Със пюренца или без, ЮЛЧЕТА щастливи има днес!

• 11 486
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
yolk случво се бе Wink

# 241
eti не ми е много ясно, пише" предвижда поправка", после пък " прие парламента",  newsm78

"Предвижда се поправката", защото ще стане от 01.01.2007г, с която са "приели парламента"-значи са разрешили
А мен ако питаш, журналистите малко са се поомотали Joy
Най-важното е, че ще ни огрее  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
Марче,адаш,радвай се и се отпусни решено е-ще грабим докато можем newsm44

# 243
да е живо и здраво името на всички празнуващи днес  newsm51
На моята кака и се размина менингита, ама грипа- не  #2gunfire . Слава богу, вече  е добре, направо се бях поболяла #Crazy Ако има други болни дечица им пожелавам бързо да оздравяват, че празници идват  Hug
Включвам се по въпроса за прасковите - аз давах няколко пъти и не е имало проблем. Предполагам, че готовите са под някакъв контрол Praynig
sugar_lady, незнам дали ще ти бъда полезна, но в готовите пюренца ( Семпер) има масло от рапично семе, а  имам спомен, че майрабеше писала нещо за добавяне на такова масло. Дано не те подведа.
О, щях да ви пиша, че по съвет на педката ще сложа противоменингитна ваксинка на беба.
Това е от нас, лека и безревлива.  Hug

# 244

О, щях да ви пиша, че по съвет на педката ще сложа противоменингитна ваксинка на беба.

Амери нашата лекарка каза че ако сложим ваксините по ЗК   е хубаво 6 и 7м да сложим допълнително 2 менингитни.
Аз затова предпочетох направо 5 елементната  Peace

# 245
и друг път сме го обсъждали, извинявам се че пак ще питам, но въпросът ми е може ли първия месец да е слагана ДТК по здравна каса ,а 2 и 3 прием пентаксим?

# 246
забравих, някой беше писал за лепенки за уши, къде ги има, аз тук  обиколих всички аптеки  и никой не е чувал за такова нещо.

# 247
Честити месечинки на Емилия, Павел, Георги!

sugar_lady, незнам дали ще ти бъда полезна, но в готовите пюренца ( Семпер) има масло от рапично семе, а  имам спомен, че майрабеше писала нещо за добавяне на такова масло. Дано не те подведа.

Да, аз бях писала че тук препоръчват добавянето на мазнина от рапица - честно казано аз си мислех за такова олио, не съм търсила по магазините дали го има под формата на масло. Тук някои пюрета съдържат вече мазнина, но още не съм гледала с подробности кои и каква е точно, тъй като сме далечко от захранването Hug

Много се радвам за приетата поправка в БГ !Тук приеха подобен закон за майчинството да е 12 месеца на 67% от нетната заплата, за съжаление само за деца, родени след 1.1.2007 и няма шанс за промяна и аз си минах само с 8 седмици платено майчинство Cry

Галя, честито ви зъбче!

# 248
Честито на вече порастналите месечинки: Емилия на мама Emmilly, Павел на мама kriss77 и Георги на мама suzi_a   ura
Много послушни и весели дечица да са smile3525

# 249
  • Варна
Честити месечинки на  Емилия,Павел и Георги  4uuaaaaaaaaa Popova,няма да се крием щом сме ви поканили newsm03като идвате със Синеочето насам вземете и сватята със снахата smile3521
Yolk smile3525
Elip,  #Shockedвие избихте рибата с тези зъби #ShockedБраво на вас
Честито първо зъбче на малката Деничка tooth
Аз бях питала в предната тема за спалните чувалчета,дали мога да му прибирам ръчичките вътре,за да не се дасъбужда с тях/май не се изразих правилно/ newsm78.Че тъй като не можах да прочета отговорил ли ми е някой,моля пак за отговор.
еееееее днес съм по обясненията Flushed

Синеочка снощи май яко се е окютючила Joyкато гледам още я няма.и аз как имам нужда от едно яко избухване,ама да видим Mr. Green Drunk
ние сме отдавна с Памперс 4,но Митака така яко се усира че спасение няма wash hangпера като замаяна  Stuck Out Tongue Winking Eye
Лек ден на всички  bouquet

Тези пюренца Семпер навсякъде ли ги има newsm78Аз не съм ги виждала Thinking

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 11:17 от jorjito

# 250
Jorjito, моето чувалче е без ръкави. Аз не и пъхам ръцете вътре, тъй като я слагам веднага след банята в чувала и мисля, че ще се нерви повече като са и прибрани newsm78

# 251
  • Варна
Черпя всички по повод месечинката на Емито.
Благодаря за хубавите пожелания.

Поздравявавам другите месечинковци!

Jorji моето чувалче също е без ръкави, а с презрамки. Не съм доволна, раменцата и са вечно отвити. Видях, че на пазара има и с ръкавчета. Може би са по-подходящи. Но едва ли това ще го спре да си хапва. Няма да е ръцете , но ще е ръкавчетата.

Yolk можеш ли да ми обясниш как сложи това борово клонче на снимката от профила си.

Галя, честито зъбче!

# 252
Честито зъбче на Деничка !
Честито на месечинките Емилия,Павел и Георги !

Аз чувал отказах.Свекито искаше да купува за моят зайо ,но и самата продавачка каза че щом имаме климатик да не би да стане неспокоен.Че на хладно се спи по-добре.Сега е завит само с едно одеалце и му е добре.Не ми се отвива засега  Heart Eyes

mgizdova не мога да ти кажа за ваксините.Пробвай с търсачката ако вече работи  Peace

# 253
честити месечинки днес!
да са много здрави и послушни

Аз бях питала в предната тема за спалните чувалчета,дали мога да му прибирам ръчичките вътре,за да не се дасъбужда с тях/май не се изразих правилно/ newsm78.Че тъй като не можах да прочета отговорил ли ми е някой,моля пак за отговор.
еееееее днес съм по обясненията Flushed
jorjito ние имаме и от двата вида с и без ръкавче (останали са ми от баткото) с ръкавче с по-добри за да са завити раменцата иначе трябва да се облича по-дебело не ти препоръчвам да му мушкаш ръчичките вътре защото има голяма вероятност да си го качи на главата и да се задуши Марти много шаваше и не веднъж го е правил този номер и много сме се плашили.иначе с ръкавче е добре ние с нашето тати ушихме на баткото чувал много голям (може да се побере човек с ръст 165(като сестра ми) през спокойно) защото не можахме да му намерим като за него и мога с ръка на сърцето да кажа че се родихме защото страшно много се развива а и ние вече имаме по-спокоен сън
не знам дали ти помогнах защото днес пиша много хаотично
лек ден  bouquet  bouquet  bouquet
п.п.Честито зъбче на Деничка !дано и останалите да излезат без проблеми Hug

# 254
  • София
Здравейте мами,

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧОВЦИТЕ И ПЪРВИ ЗЪБЧЕТА НА ЗЪБЧОВЦИТЕ  love001 

Искам да ви попитам- има ли бебе, което да иска да спи само по корем? Моят мъник спи изключително по корем, даже като го оставя по друг начин сам си се обръща. Дали има проблем?

И още един въпрос- като се опитваме да качим снимки в албумчето, ни дава невалидни потребител или парола? Може ли някой да помогне моля Hug

Цецко хич не ги харесва тези зеленчукови пюрета, заради тях започна да ми отказва и плодовите. Като му поднеса лъжичката към устичката и започва да се сърди, а преди отваряше уста и хапваше с удоволствие.
Мамите, които давате вече и кашички- кога ги давате, за вечерно ядене ли?
А някой дава ли вече жълтък с пюрето?

Спирам вече, че зададох 1000 въпроса, дано да ми отговорите поне на половината newsm53

Общи условия

Активация на акаунт