Професионални серии за коса - тема 156

• 64 614
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Пак съм с въпрос. Това ли е тоника за растеж на Ф К?

Расте ли по- бързо косата от него в действителност? Бихте ли сподели, моля !

# 391
  • София
Точно така. Ползвам онлайн магазина за поръчка и си въвеждам код за 5% като ползвам за доставка физическия магазин, защото ми е близо до работа. На място си ползвам картата вече. Иначе би трябвало 5% в магазина да може също. А и са некомпетентни продавачите и не ми се занимава с тях 😄

# 392
Момичета, имам нужда от вашите съвети. Косата ми е чуплива, суха и с тънък косъм. До скоро нямах проблем с оформянето й. Дали ще я оставя да изсъхне сама и да стои чуплива, дали ще я изсуша с четка и сешоар или ще използвам пресата, винаги постигах желания резултат. Последните два месеца никак не мога да я оформя и много й се ядосвам. В момента ползвам шампоан Kerastase Chronologiste, маска за коса Loreal professionnal Absolute repair и серума на Marrakesh за цъфтящи краища с арганово масло. Веднъж на 10 дни ползвам и домашен еластисайзър.
С какво да ги сменя, за да стане пак лесна за оформяне?

Olia, да, само във физически магазин могат да се обменят точките.

Да си повторя въпроса, самоцитирайки се Grinning

# 393
Ами дават го,че е с термозащита и съм склонна да го вярвам. За преса обаче е хубаво да се подсигуриш.
Принцеса, а за преса какво би препоръчала? Имам на Олиосета термото, но не знам достатъчно ли е. И сигурно много глупав въпрос, но ще питам - като сложа термото суша със сешоар и после преди пресата трябва ли пак да сложа? Аз НЕ слагам, предполагам, че си действа.

Може ли да споделите дали сте доволни от този продукт Curl Manifesto на Керастаз - https://www.notino.bg/kerastase/curl-manifesto-creme-de-jour-fon … -kosa/p-16073129/
Косата ми е леко чуплива, с крем за накъдряне добре се оформя и сега се колебая дали да не пробвам този. В никой случай не съм с къдрава коса обаче.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 17:58 от LiNa_86

# 394
Нотино нямат милост. Имат код 20% отстъпка и страхотни подаръци. Нямаше как да се сдържа.

# 395
Нотино нямат милост. Имат код 20% отстъпка и страхотни подаръци. Нямаше как да се сдържа.

И вие нямате милост! Тази група се отразява плачевно на бюджета ми🤦🏻♀

# 396
  • Бургас
Момичета, Cellagen спрея само от Златна рибка ли се продава? Не го виждам по други БГ сайтове.

# 397
Присъединявам се към въпроса на Лина.
Измивам косата си вечер, слагам термо или на Олиосета, или на ФК. На сутринта минавам с преса. Преди пресата не слагам нищо. Може би е грешка и трябва? Но ... какво се слага на СУХА коса за термозащита преди преса? 😀

# 398
  • София
Момичета, имам нужда от вашите съвети относно цвета на косата ми. Преди месец и половина направих пълно обезценяване (в салон) и боядисване с безамонячна боя, русо (бебешко май се води).
Опитвам се да свикна, тъй като бях преди това с балеаж, но не мисля, че това е моя цвят.
Въпроса ми е дали може да се постигне подобен цвят като на снимките долу и как би станало - блондор ли ще се наложи да ми слагат или може отново с безамонячна боя? Тъмните ми корени задължително ли трябва да се обезцветяват всеки път?
В момента съм така:

А много бих искала да съм така:

Или така:

Благодаря ви предварително:hugs:

# 399
  • Blondeville
Здравейте, записвам се в темата, ще я следя с удоволствие. На въпросите от първия пост - мисля, че така и не успях да си харесам нещо на Керастаз, в което да се влюбя. Имам много тънка коса, на руси кичури, и съм фен на Алтерна и Мириам Кеведо, и Олаплекс.

Въпреки това почти съм се навила пак да пробвам Денсифик шампоанът, пресни впечатления са добре дошли 😊 Също съм хвърлила око на Пол Мичъл серията за обем, една мостра имах на балсама и ми хареса, та и за нея събирам отзиви преди да добавя поредната серия в търсене на обем 😀

# 400
За термо преди преса много харесвам олиото на Напура и спреят на Керастаз от серията Дисциплин. Олиото попива много бързо, не оставя мазен филм и е доста икономочно. Има приятен леко химичен аромат на ванилия. Спреят не втвърдява косата, прави я много лъскава и гладка.
Олиото съм го купувала за 29лв., но дори и сегашната му цена е приемлива, като се има предвид за колко дълго време стига.
https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizirashti/napura-n … -na-kosata-150-ml
https://www.notino.bg/kerastase/discipline-cjalostna-grizha-za-n … na-kosa/p-451058/ С 20% намаление се получава идеална цена.

# 401
Момичета, кое термо на Керастаз харесвахте, освен Нектара? Спомням си, че хвалехте Дисциплин или съм в грешка?

# 402
Дисциплин е най-доброто термо на света с най-добрия аромат съответно на света!

# 403
Дисциплин е най-доброто термо на света с най-добрия аромат съответно на света!
А кой вариант? Спреят, който Дриймър по- горе коментира или крема? Имам фина коса, но Нктар Термик ми допада много. Иска обаче друго Керастазко термо да пробвам. Пробвала съм и Цимент- не е зле, но не е нещо уау на моята коса. Нектар е много по- добре.
Суша със сешоар и четка, не изправям с преса.

# 404
Нектар не съм пробвала, но Цимент е ужасен, наистина втвърдява като цимент. Термото за боядисана коса също е много хубаво, но то си е строго за сушене според мен, докато кремът Дисциплин е страхотен и като leave-in.

Общи условия

Активация на акаунт