Хърватия - Тема 3

• 44 779
  • 783
  •   1
Отговори
# 765
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, аз мисля да пропуснем горните щом е дълъг, ще има трудноподвижен човек с нас. От вход 2 мога ли да отида от горната страна на езерото и там да мина с корабчето до долните езера, разглеждаме ги и оттам с влакчето към вход 2.

От Вход 2 се хваща корабче от сп.1 до сп.2 и след това от сп.2 до сп. 3 се стига до долните езера. Разглеждат се и се хваща бусчето обратно към вход 2. Ако имате желание може преди да отидете на бусчето да се качите до вход 1 по една пътека с лек наклон до точките за наблюдение на големия водопад - гледките са зашеметяващи.

# 766
Здравейте, за място за настаняване в Задар, се колебая между стария град и района на автогарата, предвид ранния час на полета (6:05 ч.). Ще трябва да хванем първия автобус за летището, който е в 4:00 ч. и ако нощуваме в стария град ще ни е трудно предвижването до автогарата. Какво ще ме посъветвате?

# 767
  • Варна
Хванете си Болт и не го мислете, ако сте повече хора ще ви излезе и по-евтино.

# 768
Хванете си Болт и не го мислете, ако сте повече хора ще ви излезе и по-евтино.

само двама сме, 38 евро ми излиза като се опитах да направя заявка през БОЛТ и 28 евро през ЮБЪР ConfoundedNeutral Face

# 769
Не става районът на автогарата. Отседнете на полуострова или на сушата непосредствено около него. И си хванете Болт, както е посъветвано в горния пост, директно до летището. Никакви среднощни автобуси не ви трябват.

# 770
Районът на гарата не е хубав.Ние спахме в стария град, спирката е точно на пристанището .Където и да спите, няма и 10 мин ходене до спирката.Хванахме автобуса в 04ч и после полета до София. Летището е малко, излизате и отпред точно е спирката на рейса.5 евро билет и точно за 15 мин в стария град....

# 771
  • Варна
И ние го мислихме това с ранния полет и в крайна сметка последните два дни си наехме кола, направихме хубава разходка чак до Сплит и сутринта оставихме колата на летището и отпътувахме.

# 772
Районът на гарата не е хубав.Ние спахме в стария град, спирката е точно на пристанището .Където и да спите, няма и 10 мин ходене до спирката.Хванахме автобуса в 04ч и после полета до София. Летището е малко, излизате и отпред точно е спирката на рейса.5 евро билет и точно за 15 мин в стария град....

Благодаря ви, сега видях че спирките на автобуса са три: на автогарата, на фериботния терминал и на стария град, което е идеално и супер удобно!

# 773
И аз бях видяла, че са три спирки, но и в двете посоки рейса спря само на две- автогарата(там слизат повечето хора, защото отиват и в други градове) и стария град.Супер удобно и лесно се оказа

# 774
  • София
Ние спахме в Hotel Kolovare, на пешеходно разстояние от автогарата, на брега на морето. Много приятно хотелче, вижте дали ви устройва.

# 775
Аз също подкрепям идеята за такси Bolt. Ние бяхме четирима души и ни излезе по 8 евро на човек, с автобуса щеше да е по 5, да не говорим за хамалогията с мъкненето до автогарата.

# 776
Здравейте, за другата седмица имаме планирано пътуване с автомобил. Три дни в Загреб, като единия ще е до езерата и после 4 нощувки на п-в Истрия. Резервирала съм къща горе-долу в средата на полуострова, за да може да е изходна точка в желаните направления. Дилемата ми е връщането. Имах намерение да разделим прибирането на две с 1-2 нощувки в Белград. Обаче тези стачки почват да ме притесняват и не съм сигурна дали идеята е добра. Някой, който съвсем наскоро е минавал през Сърбия може ли да даде мнение дали е спокойно. Или дайте предложение за една нощувка между Загреб и бг. граница Връшка Чука. Другия вариант е Румъния, но не ми е била алтернатива и не съм търсила инфо за нищо конкретно там. Ако някой се сети за нещо интересно в този район около сръбската граница, моля за жокер.

# 777
Здравейте, за другата седмица имаме планирано пътуване с автомобил. Три дни в Загреб, като единия ще е до езерата и после 4 нощувки на п-в Истрия. Резервирала съм къща горе-долу в средата на полуострова, за да може да е изходна точка в желаните направления. Дилемата ми е връщането. Имах намерение да разделим прибирането на две с 1-2 нощувки в Белград. Обаче тези стачки почват да ме притесняват и не съм сигурна дали идеята е добра. Някой, който съвсем наскоро е минавал през Сърбия може ли да даде мнение дали е спокойно. Или дайте предложение за една нощувка между Загреб и бг. граница Връшка Чука. Другия вариант е Румъния, но не ми е била алтернатива и не съм търсила инфо за нищо конкретно там. Ако някой се сети за нещо интересно в този район около сръбската граница, моля за жокер.

Истрия е прекрасна, дано ви допадне Simple Smile
Ние разделихме пътя на две и спахме в едно градче в Босна, близо до границата с Хърватия - Модрича. Вариант е и Шамац, отново в Босна и още по-близо до границата. Или пък в Славонски брод.

# 778
Аз също препоръчвам Славонски брод за междинно спане, ако имате време вечерта -Kuca Piva в центъра за хапване и пийване Grinning

# 779
  • Варна
Три дни в Загреб са много, ако не сте резервирали може да размислите. Точно за ден обиколихме всичко, почти всички знакови сгради са в ремонт, фуникуляра също.

Общи условия

Активация на акаунт