Професионални серии за коса - тема 156

• 65 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Всякак си хубава, защото просто си си хубава, но този цвят според мен е прекалено тъмен за теб. Изглежда много изкуствено, никакъв синхрон с веждите ти.
Не се притеснявай, наистина се отмива много бързо, скоро ще е тъмно кестеняво.

# 541
  • Пловдив
Здравейте, дами!
Пробвахте ли маската Олаплекс 4в1?

# 542
Здравейте. Ако може въпрос- какви оцветяващи продукти бихте ми препоръчали за косата, между боядисванията? Бих искала такъв цвят на косата
Боядисвам се с безамонячна боя( Иноа) и ме определиха като тип Пролет( не съм сигурна, че посоченият от мен цвят пасва за мен, просто такъв нюанс сякаш искам и аз, затова пояснявам аз кой тип съм).
Сега стоя някак ...безцветна😒

# 543
Момичета, мисля да купя за подарък от Рибката някоя от кутиите, които са по случай юбилея, вие коя бихте препоръчали/от коя сте доволни, ако вече сте купили?

# 544
Здравейте.
Скрит текст:
Ако може въпрос- какви оцветяващи продукти бихте ми препоръчали за косата, между боядисванията? Бих искала такъв цвят на косата
Боядисвам се с безамонячна боя( Иноа) и ме определиха като тип Пролет( не съм сигурна, че посоченият от мен цвят пасва за мен, просто такъв нюанс сякаш искам и аз, затова пояснявам аз кой тип съм).
Сега стоя някак ...безцветна😒
Според мен търсеният от вас цвят е много по-неутрално/студено русо, а Пролетните цветотипове се отличават с повече топлина и настоящият ви цвят би трябвало на теория да ви стои по-добре от търсения. Какъв е оригиналния цвят на косата ви?

Малко илюстративен материaл:

# 545
Agent Provocateur, както винаги- изключително полезна🤗, Благодаря.
Косата ми, за жалост, в горната си част е бяла, само зад ушите и на тила съм тъмно кестенява. Много ми се ще да си мисля, че съм това , но ...не се ориентирам много добре как да постигна нещо подобно.
От безамонячната Иноа ми слагат 10 с още нещо, но това 'нещо' явно не го подбирам добре( аз си купувам боята) и в момента съм ...никак😒
Ето я 10-та
Смесват ми я с 10.21, 10.01, 10.1

# 546
Вярно ли е, че когато една коса е къносана, тогава никакви профи продукти не навлизат под този слой и само мажем без да има ефект?
Това четох като мнение на фризьор в един сайт. Също, според моята фризьорка къната не ми покрива добре белите коси, а те ще стават повече, затова каза че е добре да мина на боя.
Бях на консултация в златна рибка и ме насочиха към Lakme Collage 5.00 като цвят. В момента съм с черна коса, но от година режа ли режа и минах и на кафява къна, но бих искала леко по-светла.

Моята фризьорка каза, че добре че бягам от черното, защото било демоде.

Но... адски ме е страх от боите. Да не ми стане ужасна косата. Никога не съм се боядисвала с боя. Знамл че много го мисля, но моля ви за кураж и насоки. Четох някакви неща се сипват в боята да не вреди така. Усещам, че с къната каквото и да сложа на косата няма ефект.  Та явно е така, че прави слой отгоре и нищо не прониква.

Според половинката ми нормалните хора ходят в салон и не се мажат с кал хахаха и е прав де. Но все пак моля ви за съвет.

# 547
Nocturnal1 не зная вие от колко време се къносвате, но аз се къносвах в продължение на 27 години и трябва да призная, че имах разкошна коса, с гладък и лъскав косъм, дълга до кръста. Използвах за измиване само шампоани за скалп и дължини, и балсам. Миниатюрно количество продукти в сравнение с това, което сега притежавам - когато съм с руса коса , ниво 10. Никога няма да забравя усещането от допира на косата си веднага след изсветляването - вече не беше гладка.... изобщо... нищо общо. Но! Качествената къна - египетска, мароканска, йеменска - покрива белите коси, само че белият косъм се оцветява в яркочервено или яркооранжево, за разлика от останала коса. Също така това, което покрива белите коси е индиго. А то вече наистина няма нито махане, нито пък върху него може да се прави каквото и да било. Hands V

# 548
Момичета, мисля да купя за подарък от Рибката някоя от кутиите, които са по случай юбилея, вие коя бихте препоръчали/от коя сте доволни, ако вече сте купили?

Много момичета си взехме най-голямата. Моята дойде вчера и е страхотна, наистина. Нямам търпение да почна да я пробвам и да опитам кое как ще ми пасне. Иначе мисля, че и трите кутии са много приятен подарък, в зависимост от възможностите и бюджета.

# 549
Rimmona, според мен това каква кутия ще избереш, зависи, както от бюджета, така и от човека, за когото е предназначена - предпочитанията му, начина на живот, интересите му към този тип козметика и тн.

# 550
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Момичета, заради вашите хубави отзиви си взех няколко различни цвята на Фармавита.
Искам да съм между 6 и 7 като номер, но с червени тонове.
Косата ми е тъмнокестенява около 4 или 5-ца, взех си 6.66, 6.64 и 6.46.
Сега като гледах на снимката съфорумката от каква светла коса, колко тъмна
е станала и направо се притесних дали аз няма да стана изцяло черна.
Колко седите с тази боя? Аз обикновено, за да ми стане наситен цвета
стоя 50 минути с други профи бои и винаги мажа цялата коса.
Тази май хваща бързо и потъмнява доста или бъркам?
Също ползвам 4-ка оксидант, за да не я горя допълнително.
Ще съм благодарна за всеки съвет/мнение.

# 551
Ето преди и след.
С номер 5.12 съм и 6% оксидант. Престой - 30 мин.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 22:17 от Анонимен

# 552
Има ли изобщо боя, която почти не уврежда косъма? Предполагам безамонячна и номер 4 или 5 не вреди като по светлите?

# 553
От около 7-8 години използвам къна и то най-обикновена, от индийските, на пакетчета. Никога косата ми не е била толкова хубава, лъскава и дълга. От 10 години ползвам професионални продукти за коса и смятам, че косъма ги поема, не е вярно, че остават на повърхността.
Вие си преценете дали да минете на боя, аз съм с тъмна кожа на лицето и смесвам черно с кафяво... Няма опции за модерни цветове, но за мен, към момента е важно косата да е здрава, лъскава и дълга.
Аз искам да похваля продукти, които бях забравила- на Keune- Vital nutrition, толкова хидратиращи, толкова напоителни...

# 554
Здравейте,момичета!Да попитам,понеже коментирате маската с кафявата капачка на Мароканойл,а за тази с бялата капачка ,имате ли отзиви:MOROCCANOIL HYDRATION WEIGHTLESS?

Общи условия

Активация на акаунт