Професионални серии за коса - тема 156

• 64 599
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде там
Пак съм с въпрос. Това ли е тоника за растеж на Ф К?

Расте ли по- бързо косата от него в действителност? Бихте ли сподели, моля !
Не,това е тоника им от новата серия.
Много неикономичен продукт,свърши ми за по малко от месец.
Косата не ми расте по бързо от него, но пък съм като таралеж в главата. Предполагам, че спомага за това защото през този период, в който го използвах не съм използвала друга грижа за скалпа.
В момента използвам серума за дълга коса на Керастаз плюс шампоана им за дълга коса.
Обожавам го този шампоан.Само след него мога да си позволя да не слагам маска.
Косата става копринено мека,добре е хидратирана и обира фриза.

Принцесата,ще поръчвам новото чудо на олиосета,дано го  харесам и аз.

# 406
Нектар не съм пробвала, но Цимент е ужасен, наистина втвърдява като цимент. Термото за боядисана коса също е много хубаво, но то си е строго за сушене според мен, докато кремът Дисциплин е страхотен и като leave-in.
Значи крема препоръчвате пред спрея Дисциплин? И това също исках да питам. Имаше въпрос преди няколко поста дали може да се слагат термиците, ако няма да има термична обработка. Но по- скоро аз имам предвид дали има смисъл да се слагат? Т.е. дали не се активират от топлината и да е безсмислено да се сложата, ако няма да сушим или изправяме?
И още една молба за препоръка, момичета. Сестра ми има дълга руса коса, страхотна, гъста и здрава. Не ползва нищо специално. Но от около година си прави кичури и взе да й се изсушава. Не в нещо кой знае какво, но сега при началенията в Нотино искам да й взема нещо. Как серии и продукти на Керастаз (и не само) бихте ми препоръчали за начало? Качвам снимки за малко ясното, въпреки че са от фб и са обработени.

# 407
  • Варна
Тук играе преса редовно като гледам снимките. Вземи и Ш и М Cicaextreme. Може и олиото. Това като серия на Керастаз. Може да си ползва само тях без да се занимава с редуване на продукти. Финишът на Олиесета също ще и хареса. Слага него на влажна коса,суши,изправя и на суха коса олиото.

# 408
Тук играе преса редовно като гледам снимките. Вземи и Ш и М Cicaextreme. Може и олиото. Това като серия на Керастаз. Може да си ползва само тях без да се занимава с редуване на продукти. Финишът на Олиесета също ще и хареса. Слага него на влажна коса,суши,изправя и на суха коса олиото.
Точно така, Принцеса! Вероятно всеки ден или дори по- често🤦🏻♀ Супер! Много ти благодаря! Точно това й трябва- да го ползва постоянно.
Новият финиш всичко в едно на Олиосета ли?

# 409
Термото Дисциплини и на мен ми е много любимо. Имах спрея, но го забравих в един хотел(така или иначе беше останало много малко количество). Сега се чудя дали да не поръчам крема. Също много харесвам термото Манифест, най-вече заради миризмата, влюбена съм в нея 😁.  Имаше нагоре въпрос дали би спомогнало за накъдряне/начупване - по-скоро не. Моята коса също е чуплива, но не съвсем къдрава и само с този продукт няма да се накъдри. Тук по-скоро работа ще свърши гела от серията и все пак да не се очакват чудеса. Мисля, че серията е създадена за наистина къдрави коси на масури като прекрасната грива на Ванеса.
За термото и пресата, задължително 2 термозащита - едната под формат на крем/спрей, а другата да е нещо от сорта на капките Оуей или термото Напура. И за финал да ви споделя, че и мен ме е обзела вълната на пазаруване то. Не си бях взимал нищо от 2-3 месеца и сега, като дойде едно желание изведнъж 😁

# 410
Оля, не съм ползвала спрея и нз. Крема си го ползвах редовно като… крем. Омекотяваше косата, приемаше прирична форма и ароматът…

# 411
  • София
Ако пазарувате Кетастаз от Нотино не забравяйте кода sale20. Чудничко се получи маските Специфик и Терапист, заедно с термото Нектар + кода + подаръците травелите Хронолоджист /ш+м+масло/ за 115 лв.

# 412
Момичета, кои продукти на Керастас ще препоръчате? Косата ми е небоядисана, естествено руса, със сухи и изпръхнали краища, плътна и гъста, чувствителен скалп.
В момента редувам Макадамия, Вела енрич, Редкен ол софт, червените Тиги, Лореал митик Ойл и Кюн витал. За финиш ползвам олиата на Макадамия и Марокан, както и нектар термик.
Докато е мокра и веднага след изсушване бива, но след преспиване е хвърчаща и суха.

# 413
Мишчица, ако си ползвала маската Специфик до сега, би ли споделила малко повече за нея, че й се чудя?

# 414
Момичета, кои продукти на Керастас ще препоръчате? Косата ми е небоядисана, естествено руса, със сухи и изпръхнали краища, плътна и гъста, чувствителен скалп.
В момента редувам Макадамия, Вела енрич, Редкен ол софт, червените Тиги, Лореал митик Ойл и Кюн витал. За финиш ползвам олиата на Макадамия и Марокан, както и нектар термик.
Докато е мокра и веднага след изсушване бива, но след преспиване е хвърчаща и суха.

Според мен серията Елексир ултим е подходяща за вас.

# 415
Сутринта се обадиха от ЗР, започват да изпращат кутиите. В понеделник ще е при мен.

# 416
Здравейте, имате ли наблюдения коя маска/балсам на Олаплекс се съчетава успешно с шампоана 4Р и новия серум 9?

# 417
  • Варна
Маска имам 4 в 1 профито. Чудесно си се съчетават и с Ш и с термото.

# 418
Да и на мен ми звъннаха от ЗР, че кутията ще е при мен в понеделник.
Момичета, съжалявам, че п.к ще ви занимавам с това, но все още не се оправям с определянето протеин или хидратация са дадени продукти. Искам да ви помоля да ми кажете Хронолоджист на Керастаз, възстановяващата серия на Лалга и Алтерна Бонд Рипеър какви са?🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 419
А аз бих искала да помоля някой да сравни маските Магистрала и Специфик, защото се колебая между двете. А искам да се възползвам от промоцията здрасти. Нотино.

Общи условия

Активация на акаунт