Професионални серии за коса - тема 156

• 64 562
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Аnastasiya.glam и аз съм очарована от тези ампули на Алфапарф. Simple Smile Имам и аз много бебешки косъмчета, макар че ползвам отскоро. Сега се замислям и за другите  на Алфапарф- Beauty Genesis.

Момичета, за кои ампули говорите? Гледам, че има два вида зелени.

# 466
Alfaparf Scalp Renew 😍

# 467
Дени❤ много се радвам,че сте се харесали с крема. Добър е определено. Аз го взех на майтап,но се превръща в любов😂.
Мацки ако на някой му е излишна четката Макадамия от кутията да свирка.
Принцеса, бях решила четката да я продавам. Пили ми, ако искаш.

# 468
  • Марс
Този всичко в едно и аз го иползвам вече 2 седмици, и изненадващо много ми харесва.

# 469
Поръчах тази серия, дано се разберем 🥳

# 470
  • София
Ee много сте лоши, изкупили сте маската на олаплекс от дъглас.
Искам да попитам за мнения за пигментите на алфапар ash violet за руса коса?

# 471
Дени❤️ много се радвам,че сте се харесали с крема. Добър е определено. Аз го взех на майтап,но се превръща в любов😂.
Невероятен е засега, много ти благодаря!:purple_heart:

# 472
  • София
Идвам само набързо да споделя и аз мнение за Олиосетата. Ами... наистина съм просто очарована! Меко казано! Не ми се е случвало никога с никой друг продукт така да има очевидна разлика и усещане на моята супер капризна и не знаеща какво точно иска коса. Буквално, все вдно излизам от салон. А не съм никакъя спец със сещоара, карам я джаста-праста с четката, колкото мога.. обачеее , уау!  Ще видим дали няма да се омазни по-бързо косата, имайки предвид колко "тежка" и пригладена я усещам в момента, но даже и да се , ще го преживея Blush

# 473
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Еххх, момичета тамън си напазарих намаленото Керастасе и сега с този крем на Олиосета, пак ще ме изкушите. Аз също не съм особен фен на марката и досега ползваните продукти не са нещо уау, но явно този мулти крем е добър. При толкова суперлативи ще го поръчам, дано и при мен проработи.

# 474
могат да се използват върху косата на 10 годишна госпожица или ще са твърде силни за нея?
Моите деца на 11 и 13 започнаха и довършиха за нула време шампоана на Milkshake (подхранващ). Сега са хвърлили око на едни опаковки на Lanza. И те разбират от хубаво, какво да ги правя Smile Определено не бяха силни за косата.

# 475
Аз също търся четката на Макадамия, ако на някой му се дублира или не му трябва ☺❤

# 476
могат да се използват върху косата на 10 годишна госпожица или ще са твърде силни за нея?
Моите деца на 11 и 13 започнаха и довършиха за нула време шампоана на Milkshake (подхранващ). Сега са хвърлили око на едни опаковки на Lanza. И те разбират от хубаво, какво да ги правя Smile Определено не бяха силни за косата.
Тя има гъста и хубава коса, избягвах да к слагам от моята профи козметика, но напоследък е много дехидратирана, особено след една почивка с баба й. Дано се включат и други с мнение за конкретните продукти. Страх ме е да не й навредя на скалпа най- вече.
Момичета, а на маслото от сквалан може ли да ддадете идеи за приложение.

# 477
Тъй като ще питам пак, нека първо да се представя.
Не съм нова в темата, с професионалната козметика се запознахме преди 6 години. Следя ви спорадично, това лято доста сериозно, обаче. През годините си поддържам само доказани продукти, не купувам много. До това лято. Сега поразвързах кесията.
Косата ми е блондирана, с плътен и твърд косъм, суха. Къса е, но съм решила да я пускам вече.
Та въпроса - серума Керастаз екстеншънист може ли да се ползва всеки ден или няма нужда?
Благодаря на всички, които помагат!

# 478
Аз не разбрах за кой крем говорите

И трите кутии ги имаше изложени в Златната рибка в Парадайз онзи ден.
Аз купих крема на Олиосета и съм очарована от резултата още след първото ползване. Казаха ми две помпи да сложа, аз сложих доста повече и имам невероятно мека, приградена и права коса. Днес сложих една малка помпичка на суха коса и приглади отново прекрасно. Никога досега не ми се е случвало продукт да ми подейства така от първи път, ако това продължи ще си купя запаска. Специални благодарности на Принцесата. Никога не бих го погледнала, ако беше тя, защото не харесвам марката и съм с предубеждения.

# 479
  • София
OliaMirchovska сквалана върху нощния крем за лице Wink
dance13 новия мултифункционален крем на Олиосета.

Аз пък смятам, че Олиосета имат доста добри попадения в годините, също това че ЗР ги пускат на 30-40% при намаления ми е идеално. Изглеждат като да са от ранга на Лакме, а в същност са далеч над за моята коса гъста, суха, къдрава, изсветлена ниво 8. Харесвам термо крема, Нуришинг маската ми е уау, протеин филъра и боята за коса, когато бях ниво 6. В момента ползвам и едно тяхно олио, но никога май не ме е уау-вау такъв тип продукт.

Общи условия

Активация на акаунт