Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 68

• 31 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Heart
Деси, страхотни снимки...страхотни емоции си преживяла! Heart Eyes
Грабвам кафенцата...много ми се спи! От мен закуска...
Днес много студенооо! Слагам дебелото яке!
Светла и топла седмица банда!

# 661
  • София
Добро утро, благодаря за кафенцата и закуската 😍
Деси, ❤ чудни снимки. Макар и на работа си се разнообразила.
Курдов, ☺ много малки порции, чак ме е срам. Аз не меря, но гледам вечерята да е доста по- малко от обяда.
Мимчо, 😘 как изкара по шопско?
Днес втори плодов при мен- ще го карам на круши, мандарини и много чай.
Усмихната седмица, бандичка! 😍😍😍

# 662

Мимчо, 😘 как изкара по шопско?
Вангобче, много добре изкарах, водихме и малката като я забрахме от Пловдив. Мама милата се приготвила със сто манджи, беше много разочарована като ѝ казах, че няма да вечерям. Но все пак ме изнуди да хапна едно пилешко бутче. За десертите не ми се говори, аз не ядох, но моите ги уважиха.
В софийската Икея си скъсах нервите, софиянки пазарувате ли оттам? Оказа се, че си избираш артикула, запомняш му номера и на кой стелаж и секция е и отиваш в едно огромно хале да го търсиш. Повече кракът ми няма да стъпи там...! Joy

# 663
Добро утро!
Деси страхотни снимки, благодаря! Heart А за размечтаването - нужно е, приятно е , зареждащо е !
Мими явно е политика на Икея - и при децата във Ванкувър е така - избрахме, записахме си каталожния номер и после едно търсене падна за първото докато се ориентираме, после е лесно. А за РД на майчето си била бетон Hands Plus1
Вангоби на плодовите , които и аз си правя сега от време на време не успявам без да си хапна ядки, а преди можех.
Курдов ще ги свалиш тези 2 кг. бързо.А за подложките за чаши - видях ги в едно магазинче за сувенири в наше село Grinning
 Вчера пекох тиква и днес за закуска си хапнах.За обяд си нося лозови сърмички с гъби и карфиол за салата. Вечерята ще е дна пилешка яхнийка с зелен и червен пипер, гъбки и слата цвекло и моркови.

Прекрасна нова седмица ви пожелавам, обратното броене до Коледа започна Heart Eyes

# 664
  • Бургас
Привет, банда!
Скрит текст:
Стегната ми е душата и това е! Нямам идея какво провокира това "сгромолясване". Може би не е само едно, а количествени натрупвания, които доведоха до качествени изменения. Дори не ми се украсява за Коледа.
При ЛО нещата май да без промяна. Той не говори за това, а аз само го държа под око дали ще получи криза или не. Не искам да го притискам постоянно с въпроси: Как си? Добре ли си? и т.н. Това май най-много ме тревожи, освен служебните ядове.
Не съм на никакъв режим. Стремя се да не консумирам вгх - тесто и сладки неща. уж се опитвам и да не вечерям, но това се получава само когато съм в града. През почивните дни - никакъв шанс.
От петък до неделя бяхме на винен тур. Започнахме с дефиле на младото вино в Пловдив. За пореден път се влюбвам в този град! Мимчо, завиждам на Ивка! Знае детето!
В събота на обяд - дегустация във Винарска изба Драгомир, вечерта - дегустация и нощувка във вила Юстина, а вчера - дегустация в Загрей. Много зареждащо и приятно пътуване.Освен това и образователно!
Открихме производители на различни видове оцети и горчици. Препоръчвам с две ръце!!! Аз много обичам горчица и тези определено ме впечатлиха. Особено тази с портокал и бренди, с бадемовата паста и с трюфела.
Скрит текст:

Деско, и ти си имала чудесни прежевявания! Ако ти трябва асистентка - на линия съм!
Мимчо, ИКЕИ-те по цял свят са така. Това им е принципа на работа.

На всички много, много уютни дни! Two Hearts

# 665
Привет, бандичка!
Сватенце, по Коледа стават чудеса! Не губи надежда, че всичко ще се оправи. ЛО с две отворени клапи, бива ли такова течение да става, шегувка. Прегръщам те, бъди силна, можеш!
Деси, колко свят видя покрай професията си, а покрай теб и ние. Прекрасно ти е било, браво!
Курдов, железен си! Де да можех и аз така, да, ама не. Дерзай!

Скай, ела и кажи две думи, мислим те.. 
Жгмъцони, ела си в къщичката, игнорирай "нещото".
Не съм на режим, след зимата ще го мисля .
"Животът се живее всеки ден, но веднъж се умира" .

Хубава седмица! Two Hearts

# 666
Яяяя, къщичката се напълнила!
Радвам се да ви видя муцунки!
Иринитко, и на мен не ми е Коледно! Втора година без свеки, няма го този уют и светлина! Милата ми! Сега на мен се пада честта да светя и огрявам душите! Дано се справя! Heart

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 15:20 от mimi.7299

# 667
  • Бургас
Добро утро!
Кафенце??

# 668
Пу първа да го взема! Broken Heart
Иринитко рано и с мерак си почнала деня! Wink

# 669
  • Русе
Стиснете по едно палче, моля! Много ми е нужно...

# 670
  • Бургас
Деско, стискам!!!!
Мимоуз, кафето - да. Пичът - не! Този е "твоя".

Вече се досетихте, че тези снимки са от календара, който ще ме радва следващите 12 месеца Grin

# 671
Деско, стискам!!!!
Мимоуз, кафето - да.
Кафе вече пих в нас... Stuck Out Tongue Winking Eye
Деси, стискам! Flowers Four Leaf Clover

# 672
  • София
Привет, добре започваме днес 😃😉
Деско, 🍀🍀🍀 стискам силно!
Иринитко, ❤ чуден е календара 😊.

# 673
  • Targovishte
Здравейте, банда!

ДЕСИ - СТИСКАМ!!!

ИРИНИТА - туй кафе не ми хареса Stuck Out Tongue,  слагам друго Stuck Out Tongue Closed Eyes Нещо като за мен няма ли в този календар?

Ей тъй си мечтая аз - да съм някъде на топло, с книжка и нескончаемо кафе! И да може да се пуши!

Вчера денят беше плодов. Ужасно тегав. Много ми беше гладно. Обаче излъгах дяволчето в мен като си легнах рано, рано, даже преди петлите. И тази сутрин Кантарев ме възнагради пребогато. Пу-пу!

Днес съм на свински уши!
Скрит текст:
Бяха две  - сварени и прибрани във фризера от предния път и тази сутрин падна голяма борба с ледения блок. Изкъртих едното по-голямо ухо и го наврях първо във фурната. След около 15 минути - никакъв резултат, даже и мисъл за размразяване нямаше. После го сложих в микровълновата - първо две минути  - нъц! После още една... И накрая поздравих всичките роднини на ледения блок и включих за още 3 минути. Хеле размрази се. Междувременно стана вече 7 часа и закъснявах със събуждането на малкия. С едната ръка включих телевизора на ютуб с анимация да събужда детето, с другата вече режех ухото. Свинското, не моето. Измерих го - 276 грама, наврях го у термоса. После завъртях за още 2 минути бульона - да съм сигурен, че е горещ, допълних термоса, ръснах сол, черен пипер и лют пипер на люспи и затворих термоса. Дано устиска да обяд поне да е леко топъл. Че ако изстине и стегне, не знам как ще се разберем. Чак тогава се сетих да търся салата или нещо подобно. Отворих широко хладилника и видях една завряна кутия на Tupperware. Да, дадох доста пари за тези кутии, ама много съм доволен. Та във въпросната кутия имаше салата айсберг, с краставици и малко зелен лук. Нарязах ги в събота, преди да отида в София. Т.е. на 19-ти ноември. И днес - чудо! - нищо й няма. Е затова съм доволен. Верно, има тук-таме порозовяване, но... става за ядене. По същия начин се бях учудил на едно грозде, дето издържа в такава кутия повече от 2 седмици - отчепкано от чепката и измито.
За вечеря ще е другото ухо и пак айсберг. Може да се окаже че яденето на вечеря ще е равно по количество на обяда - ама холан, айде сега. Нали ?!

Приятен ден на всички!!!!!!!

# 674
JoyДеси стискам много Flowers Four Leaf Clover Hug
Иринита това е фирмения календар ? Sunglasses Joy Хубав е , да!
Курдов разгледах сайта  - кои кутии си взел ти?Имат промоция сега на някои продукти.

Общи условия

Активация на акаунт