Със пюренца или без, ЮЛЧЕТА щастливи има днес!

• 11 499
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Да yolk тамън пак щях да питам като ми го няма вчерашния пост

# 226
гледай какви сме калпазанки снимки снимки и някрая #2gunfire
mgizova u pepi111 не мога да ви пусна линк че са изтрити темите но е прието със сигурност от 1.01.07 ще получаваме по 90% от заплатата си до навършване 9 месеца на децата.
а за пюрето от праскови аз имах същите съмнения зя кашата от праскови и я спрях от банана нямам реакция.
синео4ка браво на Лорка и ние на кърма ама по 200-300грама най-много!Другата седмица ще видим колко сме качили Thinking
да не досаждам с писани работи ама може ли някой да ми пише как да направя пюре от картоф и морков или само от картоф на лични?Мерси  bouquet

# 227
Искам да питам майчетата, които правят домашни зеленчукови пюрета дали слагат някаква мазнина в тях и ако слагат каква[/color] Thinking Аз не слагам, но разбрах че е добре по малко, за да се усвояват мастноразтворимите витамини. Мойта педка вика масло колкото грахово зрънце, но аз не искам да слагам продукти на кравето мляко още Naughty Викам и не може ли зехтин, тя - не можеее, ни бил съдържал градивни елементи, а всичко което се давало на бебетата трябвало да съдържа важни гардивини елементи newsm78 Какво мислите по въпроса?
Синеоче леко с окютучването   Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не слагам никаква мазнина,защото и аз не искам още млечни продукти, но не знам подробности.
За праскавите и аз съм резервирана. Както е казала Синеочка има време да им даваме всичко.

# 228
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
mgizova u pepi111 не мога да ви пусна линк че са изтрити темите но е прието със сигурност от 1.01.07 ще получаваме по 90% от заплатата си до навършване 9 месеца на децата.
Страхотно! Благодаря за информацията! Аз цяла сутрин се мъча да открия нещо по въпроса в глобалната мрежа, ама тц Sad.
Искам да питам майчетата, които правят домашни зеленчукови пюрета дали слагат някаква мазнина в тях и ако слагат каква Thinking Аз не слагам, но разбрах че е добре по малко, за да се усвояват мастноразтворимите витамини. Мойта педка вика масло колкото грахово зрънце, но аз не искам да слагам продукти на кравето мляко още Naughty Викам и не може ли зехтин, тя - не можеее, ни бил съдържал градивни елементи, а всичко което се давало на бебетата трябвало да съдържа важни гардивини елементи newsm78 Какво мислите по въпроса?

И аз преди време се интересувах от този въпрос. Тогава Maira сподели, че в Германия казват  да не се слага зехтин в пюретата, защото е студено пресован, а не рафиниран. Най-подходящо било олио от рапица, след него - слънчогледово.
Ние днес отново не сме излизали, заради ужасната мъгла.

# 229
Здравейте и от нас  sohappy  

Да ви почерпя за именния ден  beer  cook   Wine Glass    cook  

И ние ползваме още памперс 3, но се чудя дали ще са ни големи 4-ката. Даже си мисля следващия пакет да е 4-ка, нищо, че сме под 7 кг.  newsm78
синео4ка: приятно окютучване, Grinning  само внимавай после да няма  smile3538
yolk  Joy  Joy

# 230
влизам за малко за да не натоварвам излишно форума
Първо честити месечинки на всички днес.
Честит имен ден на всички които носят името Ана
Специален поздрав за Ани(morskasirena)!
Мила Ани smile3503 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51
Усмихвай се по-често  Flutter!
Понасяй трудностите с лекота,
защото живота е борба!
Напук на всички стъпвай гордо
с високо вдигната глава
и ще видиш как ще започнат да се
отварят врата, след врата!

голяма прегръдка от нас за теб  Hug
и много   love001  love001  love001на малките сладури  bouquet  bouquet  bouquet

# 231
Момичета, в коя тема пишете?Има 2 юлски теми! И в 2-тe се пише едновременно...не е ли редно да се довърши тази първо?

Честит празник на месечинкопразнуващите!
Честит имен ден на именниците!

Днес украсих в къщи и вече сме с празнично настроение.

пфууу, ама всичко се е затрило, бях пуснала и тема за една детска градина, то и без това никой не отговаряше ама не запомних и ника на 2-те мамита дето ми отговориха Sad И тази финкция за непрочетените откакто не работи, нищо вече не чета...Ще трябва както казват да дадем в касичката на форума нещичко, че аз без форума не мога Grinning Ето снощи пак нахраних челядта по тукашна рецепта - търсех в Гугъла нещо и въртях, въртях и пак в бг мама ме прати...

С алергените и аз съм на мнение, че трябва много внимателно да се действа. На мен сега чак на 30 години ми се отключиха едни гадни алергии, много неприятно е...Кой знае, сигурно майка ми горката се е чудила едно време откъде портокали да ми намери да ми цеди сокове за витамини, а сега като пия портокалов сок и почвам да се чеша...Ако е знаела да не си дава зор поне...Но иначе пък не смятам, че до 1 година детето трябва да яде основно мляко. Освен ако няма някакви особени проблеми. Напротив - на 1 година детето вече яде почти като нас, особено важно е да не се смила храната и постепенно да се дава все по-на едро. Иначе после свикват и ще си ходите с миксера и пюретата до 2 години, че и повече. Познавам такива-даже едно 4-годишно яде още каша!!! Естествено, че не се тъпчи с яйца и мъхнати плодове, а се избира по-внимателно храната, но детето на 1 година трябва да е минало на обща храна, а не да стои още с бебешката. Аз така съм чела по книжките и мисля, че другото е за особени случаи, а все пак нашите деца, поне в 98 процента са нормални, здрави деца и смятам, че не е нужно да подхождаме към тях с чак толкова пазене и толкова превантивни мерки. Аз поне така действам. А и Пипи изпива по такива огромни количества мляко, че вече започвам да мисля, че е време да мине на твърда храна. След Нова година ще действам.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 19:18 от lala

# 232
и аз гледам и се чудя newsm78 уж бях писала тук, пък то #Crazy гледай ти Laughing

ще повторя за неразбралите, че си имаме горно зъбче Laughing newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

цунки на всички  love001  love001  love001  love001  love001

# 233
влизам за малко за да не натоварвам излишно форума

Е,недей така,не си права.Молбата ми се отнасяше към всички,повечето сме пускали снимки,картички и т.н......Няма смисъл да се обиждаш,ако искаш пускай картички,ако от това ще се чувстваш по-добре.
Галя,честито ви зъбче   bouquet

Честито на всички именници   bouquet

# 234
Привет! В 24 часа пише за новото майчинство, кратко и ясно
http://www.24chasa.bg/Default.asp?statid=40591&rubr=0&iz … id=09&iy=2006

# 235
eti не ми е много ясно, пише" предвижда поправка", после пък " прие парламента",  newsm78

# 236
  • Стара Загора
Затворих ви новата тема и като изпишете тази ще ви я отворя.
Мерси.

# 237
Докато писателските ми /ни/ страсти не са се разгорели отново Laughing, може ли един технически въпрос?
Коя е иконката в полето за съобщения за генериране на връзка към снимка? /изобщо как става?/
Този знак =
след url, когато се генерира връзка към линк, как се добавя- на ръка ли, или е нещо още по-просто?сигурно лошо го обясних newsm78?

# 238
Прасчо-Точно над полето за писане на текста има иконки и като покажеш над нея се изписва вмъкни връзка!Нещо като земното кълбо е!Синя!Дано разбра!И наистина добре стана че се заключи другата нова тема много е объркващо!

Лала съгласна съм и ние ще гледаме до годинката да ядем всичко!
Днес хапна малко мандаринов сок смучеше и не пускаше!Ха ха!

Хайде бай от мен!

# 239
Много се извинявам за пускането на новата тема, беше тотално объркване заради изчезването на последната, а като се опитах после да я изтрия ми даваше грешка, СЪЖАЛЯВАМ  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт