моят също е от името + годината и месеца ми на раждане. Отдавна съм си го създала, даже не помня вече от кога, със сигурност е поне 8 години.

Нашата бебка беше 2200гр в 33 г.с. На ФМ ми казаха,че е на горната граница с теглото.

# 111
  • Бургас / Славейков
Моят е почти като името ми .Иначе една съученичка все така ми казваше.Пупелина.И като тръгнах да се регистрирам доста отдавна беше това нямаше свободно името ми и си остана това.

# 112
  • Пловдив
ММ е спокоен, защото “Виждам колко четеш и слушаш лекции, за мен си подготвена”, а аз изобщо не се чувствам подготвена, защото да ти го кажат/прочетеш е едно, а когато вече ти дадат бебето в ръцете, е съвсем друга работа 🙂 Но толкова жени са се справили, така че без излишна паника, си казвам.
Ника ми е името, а буквата S, е от Станимир: бъдещия татко.

# 113
Орехче, ще ти се развикат здраво, ако върнеш бебче в неонатологията с твое боди, да знаеш 😁. Аз като бях предния път и при авария ходех да си искам друг ромпър, даваха винаги. Оставях бебето в стаята, аз бях в обща и имах съквартирантки, но все ми беше притеснено. Виж за залъгалки не се правеха на интересни, даже бяха доволни, че някои майки връщахме бебетата с биберони.

Правото на първородния звучи чудесно, но ако питах сина ми, бебето щеше да се казва Рейчъл. Дори не разбрах откъде е чул това име, ама няма да го причиня на сестра му 🤣

След, като ѝ отказах да се казва Криста, като най-добрата ѝ приятелка тя няма друго предложения. На госпожите в детската градина и на децата, казва, че мама ще избере името. Просто ще я питаме дали и харесва. Надявам се на положителен отговор. Ако не ще предложим другите 2 от топ 3 и нека се вихри на спокойствие. 😉
Просто искам да я правя част от изборите за бебето. Водих я да избира и дрехи за малката, но каката ми е голяма кифличка и тя се радва много. Имаше май малко ревност или по скоро притеснение по едно време. Купувах книжки за бъдещото бебе. Четох, обяснявах и за сега ми се струва, че приема нещата.

# 114
Причината да се регистрирам бяха 4те неуспешни години бебеправене с каката. Вярвах,че ще успея един ден и затова Hope, а числото 3 ми харесва просто.

# 115
  • София
I. Skela, на колко беше каката? Някъде покрай 5г ми се върти в главата, ако не се лъжа. И моят синковец есента ще ги навърши и засега приема доста добре нещата, но все пак ми е притеснено. И аз купувах книжки и четохме, но си имам едно наум, сега не е ревнив и е страшно щастлив, даже преди като излизахме по-често ме караше да купуваме неща на бебето, ама си е друго като се роди. Тези дни го питах какво ще направи като види бебето и  отговорът беше, че ще скочи до планетата на млякото и ще донесе две шишета и бИбИрони. 🤣

# 116
На 5г и 7м е сега. Сигурно ще има нови пориви на ревност, ще видим.
Тя се гласи да я храни и да и сменя памперса, малко си я представя, като жива кукла, но е много внимателна с малки деца.

# 117
В 32г.с мисля, че бебето беше към 1800гр.

Никнейма го избрах, защото Queen беше банално и заето, регистрирах се на бързо и не ми хрумна нещо друго. Затова реших да го изпиша на друг език, за да ме пусне. 😂

# 118
Аз се регистрирах тук във форума заради темата за бебеправенето през 2019 обаче по онова време почти всяко ново момиче биваше преценявано дали не е преродено ново Теди. Челите тези теми повече време няма как да не са чували за нея:)))).
Иначе за екранно име избрах неща с което да идентифицирам характера си, обаче според ММ форумно име " Кисела краставичка" би ме описвало много по точно. 🤣

# 119
Моето име ми го дадоха в Англия на работа. Аз съм Магдалена, а те започнаха да ми казват  Магда, мислейки че съм полякиня, а на мен не ми харесва. Тогава една колежка, каза Magic си, като не искаш Магда... Какво трудно намериха в Маги незнам, всички така ми казват .... Цивфите са от клавиатурата, първата и последната по колоните, защото Magic винаги е заето Grinning

Милото този сериал, сме го гледали поне 3 пъти отначало, знаем вече всяка реплика Grinning. Нямахме телевизия в началото тук. И в БГ сме го гледали. И сега съм го забранила, защото се чувствам като идиот вече... Даже реклама не искам да виждам негова Grinning
Всъщност сега ММ заради, мъжа на Милото върви из вкъщи и повтаря "Идвааа, идваааа, идваааа" за бебето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт