Професионални серии за коса - тема 156

• 64 689
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Този е, да. Фаворит за всички времена ще ми остане Дисциплин термото може би заради аромата и защото го ползвам и като leave in, но това за сешоар е топ за моята коса.

# 226
Каква каза че ти е косата, Мерилин?

# 227
  • София
Този е, да. Фаворит за всички времена ще ми остане Дисциплин термото може би заради аромата и защото го ползвам и като leave in, но това за сешоар е топ за моята коса.
Така и не се научих да се изправям със сешоар и го правя само с преса .Ще го тествам тези дни как ще е на моята коса.Дисциплин не съм имала.

# 228
Писах ти.
Иначе косата ми е здрава, тънка и бързо омазняваща се.

# 229
Момичета, дайте ми, моля ви идея за боя, която добре покрива бели коси и не лъсват след едно миене. Каквото и да сложа, на второто измиване белите коси са се показали.

# 230
Момичета, дайте ми, моля ви идея за боя, която добре покрива бели коси и не лъсват след едно миене. Каквото и да сложа, на второто измиване белите коси са се показали.
Опитайте да правите препигментация.Откакто се боядисвам така, боята ми покрива и не се измива толкова бързо.

# 231
  • Пловдив
Опитайте да правите препигментация.Откакто се боядисвам така, боята ми покрива и не се измива толкова бързо.
а как се прави това?

# 232
  • София
И аз имам някакъв проблем с боите ....
Боядисвах  се дълги години  черна и в един даден момент след всяко боядисване ,нямаше добра покривност на цялата коса и оставаше  на места на червени петна .Сменила съм доста бои и фризьори .На какво може да се дължи?

# 233
а как се прави това?
Правя я ето така, но може би още тънкости.Вече професионалист трябва да каже:
https://coiffure-beauty.com/articles/koloristika-ii-chast/

# 234
Искрица, интензивния шампоан на Гроу горджъс е протеинов, както и цялата серия. За мен тази серия им е най-добрата от всички. Но сам по себе си шампоана е нищо особено.

# 235
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Фармавита, но смесват 1:1.Аз ползвам 6.07 и съм много доволна с 6 процента оксидант. Пробвах какви ли не бои, но всичко лъсваше след четвъртото измиване.

# 236
В София къде може да се види кататалог
на Фармавита и да се купи боята?

# 237
  • София
Здравейте. Купих си Powerplex добавка към боята. Сега чета как се прилага при боядисване.

Основно тази част ме интересува. Стъпка 1 е 8мл, а пише да добавя 4мл към боята. Другите 4мл да ги хвърля ли? Има ли някакво друго приложение? Или да си сложа направо 8мл в боята?

# 238
Farmavita е и моята любима боя! Имам много упорит оранжев пигмент в косата и цвят 5.12 на Farmativa е единствената боя, която го тушира за два месеца напред! При положение, че за два месеца аз измивам косата си близо 60 пъти. Нито пада, нито е на петна, нито дразни скалпа, нито предизвиква косопад. Косата е иииизключително бляскава след нея.
Смесвам 1 към 1,5 с оксиданд 6%.
Бели коси нямам. 🙂

Към ДХЗ:
Купувам я онлайн. Където е най-евтина или от където ще поръчвам и друго нещо и съветвам в една поръчка. Последният път от expert beauty. Каталог има в google. Simple Smile

# 239
  • Варна
Здравейте. Купих си Powerplex добавка към боята. Сега чета как се прилага при боядисване.

Основно тази част ме интересува. Стъпка 1 е 8мл, а пише да добавя 4мл към боята. Другите 4мл да ги хвърля ли? Има ли някакво друго приложение? Или да си сложа направо 8мл в боята?

Как така ще ги хвърляш? Запази за следващата боя.

Общи условия

Активация на акаунт