Професионални серии за коса - тема 156

• 64 577
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, днес ще боядисвам приятелка. Иска корените с един цвят, а след това с един тон по светло.
Освен , че трябва да действам бързо , първо корените после дължините,  там където ще се застъпят двата цвята, не е проблем че ще се припокрият малко, нали?
Ние понякога се боядисваме сами, ама не съм комбинирала два цвята и се притеснявам.
Взели сме Пермез боя , дано стане.
Ще стане, аз всички път така се боядисвам сама. Даже си трябва да се застъпят двата цвята, за да се прелее. аз реша, за да направя плавен преход.

# 451
  • Варна
Какъв е цвета? Ако играете над 8-ца дължините с нисък оксидант нали?

# 452
  • София
Взела е 8 и 7 и оксидант 6%.

# 453
Сгрешена цена най-вероятно. Преди време от там си взех глината на Керастаз за 30лв. вместо за 64, каквато е регулярната цена. Много оферти и изкушения тези дни, сега се чудя трябва ли ми тази маска или просто е на добра цена.🤔
В момента в Дъглас има 20% на цялата поръчка, ако купите и грим продукт. Аз добавих един молив за устни на Essence за 2.19 и цената стана 49лв. Е, как да се въздържи човек?

Да, аз така взех още бяла козметика, която има само там с реални 20%. Ако магазините спрат да работят , имам за 3 г напред. Не трябва да чета форума 😑😁

# 454
Здравейте, къде мога да намеря тази пяна?

# 455
Lina_86,
Има разлика в белите маски от серията.
Аз харесвам и препоръчвам за скалп старата, тя се казва Specifique Masque Hydra-Apaisant
Скрит текст:
Тази, която ти е в кошницата е Specifique Masque Rehydratant
Скрит текст:
Ако косата е по-гъста и по-суха, коментарът ми е малко краен - и той е: забрави. На мен поне не ми дава нужната хидратация. Самата консистенция е като гел.
Стига бе... аз не съм разбрала и уж по твой съвет миналият месец взех втората Smile
Но въпреки че косата ми е мега суха и с твърд косъм Рехидратанта ми допадна. Имах и мостра на Specifique Bain Divalent дълбоко почистващ шампоан за мазна кожа на скалпа заедно ги използвах.

Последните седмици много често съм навън под жарко слънце и ме брули един вятър, в същият момент мега потен скалп  - косата ми е станала като метла, като капак на всичко не е подстригвана от май месец и е стигнала до кръста.  Ползвам каквото видя пред очите си, защото нямам време и най накрая спасявам положението с Нектар термика Hearts

Понеже имаме склонност да си купуваме кой каквото сподели в темата, и не помня защо и как съм запаметила
тази COLLAGEN & HYALURONIC ACID HAIR MASK - да споделя - много приятен аромат, тотално неподходяща за изрусена, изтощена, суха, плътна коса. Мисля, че ще се хареса на по тънка или не толкова изтощена коса.

# 456
Casual, аз съм с такава коса и маската ми беше добре, без да е нещо уау. Просто добре. Но беше преди време в кутия на Кибрит и имаше много суперлативи по нейн адрес.
Момичета, мислите ли, че продуктите от снимката могат да се използват върху косата на 10 годишна госпожица или ще са твърде силни за нея?

# 457
# 458
И трите кутии ги имаше изложени в Златната рибка в Парадайз онзи ден.
Аз купих крема на Олиосета и съм очарована от резултата още след първото ползване. Казаха ми две помпи да сложа, аз сложих доста повече и имам невероятно мека, приградена и права коса. Днес сложих една малка помпичка на суха коса и приглади отново прекрасно. Никога досега не ми се е случвало продукт да ми подейства така от първи път, ако това продължи ще си купя запаска. Специални благодарности на Принцесата. Никога не бих го погледнала, ако беше тя, защото не харесвам марката и съм с предубеждения.

# 459
  • Blondeville
Отчет след първо измиване с денсифик + ампула l’alga супер резултат на моята много тънка коса!

Отзиви от маската денсифик да имате? Благодаря предварително!

densi, кой крем взе на Олиосета? Иска ми се и аз да пробвам нещо на марката и се чудех за филъра.

# 460
Момичета в Нотино има промоция ако поръчаш продукти на Alfaparf на стйност над 45 лева, има подарък шампоан и маска за увредена коса и несесер.
Кое си струва да поръчам според вас (маска и шампоан).
С руса коса съм, усещам я суха.

# 461
Новият, всичко в едно.

# 462
Здравейте! Не искам да правя реклама, но понеже много пъти е ставало дума тук за продукти за косопад и/или растеж искам да споделя за един ампули против косопад  на Alfaparf - зелена опаковка.
Използвах през миене /при мен това значи през ден/ по половин ампула в продължение на 6 седмици. Шамапон използвах на Doori. Днес се връщам от фризьор и моята фризьорка, която познава косата ми от години, ми каза, че вижда огромна разлика в растежа на косата ми и навсякъде съм в малки бебешки косички. Попита ме какво излолзвам. Споделям и на вас.
Ампулите не са скъпи на фона на много други, а имат при мен реален ефект!

# 463
Аnastasiya.glam и аз съм очарована от тези ампули на Алфапарф. Simple Smile Имам и аз много бебешки косъмчета, макар че ползвам отскоро. Сега се замислям и за другите  на Алфапарф- Beauty Genesis.

# 464
  • Варна
Дени❤️ много се радвам,че сте се харесали с крема. Добър е определено. Аз го взех на майтап,но се превръща в любов😂.
Мацки ако на някой му е излишна четката Макадамия от кутията да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт