За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 104

• 29 882
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Аз видях Бебевита, най-долу на рафта, не видях на ДМ млякото и затова питам.

# 406
Здравейте, имам следните 2 проблема:

Бебето ми е на 2 месеца и никога не си изяжда количеството изцедена кърма на веднъж (130мл)  а прави паузи през 30мин до 1 час и изяжда по 50гр на ядене.

Вторият проблем е със спането и вероятно той е обвързан с храненето. Спи по 30мин и се буди и отново яде 50гр. Няма пълноценен дълъг сън.
Това се случва през деня.
Някакви съвети? Благодаря !

# 407
  • Германия
ДM или Кауфланд? Да знам до къде да пътувам, когато липсва нещо. Щом има Бебевита значи не е ДМ? Ако може инфо и в коя провинция? Защото аз забелязвам разлика във рафтовете и между провинциите.

В Бавария.
Дм е, аз в Кауфланд не пазарувам.

# 408
Здравейте, имам следните 2 проблема:

Бебето ми е на 2 месеца и никога не си изяжда количеството изцедена кърма на веднъж (130мл)  а прави паузи през 30мин до 1 час и изяжда по 50гр на ядене.

Вторият проблем е със спането и вероятно той е обвързан с храненето. Спи по 30мин и се буди и отново яде 50гр. Няма пълноценен дълъг сън.
Това се случва през деня.
Някакви съвети? Благодаря !
Какво количество мляко поема бебето за 24 часа, как са разпределени храненията, през нощта каква е ситуацията? Суче ли и от гърда или само от шише?
Колко кг е родено бебето и какво е наддаването на консултацията?

# 409

Какво количество мляко поема бебето за 24 часа, как са разпределени храненията, през нощта каква е ситуацията? Суче ли и от гърда или само от шише?
Колко кг е родено бебето и какво е наддаването на консултацията?

Родена е 2940гр, в момента е на 2 месеца и половина и тежи 5.600гр доста добре наддаде. От гърдите сучеше в първия месец, сега я кърмя само през нощта. През деня цедя и и давам от шише. За 24 часа не мога да кажа колко изяжда, не съм смятала никога.

# 410
Наддаването е доста добро, в никакъв случай не може да става дума за недохранване. Пробвайте да не предлагате мляко на всяко мрънкане. Вероятно и нощем поема значително количество и затова дневните хранения са по-символични. Грешно е да се очаква всяко хранене да е с еднакво количество. Важното е да си прави нужното количество за 24 часа. Образно казано дали ще са 2 хранения по 50 мл или 4 по 25 е едно и също.
Вижте и шишето да не създава проблем, например твърде малък отвор и да се изморява докато суче или пък да поема много въздух и това да налага кратка пауза.

# 411
опишете режима ,начина на заспиване,мястото,какво се случва след заспиване ?

# 412
Аз видях Бебевита, най-долу на рафта, не видях на ДМ млякото и затова питам.

Бебевита има в ДМ, също и в Россман.

# 413
Къде мога да разбере нужното количество АМ за 24ч.?

# 414
Има значение освен възрастта и килограмите. Срещах различни формули за смятане.

# 415
  • гр.Пловдив
Колко струва в Германия ХИПП 1 800гр?

Гледам,че там имат BIO и Organic Combiotic -каква е разликата ?

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 07:47 от teddynm

# 416
Колко струва в Германия ХИПП 1 800гр?

Гледам,че там имат BIO и Organic Combiotic -каква е разликата ?

Нямат 800 или поне аз не съм виждала. Вижте в линка долу.

https://www.dm.de/search?query=hipp&searchType=product&c … p;sort=price_desc

# 417
Къде мога да разбере нужното количество АМ за 24ч.?
Аз една единствена кутия мляко съм купувала и на самата кутия освен как се приготвя пише и препоръчителния дневен прием според възрастта.

# 418
здравейте,
Нм дали питането ми е точно за тук, но все пак ще го направя. Бебето ми е на два месеца и го кърмя. До 50ден след раждането имам някакво зацапване, като няколко дни преди да спре ми падна малка ципа. Днес е 60ден след раждане и започнаха да ме болят яйчниците. Това на какво може да се дължи?

# 419
Отидете на преглед. Аз например след първото раждане не бях разтворила вътрешните конци. И към месец след раждането започнаха разни проблеми. Реално това не е нещо, което без преглед да се каже какво е. Така или иначе 40 дни след раждане е хубаво да се мине един профилактичен преглед и без да има болки и т. Н.

Общи условия

Активация на акаунт