АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 41 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз най-много харесвам от уайкики, но в магазина им почти никога няма номера или модели и затова онлайн поръчвах. На Синсей също са хубави и поръчах онлайн. Нямам нито сили, нито време да обикалям по моловете, а и както казах на повечето въобще няма размери. Като не ти хареса онлайн, може да върнеш. Доставката е бърза, връщането също. Няма драма Simple Smile
Комплекта за изписване беше от един сайт Buddies. Също много сладък, но понеже е червено и бяло, малко пусна и трябваше да го пера втори път и да ползвам препарат за петна. Но като цяло повечето ми покупки са успешни. Simple Smile
От Вис Виталис като ходихме за количката и ваната на място си избрах няколко дрешки, които бяха по-тънички.

# 376
И аз купих някои на Вис Виталис. Сториха ми се хубави, имаше размери и избор. Днес бях до Пепко и не знам дали само този магазин до нас не е зареден или е така с всички, защото нямаше почти нищо за новородени. Харесах едни обикновени бели бодита, но като размер ми се сториха много малки в сравнение с тези, които купих от Вис Виталис, а бяха 62 Thinking Аз също нямам сили и то в жегата да обикалям, може би ще рискувам и ще поръчам от някъде.

# 377
От това Пепко за мен са пълен боклук. На каката съм вземала от там, вярно без пари са, ама на едно пране и през сушилнята и се покривяват и избледняват.

# 378
Честито, Тони! Да бъде здрава и щастлива малката Христиана!💘🌷🤗 Звучи добро и бързо раждане

Да се отчета аз. Бях на преглед, тоновете според АГ добри около 170-180 бяха почти през цялото време. За съжаление обаче бебето продължава да задълбочава изоставането, вече са почти 3седмици, но доктора се обнадеждава от това че все пак наддава - качила е 100гр. за 9 дни. 2500 е в 37+4. Провери кръвотока и на трите изхранващи артериии е повишено съпротивлението и не достига достатъчно кръв до бебето, за да наддава адекватно. Разбрахме се другата седмица пак да проверим как са нещата, но към момента твърди, че няма нужда да я вадим щом все пак наддава, макар и с малко. Каза също, че ако тоновете са ОК може да бъде и с индукция, не е задължително да е секцио, но все пак като е малко бебето и силите му приключват по-бързо, а не се знае организма ми как ще се поддаде на предизвикването. В такъв случай, ще трябва да купя други дрешки за изписването, тези 100% ще са и много големи 0-3м 😁 милото ми малко бебче не искам да е с три пъти навити ръкави, много ми става жал като ги видя малките бебешоци с огромни дрешки 😁
Добавям: плацентата миналата седмица беше 1 степен, а сега е 2ра към 3та, което каза че е още по-голям показател, че съдовете са повредени. Не би трябвало да застарява толкова бързо.

# 379
  • Бургас / Славейков
Честито на  Тони ,тъкмо прочетох в фейсбук групата и гледам то наша мама била.Да е жива и здрава малката.На мама бързо възстановяване.Аз от Барбарони съм много доволна.Всичко е едно към едно . Много бърза комуникация и доставка.Да кажа че аз също не обичам онлайн пазаруването ,но уцелих от раз.Иначе  от Пепко може за всеки ден дрехи свиват се в сушилня.Харесвам на Уайкики и НМ .по качествени са .Багажа за болницата вече е готов ,че и тук има вече бебевалеж.Някой пита за под нощницата да махаш всичко слагаш нощницата и чехлите.Преди това си даваш документите .Проверяват те за разкритие и от там те ще ти кажат какво да правиш.Важно е да слушаш и изпълняваш всичко и ще има бърз финал ,ако си нормално разбира се.Секциото предполагам също така те приемат .Незнам нямам наблюдение.

# 380
Честито на тези, които вече са родили! ❤

Някой спомена за комплектите, че са дебели. Аз забравих да спомена, че от моя мисля да използвам само роклята и пелената, а не целия комплект. Отдолу мисля боди без ръкав и мисля да сложа чорапки. Наистина съм съгласна, че е прекалено дебело за тези температури.

Днес отидох на преглед в друга болница при доцент, тъй като вече се оплаках как акушерката ми направи консултации с три седмици разлика почти. Плацентата е добре, водите са достатъчно, вече е 2700гр. Всеки показател отговаря на различна седмица, но съм в 36/37г.с. Пулсът е 148. Бебето е в идеална позиция за естествено раждане. Засега това е планът. По другата тема, аз също съм от тези, които ако получат мнение за секцио, колкото и да не ми се иска, не бих рискувала.

# 381
Честито Тони, да ви е жива и здрава малката принцеса, а на теб бързо възстановяване❤

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 22:08 от Linka@

# 382
Manoela, ние се вайкаме, че са ни големи бебетата, а всъщност не трябва. 37+4, си е една добра възраст, после ще наддаде с хапване.
Да споделя нещо, може би само ти ще разбереш. Кучето ми има коластра/кърма. Днес я забелязах. Не се е разгонвала скоро, че да прави фалш.бременност. Чудя се дали не усеща, че аз съм бременна и нещо да й повлиява това. Иначе ме преследва като сянка навсякъде, и напоследък често й се случва да ляга до мен като заспя.

Харесвам синсейските дрешки. Цената им не е за подценяване, особено като са намалени колкото тези бодита.
https://www.sinsay.com/bg/bg/bodita-5-broa-9835e-30x

Toni, честито! ❤ Да расте бързо и ти да се възстановяваш скоростно!

# 383
  • Бургас / Славейков
Кучето и мен си ме следи навсякъде ,то и преди го правеше сега повече.И да със сигурност усеща.Нашата поспря с падането на космите сега следва разгонване  .Направо ще е чудо.

# 384
Manoela, ние се вайкаме, че са ни големи бебетата, а всъщност не трябва. 37+4, си е една добра възраст, после ще наддаде с хапване.
Да споделя нещо, може би само ти ще разбереш. Кучето ми има коластра/кърма. Днес я забелязах. Не се е разгонвала скоро, че да прави фалш.бременност. Чудя се дали не усеща, че аз съм бременна и нещо да й повлиява това. Иначе ме преследва като сянка навсякъде, и напоследък често й се случва да ляга до мен като заспя.

Харесвам синсейските дрешки. Цената им не е за подценяване, особено като са намалени колкото тези бодита.
https://www.sinsay.com/bg/bg/bodita-5-broa-9835e-30x

Toni, честито! ❤ Да расте бързо и ти да се възстановяваш скоростно!
Щом има лактация трябва да и започнете добавка за спиране на лактация, това си е фалшива бременност щом лактира няма значение, че не е разгонвала скоро. Може и да не сте я забелязали, това си е състояние на дисбаланс на хормоните и може да не е имала класическите симптоми на разгонване. Пролактино се казва добавката. Без никакво пипане и стискане на гърдите, само проверявайте на допир да не стават горещи и да не се зачервяват. Ако има играчки, които разнася насам натам постоянно, ги скрийте докато отмине. А след като премите най-здравословното решение за кучето е да се кастрира. Ако искаш пиши на лично, ако имаш и други въпроси може и да пропускам нещо.

# 385
Честито, Тони! Да бъде здрава и щастлива малката Христиана!💘🌷🤗 Звучи добро и бързо раждане

Да се отчета аз. Бях на преглед, тоновете според АГ добри около 170-180 бяха почти през цялото време. За съжаление обаче бебето продължава да задълбочава изоставането, вече са почти 3седмици, но доктора се обнадеждава от това че все пак наддава - качила е 100гр. за 9 дни. 2500 е в 37+4. Провери кръвотока и на трите изхранващи артериии е повишено съпротивлението и не достига достатъчно кръв до бебето, за да наддава адекватно. Разбрахме се другата седмица пак да проверим как са нещата, но към момента твърди, че няма нужда да я вадим щом все пак наддава, макар и с малко. Каза също, че ако тоновете са ОК може да бъде и с индукция, не е задължително да е секцио, но все пак като е малко бебето и силите му приключват по-бързо, а не се знае организма ми как ще се поддаде на предизвикването. В такъв случай, ще трябва да купя други дрешки за изписването, тези 100% ще са и много големи 0-3м 😁 милото ми малко бебче не искам да е с три пъти навити ръкави, много ми става жал като ги видя малките бебешоци с огромни дрешки 😁
Добавям: плацентата миналата седмица беше 1 степен, а сега е 2ра към 3та, което каза че е още по-голям показател, че съдовете са повредени. Не би трябвало да застарява толкова бързо.
Мануела щом наистина достига малко приток на кръв,най-добрият вариант е да я извадят. Аз не съм лекар,че да давам оценка,но от това което се пише в статии,това е най-добрия вариант. Още повече че плацентата застарява и то рязко. Ти си в хубава седмица и бебето е развито от вън ще си качи килограмите по-бързо вместо да изостава. Доктора не ти ли изписа нещо? Тромбофлибия имаш ли изследвана? Всичко ще е наред,дрешките ще са ви най-малкия проблем като започне да цоцка 💕☺

# 386
Маноела, аз бих потърсила второ мнение. Ей така за мое спокойствие. Но аз малко прекалявам на моменти, та може и да ме игнорираш Relaxed

Тони, честито щастие! Heart Eyes Да сте живи и здрави, на теб бързо възстановяване Hug

# 387
Имам му безкористно доверие на този лекар, няма да поеме риск никога нито за мен нито за бебето. Тромбофилия съм изследвала, имам мутация за Б-витамините само всичко друго е ОК и цяла бременност кръвотока си беше ОК. Няколко пъти ми повтори, че ако ще съм притеснена вкъщи и мисля, че ще се чувствам по-добре в болницата да ме следи всеки ден, ме приема веднага. Според него няма смисъл и няма как да се превърне в спешно ей така изведнъж.

# 388
  • Асеновград
Честито бебче Тони! И бързо възстановяване!

# 389
Честито бебе Тони! Бъдете здрави и най-хубавото предстои!❤

Мануела щом имаш вяра на лекаря си мисля,че нямаш повод за притеснение,щом казва че всичко е наред. Почти на финала си.💕

Общи условия

Активация на акаунт