Професионални серии за коса - тема 156

• 64 651
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Ох и аз му хвърлих око, но очи не ми останаха за хвърляне от този форум! 🙂🙂🙂
 Но наред с този крем, ловджийски гледам и маската на Lakme bio argan. Някой да я е ползвал и да иска да сподели какво му е мнението за нея? 🌸🌸🌸

# 286
Не бях видяла, мерси Simple Smile
Аз имам цели три и четвърти ще купя като намаля малко запасите Wink

Анастасия аз съм имала маската, но я ползвх със шампоана заедно. Ефекта е много хубав с тях, но с силни, ако прекалех с количеството при миене заповаше да ми пада косата. Иначе изгшежда супер след измиване. Хидратирана, с блясък, подредена.

# 287
Привет, момичета! И аз съм хвърлила око на крема на Олиосета, но освен него ще трябва да се сдобия с шампоан и маска.
Ползвала аъм шампоана на Олиосета, ето този
http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-blyasak-s-maslo-ot-leneno … ro-di-luce-250-ml
Но се чудя дали да не разнообразя.
Косата ми е естествено руса, от време на време ползвам лилав шампоан на Матрикс за тониране и чувствам краищата сухи. Искам и малко блясък да придам. Какво бихте препоръчали?

Иначе сега използвах серията на Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect и останах впечатлена, добър ефект имаше върху косата ми.

# 288
Ох и аз му хвърлих око, но очи не ми останаха за хвърляне от този форум! 🙂🙂🙂
 Но наред с този крем, ловджийски гледам и маската на Lakme bio argan. Някой да я е ползвал и да иска да сподели какво му е мнението за нея? 🌸🌸🌸
Здравейте!
Много се чудя дали да поръчам Ампулите Денсифик. Тъй като не мия косата си всеки ден и ще нанасям на суха коса,корените няма ли да мазнеят?
Твърдо не омазняват ампулите.
Био арган Лакме маската не е нещо еау. Почти е на дъното, но не бих подновила. Косата ми е суха и жадна. На браве маската reBoot, погледни нея. Добра е 👍

# 289
*Kontessa* Какви са ти очакванията за термото? За мен е повече от добър финиш за руса коса/и не само/. Хидратиращо е,разплита,гланцира,обира фриза и мирише повече от добре.
Алтернатива -Нектар термик,Хидратиращото на лалга,Термикът за дълга коса,Олаплекс 6,9,
Олиесета и класическото термо и новото всичко в 1.....Ми аманте.....

Това ли е класическото термо на Олиосета от което сте доволни https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-200-ml

# 290
Момичета, видяхте ли кутиите на Златна Рибка? Тази от 180лв май много си заслужава🙄
https://www.zlatnaribka.com/beauty-box-15-years?fbclid=IwAR3-YKb … amp;fs=e&s=cl

# 291
И на мен ми привлече вниманието ама трудно ще прежаля 180 лв.Confused

# 292
Според мен средната най-много си заслужава, а и с код, цената е съвсем добра, но имам прекалено много количества да изхабявам, за да трупам още, а и в момента съм се насочила към продукти за обем и грижа за скалпа най-вече, а тук няма такива.

# 293
Според мен средната най-много си заслужава, а и с код, цената е съвсем добра, но имам прекалено много количества да изхабявам, за да трупам още, а и в момента съм се насочила към продукти за обем и грижа за скалпа най-вече, а тук няма такива.
Има ли код, който хваща кутиите?

# 294
  • Варна
По 2-3 читави продукта в кутия и останалото талаш.... 3-тата най-си заслужава и според мен. Има елатисайзър,Лалга маска, четката на Макадамия,филърът на Олиесета,Маракеш за връхчета -все топ продукти.
 За който не е затрупан си струва. Може да се скалъпи хубава рутина с продуктите.

# 295
Има ли код, който хваща кутиите?

Персоналните кодове за поръчки за 5%.

# 296
Определено третата най-много си заслужава, предвид съдържанието, качество и количество на продуктите.

# 297
Ако някой има излишен код, който няма да ползва, бих се възползвала за една от кутиите...

# 298
Ако някой има излишен код, който няма да ползва, бих се възползвала за една от кутиите...

За съжаление повечето са персонални, по е аз нямам друг иначе с удоволствие.
Поръчах я, с кода 170лв + подарък 60мл шампоан и още една мостра. Всъщност имаше голям избор какви да са подаръците, но избрах това. И 179 бонус точки.
Имам доста добри запаси с продукти, но определено си заслужава да има още.

# 299
Нито една не ми грабна вниманието. Но за сметка на това снощи си поръчах ш и м Алтерна от Брасти на страхотни цени. Добавих и една маска Давинес за проба.

Общи условия

Активация на акаунт