АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 41 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Неизвестна не си прави експврименти с тия кафета , пази се и продължавай да се следиш ☘️
Magic1720така ,както го обясняваш и от това , което аз усетих предполагам , че шийката ти се подготвя и оттам червеното по бельото , може и малко разкритие и ти да си направила.Та за сега може би е по - добре , че си си вкъщи.Ако станат всичките стягания на 5 или по - малко минути и ако се засилят с болка отивай някъде и хич не ги чакай.Инапе на мен док ми каза , че ще раждам ако имам болки редовни - ама яки болки неее тия менструални(не , че знае какво представляват)
Барбалена имах само менструални болки снощи няколко часа.Предните два дни имах само по веднъж - два пъти на ден и спираха.Нищо особено.Сега обаче след прегледа си ми е дискомфортно да ходя , да се возя в колата и пак имам някакви такива менструални, може би и бодежи на моменти.Иначе за избора на акушерка или док не знам какво да те посъветвам- както го усетиш...Аз мисля , че ако не всички , то повечето акушерки в шейново са добри(така съм чувала) та ще си платя само за док.
Маноела то и на теб си ти е време за разкритие вече , та нищо чудно 😀
Благодаря за стиснатите палци и аз ви стискам !

# 211
Magic, направо са скандални. Приятелката ми живее в Испания, там е нещо такова, голямо неглижиране. Пуска кръвни ТСХ почти 5, тя в 4ти месец, след месец и нещо има право на коментар... Нищо не изписаха. Вярно роди се здраво дете, но ...
Утре съм на преглед по каса, но той не мери шийка, не пуска и секрети.. Малко псевдо преглед. Въпреки,че пращам по 40лв за ехограф.
В понеделник съм на частно и вече нямам търпение, там е 55лв с доплер, но просто разликата е от земята до небето...
Напоследък имам доста движение и много се притеснявам за тази шийка, поне стяганията ми намаляха.
Започнах да имам болки като менструални, но 1 до 2 на ден.. не знам това какво е.
Хемоглобинът ми е 124, нищо не пия освен витамини Прегнакеър и на сила месо и яйца.. С всяка хапка си казвам хайде, да се лепне на бебето, да не го мисля поне на кг.
В 32+5 и чакам 34 с нетърпение да си отдъхна, имам я за безопасна. 🙃🙃🙃

# 212
Аз утре ще се разбирам с АГ за дата за секцио  и реално изборът ми ще е 38+0 или 39+4. На мен много ми се иска да е максимално близо до термин, защото причината ми е висок диоптър и астигматизъм, са щастие всичко с бебка е наред. Обаче сега като ви чета сякаш 39+4 е късно за планово секцио. А то реално не съм сигурна и каква е разликата между планово и спешно секцио. Утре ще обсъдя всичко с АГ, че тотално се обърках и ми е едно притеснено.
Иначе контракции не съм усетила, бебка си се намества. Имам менструална тежест ниско долу и чат-пат на кръста, но не бих ги нарекла болки.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 00:10 от M.Angelovaaa

# 213
Вие колко често ходите на тонове?
Имам чувството, че следващата ми консултация е след много време и се притеснявам.

# 214
Всяка седмица от началото на юли.

# 215
  • София
От началата на 8мия месец през 2 седмици,като вляза в 9тия ще съм всяка седмица на тонове.

# 216
Моят лекар не следи тонове и се чудя да търся ли друг лекар за тонове, не знам какво да правя, то в моя град нямам много избор, не знам при кой може да отида Confused в 32+0 гс съм

# 217
Значи правилно мисля, че е много на рядко при мен. По дата на термин сега съм 35+6. Последният ми преглед беше на 05.07, а следващият е на 22.07. Тогава ще съм в 37г.с.

Може би утре ще запиша час някъде другаде за преглед.

# 218
  • Бурса
Да ви занимая аз малко с моите глупости, че да ви разсея от контракции. Днес етърва ми много неочаквано реши да ме пита при кой ще раждам... казвам аз, тя не я познава, а къде вика? Отговарям в МД (Варна) ахаааа и върти очите все едно нещо се правя на важна че съм избрала частна клиника а и няма да раждам при същия доктор, при който и тя дъщерите си на 24 и 13г., който е семеен познат по принцип, но вече си е на възраст човека. Освен това като бременеех с втората отидох при него на преглед в 8ми месец да ми издаде бележка че мога да летя със самолет, понеже тогава мъжа ми работеше в Турция и исках да си родя при него, беше ми намерил лекар и всичко. И въпросния доктор ми вика ми да знаеш то може да се наложи секцио защото бебето е седалищно и супер ме спече. Освен това говорихме някакви общи неща и викам аз първия път родих с епидурална упойка, той вика ние тук не го практикуваме, няма кой в АГ да ти сложи такава и аз Flushed. Еми не останах с добро чувство от тоя доктор. Освен това сега си му се носи слава че поема само секциота, точно защото е на възраст и не му се занимава с родилки особенно през нощта. Та в Турция си родих нормално, също с епидурална, а бебата ми се обърна главично от родилните контракции и никой не ме е плашил. Ето още един пример как обичат да се месят хората мрън, оплаках ви се.Confounded

П.С. мислех да не пиша ама като прочетох Joy Joy за отношението в АГ то и още повече ме напуши. Значи някои лекари са нечовеци...

Magic как е положението?

Королева моя последен преглед беше на 29.06, следващия ще ми е на 2.08 (37с.) Като междинен на 15.07 имам само тонове при акушерката.

# 219
Добре де, аз се чуда в Англия без да звъниш не можеш ли да отидеш просто в болницата. И тогава предполагам няма как да те връщат и те преглеждат или се бъркам?

# 220
  • София
Някой беше питал откъде е комплектчето за изписване - страницата във Фейсбук е Одеялце. Шие се по поръчка и срокът за изработка е една седмица.

# 221
  • Асеновград
Аз ходя през 2 седмици на тонове, утре влизам в 37-ма седмица, а на тонове съм другата седмица когато ще съм в 38-ма и това  ще ми е последния преглед преди секциото.

# 222
  • София
Ох, не мога да спя. Хвана ме шубето от раждането 😪

# 223
  • София
Каролева, аз съм в 36-та седмица и ходя на тонове през седмица от последните две седмици насам. Може би зависи от лекаря. Тази, при която ходя по ЗК, прегледите са мн на рядко и само веднъж е слушала тоновете. При частния лекар е всеки път. Даже последния път миналия петък ме караха да се върна, защото машината нещо се беше разкачила и имаше на едно място отклонение и искаха да видят повторно. За щастие всичко беше наред.
И аз не мога да спя през нощта. Снощи заради луната. Предните дни имам някакви странни стягания, не са болезнени, но някак странни. И винаги вечер. Не знам дали са контракции. Утре съм на преглед и се надявам да разбера. Дано и бебето си седи с главата надолу, защото напоследък започнах да го усещам по различни места. Най-вече отстрани около тазовите кокали :Д дори не мога да си представя коя част точно му е там, че така да бута :Д
P.S. И аз да се оплача. Вчера прах на ръка костюмчето за изписването. Понеже е червено и бяло и ме беше страх в пералнята. Загубих си ужасно много време, заболя ме кръста и т.н. И накрая.. беше пуснало червено върху бялото по блузката. Ужасно много се ядосах. Ползвах един препарат за петна на фрош май. И го прах наново. Пак на ръка. Понеже беше късно не можах да преценя добре дали се е изпрало хубаво и днес ще видя. Ужасно ми се развали настроението, защото беше много сладко комплектче на сърца с надпис. Явно вече трябва да избягвам с надписи и всякакви щампи.

# 224
На 13.07 станах мама,след като мъчихме нормално и не стана,родих секцио,пожелавам на всички такова щастие!❤️🌸🤗👶🍼👣Госпожица Михаела е 2500кг,47см 🤗🤗🌸🌸

Общи условия

Активация на акаунт