Професионални серии за коса - тема 156

• 64 623
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Alfaparf ампули съм пробвала няколко вида,  в салона, където ходя работят с тях.  Не съм впечатлена. Изобщо. Относно ЗР - физическият магазин в Парадайс е добре, откъм обслужване. Момичетата са любезни и отзивчиви, не се навират с непоискани съвети , което си е постижение, спрямо другите им обекти в София..Grinning

# 376
Имам въпрос за Медавита. Сдобих се с мини вариант на серията за увредена коса, но ми миришат изключително силно и неприятно. Та въпросът ми е всички серии ли са толкова тежко ароматни или просто на такава съм попаднала?

# 377
  • София
Alfaparf Cellula Madre ампулите с концентрата ползвайки ги са ми един от топ продуктите. Обаче миришат на къдрин/боя за коса…

vuv целта на термика е да пази от високите температури на уредите за сушене/оформяне. Не че не може да се ползва и без уред, но за мен лично става прекалено скъпа глезотия. Не лоши кремчета без защита можеш да намериш на 1/2 цена поне.

# 378
  • Варна

vuv
Heart абсолютно не е проблем да се ползва всеки термик без последваща термична обработка. При мен в повечето случаи е така. Обикновено духвам само корен със сешоара и това ми е цялата термообработка.

Viktoriai
кой е тоя смърдел Grinning. На Медавита имам доста неща и всичките са с уникални аромати. Особено любими са ми HUILE D’ETOILE и PRODIGE. Блондинските също миришат страхотно,Keratin Miracle и те.

На път съм да се влюбя в новия финиш на Олиесета. Мацки това нещо е наистина страхотно Heart. Не е като да нямам финиши,но откакто съм го взела към друго не посягам. Не знам какъв кит е,но косата след 3 дни се усеща като току що измита/говоря за дължините/. Сочна,витална,жива и бляскава.

# 379
  • София
И аз взех Олиосетата днес. ( по твоя препоръка, prinzesata:blush:. Нямам търпенив да я пробвам!

# 380
Ех значи! Сега и аз ли ще го купувам това... ?! 😀😀😀
 Принцес, надеждна термозащита ли е това?

# 381
  • Варна
Ами дават го,че е с термозащита и съм склонна да го вярвам. За преса обаче е хубаво да се подсигуриш.

# 382
  • Пловдив
Може ли линк, че ме зарибихте сега.

# 383
  • София
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … -miracle-leave-in
Това е. Аз ще го чакам на намаление, че че още имам доста запаси, но и на мен ми е интересен. Иначе взех половин литър фк еластисайзър с код 5% и точки от картата на ЗР и ми стъпа на 82 лв. Та съм доволна 😄

# 384
Ето това е смърдела. Много тежко е парфюмиран серията и неприятно за мен.
https://medavita.bg/product/rekonstruirashta-maska-za-kosa-b-refibre-medav/

# 385
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … -miracle-leave-in
Това е. Аз ще го чакам на намаление, че че още имам доста запаси, но и на мен ми е интересен. Иначе взех половин литър фк еластисайзър с код 5% и точки от картата на ЗР и ми стъпа на 82 лв. Та съм доволна 😄

В магазина сте използвала и код ли? 🙂

# 386

В магазина сте използвала и код ли? 🙂
И на мен ми стана интересно.

# 387
  • Варна
Кое точно ви е интересно? Код от онлайн поръчка без проблем си се ползва в магазина.Ако кажат свраките,че не може ги карате да звънят в офиса.

# 388
Благодаря за отговорите, момичета! Опасявах се, че термика може да се активира само под въздействието на топлина, затова попитах. Много добре ми действа и без, досега все съм избягвала финиши под формата на крем, но разбрах, че е било грешка.

# 389
  • Пловдив
Аз редовно поръчвам онлайн с код и с доставка до магазина. Там вече си ползвам точките. Не виждам нищо странно.

Общи условия

Активация на акаунт