АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 40 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
За АГ-Варна...
Малките са 2140гр  и 2730 гр
Окръжна ми е идеално ще я проверя.

# 166
Следобедната ми дрямка беше провалена от малкото пришълче. Събудих се от много странно усещане. Бебето се е преместило в ляво. От 2 месеца си седи в дясно с главично разположение. Сега се вижда и на пипане се усеща, как цялото е издуло лявата част на корема. Някак ми подпира ребрата и ме боли много. Жалвах се на мм, той каза, че ще му скъся живота докато дойде време да я вадят. Междувременно движенията са едвам доловими, но то може и гръб да ми е обърнало и да си човърка към гръбнака. И се опитвам да не психясвам.

# 167
Не се стряскай, сигурно се е обърнало към гръбнака ти, аз съм с две, едното се е обърнало към гръбнака и явно, като мърда бие сестра си, защото усещам страшно леко помръдване от дясно и след това от ляво малката все едно подскача, много бързи и енергични движения....

Следобедната ми дрямка беше провалена от малкото пришълче. Събудих се от много странно усещане. Бебето се е преместило в ляво. От 2 месеца си седи в дясно с главично разположение. Сега се вижда и на пипане се усеща, как цялото е издуло лявата част на корема. Някак ми подпира ребрата и ме боли много. Жалвах се на мм, той каза, че ще му скъся живота докато дойде време да я вадят. Междувременно движенията са едвам доловими, но то може и гръб да ми е обърнало и да си човърка към гръбнака. И се опитвам да не психясвам.

# 168
Скрит текст:
[spoiler\]

Аз съм цял ден така момичета, ритник не съм усетила, само плаааавни движения, и това издуване Grinning

# 169
  • Пловдив
Ох, бях на тонове за първи път 🤪 В болницата дето ще раждам.Всичко уж наред, някаква сестра ли беше, акушерка ли, не знам 😅
Още с влизането слушам някакво момиче стене, плаче, вика 😳 Като се разтреперих, очите ми се насълзиха.. викам си майко, кво ме чака 😳😄 Заведе ме сестрата да легна, сложи коланите, даде копчето в дясната ръка да натискам като усетя бебето, лявата ръка да натиска онова кръглото 🤭 и излезе 🤯 Ама заради това стенещото момиче загубих говор и картина, само нея слушам, забравих и копче да натискам и всичко!Машината бръмчи, не мога да чуя какво говори раждащата, тя в предродилна ли беше, не знам, ама сигурно на 20 метра от мен, просто в съседно помещение 🙆‍♀️😅 Викам си докторката хубу ме бута към секцио, поне ще избегна тия стенания и болки 🥴
После като станах викам на сестрата лелее, това момиче направооо, ма тя изобщо не беше впечатлена разбира се .. и каза, че не всички викат така, може да е искала да ме успокои, де да я знам 😅 Бе голям зор преживях.

А вчера, за проба, изпрах наши дрехи с бебешкия прах и омекотител да усетя аромата и цялата къща мирише на бебе, голям кеф 🥰

Ето ми тоновете, дежурния казал, че са хубави.Каквото и да означава това.🤪

# 170
Меджик, и при мен така прави ама от другата страна.
Аспирина го спрях в 35 +2
Момичета минавам с ъпдейт за мен.
Снощи имах доста време менструални болки.щ няколко часа.Преди това ми се догади , болеше ме корема и за около половин час бях в тоалетната 4 пъти .После съм заспала.Днес преди тонове забелязах розово течение.
Док ме провери и имам 2.5см разкритие и стответно вече съм без тапа , защото му остана по ръката.Болеше, ама за кратко и после забравяш.Сега имаме уговорка да св видим следващата седмица ако не родя до тогава.Вълнувам се! В 36 +3  съм днес.

# 171
Меджик, и при мен така прави ама от другата страна.
Аспирина го спрях в 35 +2
Момичета минавам с ъпдейт за мен.
Снощи имах доста време менструални болки.щ няколко часа.Преди това ми се догади , болеше ме корема и за около половин час бях в тоалетната 4 пъти .После съм заспала.Днес преди тонове забелязах розово течение.
Док ме провери и имам 2.5см разкритие и стответно вече съм без тапа , защото му остана по ръката.Болеше, ама за кратко и после забравяш.Сега имаме уговорка да св видим следващата седмица ако не родя до тогава.Вълнувам се! В 36 +3  съм днес.

Орехче същата, съм... Само дето няма кой да ме види. Цяла нощ Болки, но явно не достатъчно силни, че да ме вдигнат на тревога. Заспивах, ставах, пак Заспивах, тоалетна 1949 пъти... Жега... Ужасна нощ.
Днес Болки в кръста, имам сериозни и някоя друга контракции.
Направих се на шматка звънях в болницата да питам дали нямам дата вече - ами нямам, в петък ще ми звъннат, ако не аз да звъня в понеделник.
И при мен бебо беше от другата страна, но от днес се измести в дясно, а сега е в средата, и се издувам точно като гърбица на камила през 3 4 минути. Трябва да е гръбче това и да рита навътре нали... Че втори ден ги мисля движенията, и мислех да звъня да кажа, че не го усещам, хем да дадат по скорошна дата.

# 172
Елънче, единият път като ходих до болницата, бях 19та седмица, дойде една жена с болки. Прегледаха я, и я приеха за раждане, беше с 6см или 8см разкритие. Присвиваше се  от болката, ама нищо общо с това което описваш. Хора всякакви де, всеки различно ги усещата нещата. Ама ако бях видяла, това което описваш сигурно щях да се постресна и аз.

Орехче, успех! Да ни държиш в течение. Нашите Августинчета сигурно половината ще станат юлчета! Ама здраве да е!
Magic, като ти се изкриви така коремът не усещаш ли стягане и матката да е твърда?

# 173
Nl_Cl, не мога да преценя, надявам се да помага. Тя кожата отвън и да я срежат и да се разкъса , се зашива лесно. Въпросът е мускулите на изхода на влагалището да не се разкъсат, че там се шие едно към гьотере дето има една приказка и не се знае дали ще се успее да се зашие всичко. Честият секс също ще помогне според мен, въпреки че ние не го правим. Мисля да си взема масло с мен в багажа и да помоля акушерката в хода на раждането периодично да ме маже..може и да помогне.
Орехче, аз вчера сутринта имах 3 силнички болезнени контракции много бързо една след друга още докато бях в леглото и после всичко отмина. Днес отвреме на време ме приболява ниско долу, а таза няма да обаяснявам как ме боли..🤯 Имам чувството, че като отида в петък док ще каже, че съм с разкритие. Стискам ти палци, най-вероятно скоро ще се появи малкото ви съкровище ❤🌷🤗🙏
Меджик и моята госпожа не рита, само издува тук таме и й излизат петите от дясната страна на корема ми

# 174
NI_CI  само там където е бебчо е твърдо от него... Иначе е, от другата страна, празно и меко...
 Пфф дано да мога различа контракции ако тръгнат. Кръста ме боли само доста, но точно като при моя цикъл, бях забравила какво е. Никога не ме е болял корем при цикъл, но кръста искам да удрям с чук от болка - сега е така.
Всъщност имах стягания, неболезнени под пъпа, и снощи и сутринта, но два пъти за един час и край...
Аз на БГ не мога да опиша какво ми е, камо ли на английски... Laughing

# 175
NI_CI  само там където е бебчо е твърдо от него... Иначе е, от другата страна, празно и меко...
 Пфф дано да мога различа контракции ако тръгнат. Кръста ме боли само доста, но точно като при моя цикъл, бях забравила какво е. Никога не ме е болял корем при цикъл, но кръста искам да удрям с чук от болка - сега е така.
Всъщност имах стягания, неболезнени под пъпа, и снощи и сутринта, но два пъти за един час и край...
Аз на БГ не мога да опиша какво ми е, камо ли на английски... Laughing
Според мен това са си контракциите ти, щом и по време на цикъл те боли кръст, а не корем…

# 176
Аз мислех, че е и от позата в леглото. Но днес вече доста ме замисля тази болка. Ако се усили тръгвам, и аз незнам накъде, в коя болницата ще ходя ама ще отида първо в близката. Тъкмо и ММ почива от утре (дано по рано не стане нещо Grinning ) ... Хвана ме и мен шубето Grinning

# 177
При мен движенията на бебка често са съпроводени с втъвърдяване на корема. Аз примерно днес имам доста подготвителни контракции,а вчера нямах. Така съм от месец. Имам дни в които ми е спокойно и дни в които съм с контракции🤷♀И при мен така изпъква бебето,доста често това е съпроводено с контракция☺Пия магнезий и ми се иска да си откарам до датата на секциото. Сега съм в 36+2дни и ми е раничко да излиза,но всичко е Божа работа😇☺

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 17:31 от Милото

# 178
  • София
Стиснати палчета от мен на всички чакащи! Терминът е ориентировъчен, нормално е да имаме и юлчета. Живи и здрави да са само!

И моят корем така изпъква, малката е много активна, но не мога да определя дали се е обърнала отново главично. Много ме е страх. Правя упражненията, тя си се върти, но не усещам в каква позиция е. В петък съм на тонове и преглед и ще видим докъде е стигнала. Шубе ме е да не се наложи секцио, но пък предпочитам, ако е така, да знам от по-рано, а не да е спешно.

Аз днес бях с леко високо кръвно налягане, 130/80 и бях готова да звъня на ММ да ходим до спешното, ама ми размина след малко лежане. Коремът ми е много ниско вече, дори продавачката в магазина до нас го изкоментира.

# 179
Щръкнало е коремчето и при мен, точно, както е на вашите снимки.
Предното секцио ми е по спешност, заради изтекли води и разкритие. Ми освен, че не пих хапчетата против киселини които дават за планово и беше вечер, а не сутрин няма бог знае каква разлика.

Общи условия

Активация на акаунт