АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 41 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
На 13.07 станах мама,след като мъчихме нормално и не стана,родих секцио,пожелавам на всички такова щастие!❤️🌸🤗👶🍼👣Госпожица Михаела е 2500кг,47см 🤗🤗🌸🌸
Честита радост! Нека ви е жива и здрава, а на мама бързо възстановяване 🍀💐
Когато имаш възможност разкажи защо се наложи секцио 🙂

# 226
  • Пловдив
Честита радост, Роси! 🥳
Да е здрава и саааамо хубави неща да й се случват!🍀💜
Бързо възстановяване!

Не можах да спя и аз 🙄 Преместих се на дивана по някое време, че ми е по-удобно и някак ми подпира корема.. но няма и няма.

# 227
На 13.07 станах мама,след като мъчихме нормално и не стана,родих секцио,пожелавам на всички такова щастие!❤️🌸🤗👶🍼👣Госпожица Михаела е 2500кг,47см 🤗🤗🌸🌸
Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава.
А на теб бързо възстановяване.

Аз не ходя на тонове. И преди не съм ходила. Прегледите ми са през 2 седмици, но аз ходя само по ЗК. Сега ще съм на преглед на 21.07. и тъй като при нея винаги ми е високо кръвното, а вкъщи е нормално, очаквам да ме прати на разходка до родилния. Аз така или иначе ще ходя до там за да си уговарям дата за секцио. Сигурно съм единствената, която все още няма дата за секцио и не знае дали иска избор на екип. ММ пасува по този въпрос, каза, че аз ще раждам, аз да си решавам.
Кръста още ме боли след вчера, но вече почти се трае. Може все пак и да отида на кръщене. Ще видим след като днес изгладя, защото няма кой друг, как ще е положението. А и все пак винаги мога да се прибера, кръщенето си е във Варна.

# 228
Честито щастие Rosinkaaa, жива и здрава да е, бързо възстановяване на теб! Heartpulse

Galq-94, ще ме върнат, няма да ме прегледат. В началото като кървях така направиха.

Иначе съм добре, с болката в кръста съм си. Но пък спах, мислех че и аз няма да спа. Явно наистина само се подготвям.
Снощи беше яко стягане.
Днес ММ ми е подготвил дълъг и тежък ден, ще видим как ще завърши.
Ще ходим да вземаме една машина под наем за пране на мокети и дивани. Че и преди нас е имало кучета тук, не че не е чисто ама съм си навила, че искам да се изпере всичко. И колата ще чистим да е готова, защото му казах че иначе такси ще си хвана.

Неизвестна16 не се страхувай. Мен много ме успокои ФБ групата. Като ги чета и виждам, че почти всички успяха нормално с няколко напъна, и забравиха за всичко - чак и аз искам нормално. И нашата група ще е така, ще има малко малка сладка болка Blush и ще мине. Казвай си "те могат, аз ли не мога" Grinning аз така се надъхвам, за какво обаче и аз незнам...

# 229
Rosinka колко хубава новина. Честито бебче ! Бъдете здрави !

# 230
  • Пловдив
Росинка, честито! С малко завист, знам, че ти е олекнало вече 🙂) да ти е живо и здраво детенцето! 🌸
Аз ходя на тонове всяка седмица след 32-а. И аз като Яна имам последен преглед 38-а седмица (сега в понеделник) и ще се уточним с доктора кое как (ако е останало нещо за доизказване).
Бях чела, че бебчетата в девети месец се движели по-малко, че нямат място, но моето изобщо не влиза в тези норми. Така се движи понякога, че ММ горкия се опулва като ми загледа корема 😁 а малката имам чувството, че прави някакви фитнес упражнения в мен.. Ето така:

За това, че ще раждам в частна болница и колко ще ми струва раждането, не съм споделила с моите родители. Точно за да пропусна някакви подмятания и коментари от тяхна страна (относно пари).

# 231
  • София

Rosinkaaaaa, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава малката принцеса! ❤️

И аз в клуба на неспалите тази нощ. До 2ч не можах да заспя, имах ужасни киселини. Накрая изпих една чаша студено прясно мляко и като че ли поутихнаха. После се буди 100 пъти.
Докато бодърствах,не се сдържах и поръчах няколко неща за бебка от Lc Waikiki. Повечето са с къс ръкав и крачол,защото реших,че такива няма да ми дадат и да си има нещо новичко.  Дано успее да ги облече.

# 232
Честито бебче,Росинка ❤! Бързо възстановяване! Малката госпожица да ви носи само радост!!!

За спането нощем съм същата и аз. Само се въртя, сигурно през час се будя. През деня съм като парцал.

Тази фейсбук група с многото бебета не мога да я намеря, скрита ли  и тя? Някой дали ще може да ми прати покана за нея?

# 233
Росинка, честито! Тъкмо те мислех, че не писа, отварям темата и хоп - съобщила си хубавата новина! Да сте живи и здрави! Много щастие желая на цялото семейство!

# 234
Аз лично не смятам, че някой го интересува къде ще раждам. Питали са ме, но не са ми правили коментари. Като решавах първия път аз разпитах тук там АГ или Окръжна болница да избера, МД изобщо не съм го обсъждала като вариант и не заради цената, а заради лоши отзиви от преди това. Но това беше преди 7г. Само една роднина на ММ дето я виждах, както се казва за първи път се опита да ми дава тон в живота, но беше бързо отрязана. Всъщност тя каза на свекърва ми, в мое присъствие, че трябвало еди къде си при еди кого си да раждам задължително и тя трябвало да ме накара. Даже не се наложи аз да се намесвам, свекърва ми я отряза, че ще раждам аз и че ние си решаваме, не е нейна работа да се меси.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 10:21 от bolibon

# 235
Честито бебче,Росинка ❤! Бързо възстановяване! Малката госпожица да ви носи само радост!!!

За спането нощем съм същата и аз. Само се въртя, сигурно през час се будя. През деня съм като парцал.

Тази фейсбук група с многото бебета не мога да я намеря, скрита ли  и тя? Някой дали ще може да ми прати покана за нея?

Ето я групата NI_CI
https://www.facebook.com/groups/243023061247923/?ref=SHARE
 Blush

# 236
Честито бебче,Росинка! Бъдете всички здрави и много щастливи заедно💕💕💕
Аз на тонове не ходя. В 36+3дни съм,но ходя всяка седмица съм на ехограф за да се следят води,плацента и бебето. Според АГ това е достатъчно,пак и аз така или иначе имам почти постоянно контракции🤷♀

# 237
Роси честито ви бебче, да ви е жива и здрава❤

На тонове и аз не ходя,през две седмици съм на ехограф ,според АГ това е достатъчно , а и съм рискова.

# 238
  • София
Честита да е Михаела! Да е много здрава и бързо възстановяване на мама Роси!

Болибон, спокойно, аз още не съм сигурна в коя болница ще раждам, екип няма да избирам. 🤣

# 239
Честита да е Михаела! Да е много здрава и бързо възстановяване на мама Роси!

Болибон, спокойно, аз още не съм сигурна в коя болница ще раждам, екип няма да избирам. 🤣

😄😄😄😄 Викаш напред съм от теб. Аз поне болницата знам.

Общи условия

Активация на акаунт