Професионални серии за коса - тема 156

• 64 554
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Не знам за кой път се повтарям, но обожавам продуктите на Олиосета. Единствено шампоан не ми допадна, но не съм пробвала освен един и то от мостра.
Всичко други техни продукти използвам ежедневно редувайки понякога с други.
От Лакме, изобщо не съм очарована и боята спрях да използвам.
Относно качество се конкурират с доста по-скъпи марки.

# 481
Имам ш и м за блясък на Олиосета и са ми като веро. Чак не мога да повярвам какво пишете.

# 482
Маската за блясък на Олиосета ми харесва като цяло на моята сравнително здрава коса, НО е изключително течна - като боза е! Като си гребна с пръстите, ми изтича маската между тях. Слагам бая голямо количество, че да видя някакъв ефект. Със сигурност това не е продукт за жадна коса.

# 483
Anastasiуа.glam, с шампоана от същата серия ли я ползваш?

# 484
Някоя да е ползвала боята на Лорвен, ако може да сподели дали е трайна и дали изсушава косата?

# 485
  • Варна
Боята на Лорвен е доооста хард боица. За русите тонове е номер 1,но щадяща не е в никой случай. В епохата,когато гонех пепелно русо/блондинска му работа Grinning/ ползвах 1001.1 с 12-ка оксидант. Уникален цвят ставаше и предвид факта,че не бях чувала за плекс и профи козметика поне имах коса.
Ако сега тръгна да я ползвам вече знам какво да правя. Боядисване върху олаплекс с олаплекс в боята и проблем няма да има. Същото може да се направи и Hmilk. Терапия вечерта,изсушаване на продукта без отмиване и на сутринта боядисване върху него.

Относно Олиесета...... За мен са добра бюджетна марка, биеща доста по-скъпи,но човек трябва да познава косата си и да знае нуждите и. Няма шанс на гъста коса с дебел косъм да слагате маската за блясък и да очаквате чудеса. Това е серия за ежедневно ползване примерно на морето или за нормална коса в добро състояние. За тънички коси също е Ок. Няма да утежни в никой случай. За коси като моята третирани и с нужди са другите серии. И аргановата и тая с камелия са ми Ок на мен. Не съм стигнала да тествам крушата и морингата,но ми звъчат добре.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 10:24 от prinzesata

# 486
Anastasiуа.glam, с шампоана от същата серия ли я ползваш?
Не, почти постоянно ползвам Ш на Doori Златен елексир. Както и Б от същата серия. Понякога разнообразявам с някои профи Ш и Б. 🙂

# 487
Имам ш и м за блясък на Олиосета и са ми като веро. Чак не мога да повярвам какво пишете.
Първо, консистенцията на продуктите им е такава заради копринените протеини, които съдържат продуктите им.
Второ, няма как една и съща марка, серия и продукт да е Ок на всеки тип коса.
Повече от година не съм спирала да използвам ампулите, филъра термокрема и спрея им, а косата ми беше в доста лошо състояние когато започнах. Ами в комбинация с останалите продукти, които използвам доста ми помогнаха.
Трето, разбрах за марката преди две години, когато започнах да следя темата и точно тук съм чела доста положителни мнения за продуктите и затова и започнах да ги използвам.
Както казах не всеки продукт е за всяка коса. Керастаз е много хвалена марка и харесвана, ами на мен серията за увредена коса, тогава изобщо не ми се отрази добре и не помогна грам, така че по спокойно!

# 488
Аз също съм от феновете на  Олиосета, поддържам ги от години. Най- много харесвам серията с арган и ленено семе. Скоро, обаче имах гаф с ампулата. Нанесох я след ДПШ и маска Олиосета, когато изсъхна косата ми на пипане беше като на кукла, такова изкуствено усещане.  После видях, че се слага след шампоан, а не след маска. Дали затова или защото наклепах много ампула, но усещането беше кофти. Следващия път ще я направя както трябва и ще запечатя с нещо хидратиращо. Ако пак не ми хареса ще използвам като преуош смесено с филъра.
Преди години и аз много ползвах боята Лорвен, русите тонове. Страхотни цветове, наистина, но е агресивна. Удобно ми беше, че мога да я купя от магазина, а не да поръчвам.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 11:35 от vuv

# 489
  • София
При мен олиосета също не се отразява много добре, нищо правеща и лека ми е. Но все пак поръчах така хваленият крем и съм нетърпелива да го пробвам 🥰 иначе последно време се убеждавам как най-добрият продукт за жадна коса с нужди е маската на мароканойл. Последно време ми е паднало пердето и се боядисвах доста пъти сама, като няколко пъти боядисвам и дължините. Верно че слагам нисък оксидант но усетих рязко изгощаване, накъсване, оплитане и изтъняване на косъма.
Ползвах архитект с маска терапист не помогна.
Ползвах oway rebuild серията не помогна.
Ползвах joico moisture surge не помогна.
Ползвах дпш не помогна.
В момента в който вкарах в играта маската на марокан косата ми стана ок.

Наистина е вълшебна но както невендъж съм казвала има две партиди от които едната е с по слаб аромат, по лека консистенция и нищо правеща. Някой скоро да е попадал на хубава партида отнякъде?

# 490
  • виртуално

Наистина е вълшебна но както невендъж съм казвала има две партиди от които едната е с по слаб аромат, по лека консистенция и нищо правеща. Някой скоро да е попадал на хубава партида отнякъде?

На 13 август купих от хубавата от parfimo за 35.20лв.
В момента обаче е изчерпана и не знам каква ще заредят

# 491
Плътна ми е косата, не тормозена, но е наистина изсушена в момента от продукти с протеин и от слънцето. Ще пробвам още веднъж, но този път с еластисайзър преди шампоана.
Броя я за коса без нужди, защото дори не е боядисана. Но когато си купих серията в началото на лятото, пропуснах момента, че всяка година юли-август много се изсушава от слънцето.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 12:13 от marigold_

# 492
За марокан с кафявата капачка ли става дума? Че си търся напояваща и хидратираща маска.

# 493
За марокан с кафявата капачка ли става дума? Че си търся напояваща и хидратираща маска.
[/quo   Най-добрата маска за мен! Става дума за коса с наистина голяма нужда от хидратация.

# 494
  • София

Да но с уточнението че косата ми е изтощена

Общи условия

Активация на акаунт