Със пюренца или без, ЮЛЧЕТА щастливи има днес!

• 11 468
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Момичета, а аз ви чакам в предната тема. Стоях си там сама и се чудех как може никой да няма. Ама нали съм новак. Пък и не бях чела условията.
N_A_N ти май ги правиш от хубави по-хубави темичките. Явно и бибошка помага усърдно. За двете: Hug
Възхищавам ви се. А пък аз една снимка в профила си не мога да сложа.
МарияЕли четох за рахита. Наистина е един от признаците. Обадих се на педито. Каза да не се притеснявам. Не е достатъчен да се заключи диагноза - рахит. То така го написах все едно го искаме. Моля се на никой да не се случва Praynig
Аз все още се чудя къде да номинирам моята бибишунка. Но за най-шантаво раждане ще съм първа.
Вий сигурно сте изчерпали тази тема в началото, когато мен ме нямаше.
За пюретата: аз давам череша от компот. Свекито й е направила "спИциални бебешки компоти". Давала съм й и магданоз. Единствената реакция беше, че акитата й станаха електрик зелени.
Засега това, че голям страх бера за дългите постинги.

# 31
yolk, аз пък мисля,че сокът е добре да е на гладно. Правя аналогия с плодовете при възрастните-30 мин преди ядене. Ама знам ли newsm78

НАН, при възрастни се препоръчва плодовете да се ядат половин час преди хранене, защото се счита, че след хранене се затруднява резорбцията им - докато се смели поетата храна започват ферментационни процеси. Но става дума за цели плодове с всичките им там целулози, баластни вещества и т.н. Докато сокът от плода е високо киселинен продукт и дори при възрастни може да повлияе зле на стомаха, ако се дава неразреден и на гладно; затова и напоследък започна да се отрича даването на сокове при децата, а се препоръчват смачкани плодове. Школи, обаче, разни и не се знае кой прав и кой - крив, затуй не знам какво да те посъветвам Hug

# 32
Хубава тема но защо сте я изтрили Лора от началото с лентичките newsm78

# 33
това лошо време ни действа приказливо!
emmilli я кажи за раждането чи ми стана интересно Flutter
Май тово не сме го обсъждали или може би другите са  newsm78

# 34
  • somewhere over the rainbow
Хубава тема но защо сте я изтрили Лора от началото с лентичките newsm78
При мен я има newsm78
Бибошка,и на мен ми минава т'ва през акъла /за соковете и плодовете/ Peace
Емили, казвай сега за раждането Crossing Arms

# 35
NAN и  Biboshka smile3501 smile3501
обожавам Коледа и така оформена темичката ми става много хубаво
    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 36
  • Варна
Утре ще разказвам, че мъжо се върна. Трябва да го нахраня.
Спокойна нощ на всички.
И само с по едно кърмене, ако може Grinning

# 37
здравейте и от нас, поздравления за страхотната тема!
 smile3501

днес бяхме на консултация - станали сме 6.650 кг. и 61 см.
ваксината мина добре, малко плакахме, но се успокоихме бързо.
пръстчето е ОК, спираме компресите и ако се наложи ще мажем с някакаъв антибиотичен крем.

за месата - аз също мисля да започна със заешко, защото мога да намеря домашно зайче. мисля да направя това по Коледа. ако намерим пуйка, може и с нея да започна. нали на Коледа се яде пуйка. smile3521

моята принцеса вече дреме, така че отивам да слагам масата. ще му пийна една биричка...

лека вечер и ако ми остане време утре ще кача снимки на Гери.

# 38
Нан в началото при лентичките със снимките я няма. След Венци на Ети на 30-ти следва направо Мария на Слънчо.

Да не стана досадна. Thinking Ако не ми я харесвате няма пък да се бутам Wink

Емили и на мен ми стана интересно. Чакаме да разкажеш Hug

# 39
  • София
Мамита, които давате зеленчукови пюрета цимам въпросче- моята докторка каза, че трябва да го разреждам с мляко (КЪРМА ИЛИ АПТАМИЛ), за да стане като боза. Ама не си спомням и тези, които са млечни ли или всички newsm78 Ох, че съм забраванка, ама следвъщия път с тефтерче на консултация, че и звънях 100 пъти да я питам, какво сме си говорили Embarassed
Предварително благодаря Hug

# 40
  • somewhere over the rainbow
Ivka,само безмлечните според мен. Peace
Момичета,само при мен ли се виждат лентите на Лора и на Виктор на sunnycat? newsm78

# 41
  • София
И при мен се виждат.
Ох,не съм само аз неразбралата за разреждането на пюретата.Помагайте.

# 42
Разреждат се домашните пюрета, а купешките мисля, че не.

# 43
Много пишетеееееееееееее не мой ви изчете човек!

Нан явно имаш много време и свободни баби то такива красоти си искат занимавка!Бравос!

Друго няма да пиша!Да не съм дълга за четене не за друго!
Лека вечер!

# 44
bibo6ka u NAN  сложих снимка в албумчето зо лентичките но пусто като не знам как да я намаля кото размер ooooh! ако имате време и нерви Peace И благодаря за снимката от втория месец Peace

Общи условия

Активация на акаунт