АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 41 010
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Относно разкъсванията ще кажа на едни познати случай.
Жена му ражда, излиза докторът и казва всичко е наред, роди. Сега вади го, че да знам как да зашивам 😂😂😂
Това не е виц, реална случка 😁

# 181
Сега видях в другата тема, който не е там да кажа.
Има Амазон prime day, много неща са доста намалени. Аз умувам на помпата на Lansinoh на 50% е, Медела също. От кърпички ще се възползвам.
И тъй като имам всичко друго, си взех още една преса на Ремигтън от 70£ за 20£ Blush

# 182
  • София
Хаха Хоуп, разсмя ме 🤣. Още докато правихме планове за бебето ММ ме бъзикаше, че ще говори с доктора и ще го почерпи допълнително, за да ме зашие като девствена. 🤭

# 183
Кръста добре, но започнах да засичам стяганията.
 При тези контракции, при които трябва да тръгнем към болницата, трябва ли да боли? Защото не ме боли, но започва рязко, стяга и отпуска, приложението каза да отивам ... Май отивам на разходка, да видя какво става.

# 184
  • София
Меджик, имаш ли но шпа? Ако мине от него, значи са подготвителни. Някой тук беше писал, че ако мине от 2 но шпа и 1 час лежане, всичко е наред.
Аз ще съм банална и ще ти кажа, че родилните контракции няма как да ги объркаш. При тях стягането е съпроводено с по-силна болка, преминава и към кръста. Бебето може да не е много активно в този период. Ама ако ти е далече болницата и продължиш още час да засичаш такива контракции, вдигай мъж ти под тревога. Имай предвид, че при първо раждане надали всичко ще се развие за два часа, ама поне да те погледнат за разкритие.

# 185
Меджик, имаш ли но шпа? Ако мине от него, значи са подготвителни. Някой тук беше писал, че ако мине от 2 но шпа и 1 час лежане, всичко е наред.
Аз ще съм банална и ще ти кажа, че родилните контракции няма как да ги объркаш. При тях стягането е съпроводено с по-силна болка, преминава и към кръста. Бебето може да не е много активно в този период. Ама ако ти е далече болницата и продължиш още час да засичаш такива контракции, вдигай мъж ти под тревога. Имай предвид, че при първо раждане надали всичко ще се развие за два часа, ама поне да те погледнат за разкритие.

Но шпа нямам, но и аз така мисля да направя, чакам още малко. Сега ще се радвижа, малко. Тъкмо и ММ се прибира. А бебчо се обажда, и той на 5 - 6 мин.
Кръста не е спрял, но определено тея стягания ги нямаше вчера, към краката ми отива чак, но не боли.
Мисля, че отново няма да се спи...

# 186
Меджик, обади се в Triage на най-удобната ти болница и кади че чувстваш нещо странно. Може ла е Брекстън Х. Те или ще ти далат час или ще ти кажат да тръгваш към тях.

# 187
  • Бургас / Славейков
Аз отидох да купя пелена за изписването.Че като чета тук вече много скоро ми се вижда че идва времето.Тоновете ми бяха добре .Аз обаче нямам запис на контракциите както вие имате.Но аз нямам и контракции нито втвърдяване.Сега остана да изпера някой неща и вече да го опаковам комплекта.Вие вече готови ли сте с това?Купих и още ританки ,че нали ми искат за болницата 6бр.за тридневен престой.

# 188
  • Пловдив
Меджик, мисля те, дано всичко е наред! 🍀💜

Днес трябва да са ми пуснали английските ромпъри и бодита, 56-ти размер.Утре ако/като дойдат започвам да пера.
Миналата седмица купих памучен ромпър и памучна пелена, за изписване, в цвят мента 🥰Ще нося и къс и дълъг ръкав и те да решават какво да му обличат.Ромпърите ги поръчах най-вече заради болницата.Аз харесвам такъв тип дрешки и се надявам на малчо да му е удобно, да не му е топло и да си ги носи и вкъщи.

# 189
Ехаа, много сте активни бе момичета, немога да ви смогна да прочета😊
Запис в новата тема!

Ходих днес да дам изследвания кръв и урина.В кръвта има някои показатели които са завишени, но е нормално по време на бременност.

За стерилната урина бяхте писали, че трябва първо тоалет или както му викаме  да се подмием😀 пишкаме малко навън и после в контейнерчето.Този път и аз така направих, тоалет, пишкане и....
Преди съм го правила по същия начин но с вечерното подмиване и резултата беше ОК ,а сега вижте какви резултати имам:
Май не трябваше да си го мия🤣🤣

Изпратих ги на док. и сега чакам отговор.

Снощи и аз имах по-вечко стягания отделно и кръста ме наболяваше, а днес съм добре.Движенията на бебо и при мене по-малко се усещат вече, май и аз ще съм от юлските майки😊

# 190
Меджик и аз така съм чувала, че дори и с болка ако минава от 2 но шпа и почивка значи всичко е наред. Моя док ми каза предния път като му казах, че съм имала болезнена контракция, че родилната е три пъти по-силна от това което съм усетила и че трябва да тръгна ако не отминават в продължение на два часа. Аз не знам как така 2 часа да стоя и да чакам…моята колежка март месец роди също за първи път за 45мин. без да чака някакви болки изобщо, просто и е паднала тапата. Можеш ли да пуснеш линк за тази преса, звучи примамливо.
А Хоуп просто ме разби с това 😁😁😁 Напомни ми за един вулгарен виц за Иванчо и Марийка. Марийка се качвала при Иванчо по тръбите за дъждовна вода, за да правят секс. Обаче единия път докато се спускала си скъсала … и отишли при гинеколга да я зашие. Той я попитал: Колко искаш да те зашия?, а тя отговорила “Амии, ей така като сестрата.” И доктора:”Е, върви се спусни още един два пъти тогава по тръбата”

# 191
Много благодаря за съветите момичета, чакаме си. И е все така на 8-9 мин, но без болка. Малко се притесних, че преди малко в тоалетната имах точка кръв колкото на топлийка главата. Може би още половин един час, и ще се разходим, хем да мине час пик.
Ето я пресата Blush
Утре ще я пробвам евентуално Grinning
Deal of the day for Prime Members: Remington Shine Therapy Advanced Ceramic Hair Straighteners with Morrocan Argan Oil for Improved Shine - S8500, Black/ Silver https://amzn.eu/d/9Zdk6qy
Аз имам с кокоса, с кератина и бялата Proluxe... сега тая. Remington Фен Grinning  Но тук са доста евтини

# 192
Аз като имах доста контракции преди 3 седмици, бяха доста на често първата вечер. Като се прибрахме от болницата пих нош-па, но не спряха. Станаха по на рядко, те още преди нош-пато се разредиха де. Та искам да кажа, че май не винаги ако са подготвителни минават от нош-па.

Magic, успех и пиши какво става, ако имаш възможност.

# 193
  • София
Аз поръчах това за изписването. Ще сложа и едно бяло боди и чорапи да има, че не се знае какво ще е времето и ще се преценява на момента.

# 194
Стискаме палци Magic, но дано са още подготвителни контракции. Ние май в една седмица трябва да имаме секцио. Освен това си мисля нали първо би трябвало да падне тапата или да изтекат води?

Днес бях на тонове, никакви контракции, ходя като кон, обиколихме строителната борса и Практикер, натъпках се с кайсии след вечеря и сега пъхтя на дивана.
Плацентата била 1 степен, т.е. вероятно няма да раждам още.
Мисля, че скоро може да имаме юлчета.Astonished
Неизвестна, голяма красота е комплектчето!

Общи условия

Активация на акаунт