Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 68

• 31 983
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Привет, бандичка!
Курдов, герой си ти! Да пътуваш толкова време без да хрупаш нещо, аз не бих могла.
Вчера денят мина успешно. За днес:
З. фреш портокал.
За обяд и вечеря измислена манджичка с елда и мексикански микс от Лидл. Салатата е цвекло.
Усмихнат ден на всички! Тук имаме слънчице, но е много студено. 😊 слагам кафенце и бягам. 😛

# 646
Добро утро! Грабвам кафето, че много ми се спииии!
Укикенда съм в София, не искам стууууд! Да поръчате топло време!
Хубав ден бандюшки и спазвайте диетата!
Да напиша едно меню
З фреш ябълка, морков, панджар и джинджифил
О кашкавал пане със салата зеле
В нищо или таратор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 647
  • Бургас
Привет, бандичка!
Вчера изпратихме документите за проверката и сега стискам палци Hands Pray
При ЛО няма особена промяна....
Поздравления на всички, които са свалили килца, а на нас, осналите - воля и дисциплина.
Вчера реших за бъда на чай и ябълки, да се разтоваря след уикенда, и....до 18,00. Прибрах се и си казвам, ще хапна една филийка черен хлябс лютеница, че трябваше да ходя на танци и да не ми прималее....Да, ама не! Филийките бяха поне 4. И като ми падна клепача, познайте дали стигнах до залата или само до диванчето.
Сутрин не мога да стана....явно съм доста преуморена.
Тази седмица ще направим един дълъг уикенд - в петък в Пловдив има дефиле на младото вино. В събота сме на дегустация в две винарски изби. Ще спим в Юстина и в неделя на обяд още една дегустация. Та, уикенда ще е винен.
Мен ме дразни не само икономическата ситуация, ами и хората. Станали са изключително арогантни, незачитащи правила и ред....Нямам думи!
Хубав ден, момиченца и момченце!
Да ви е топло и уютно в душичките!

# 648
Добро утро!
При нас вали, вали, налегнали са ме мисли за диванче с книжка........Sunglasses
Ир ако знаеш как се радвах като те четох - с толкова ограничено време и си намерила време и за нас. Да, при вас в Хамериканско тази натовареност, това че нямате време за нищо е много трудно, не всеки може да издържи такова темпо.Много те гушкам, знам, че си удовлетворена от това, което вършиш , но опитвай се да откраднеш време и за себе си Heart
Мими и днес спи ли ти се? А уикенда дано е без валежи и нестудено!
Иринита очертава се приятен уикенд!
Вангоби миличка , успех! Ще се справиш ! Kissing Heart
Курдов ти тръгна ли ? Успешно обучение!
За обяд си нося картофки, целина и моркови на фурна, ще си сложа малко сметанка отгоре и имама зелен алабаш.
Спокоен ден ви пожелавам! Heart

# 649
Добро утро!
Инджи, днес не ми се спи и съм последно на планирана командировка!
Нещо не ми е коледно!

# 650
  • София
Привет!
Инджи, 😘❤❤ тук се показа разкошно слънчице, чак не е за вярване.
Мимчо, ❤ леко да минава командировката.
Днес закусих с портокал, обядвах зелена салата и задушени зеленчуци с хляб. За вечеря тиквеник и черен шоколад.

# 651
Мнооого вкусно меню!
Успех!

# 652
Добро утро!💕
Вангобче, менюто ти е много вкусно, дерзай и ще успееш!
Инджи, и твоето е ммммм!
Обичам разни салатки, картофки и други такива😄
Мимчо, аз мисля утре да украся елхата, та да ми придаде настроение и усещане за празник.💝
Иринитка, как са нещата при ЛО, ти как си?😍
Поздрави от мен и честит петък!🥰

# 653
Добро утро!
Айде петъъъък, тази седмица ми мина бързо и не беше много натоварена
Кафенце!

# 654
  • София
Ехо, привет!
Занатка, ❤ нощна смяна ли беше или и ти не спиш като мен? Всяка нощ се събуждам в 4.15 вече месец и нещо и  е кошмар. Доспива ми се към 6, а то е време да ставам. 🥺
Мимчо, ❤дано  и следващите седмици да минават леко и бързо.
Вчерашният плодов мина тежко с малко повече ядки от позволеното, но го преборих. За днес отново фреш ( няма да ви го пиша вече вкъщи след ковид си ни стана ритуал). За обяд и вечеря свинско с кисело зеле завито на сарми.
Хайде, бандичка усмихнете се и пишете.😘😘😘

# 655
  • Targovishte
Здравейте, банда!
Завърнах се от големия град. Първият воден ден, който беше в понеделник, премина успешно - просто не слязох на вечеря. Но на сутринта, когато слязох с намерението да си взема само плод, ангелите ми буквално отлетяха на някъде при срещата ми с предложените на блок масата три вида банички... После пък на вечеря, и в двата дни, имаше по 50 грама ракия. Вчера по път не можах да ям и след като се върнах към 14 ч. си взех един геврек от нашата си гара, а вечерята беше с купешки дребни сладки.
И така се върнах с плюс от почти 2 килограма. Срамувам се и отивам наказан в ъгъла. Тежи ми че се отдалечих от така лелеяните първи десет. Но... продължавам напред, пък каквото-такова.

Днес - плодов ден. Зареден съм с круши и постоянно се оглеждам за 00 .

Поднасям ви следобедното кафе и пожелавам на всички: Приятен остатък от деня!!!

П.П. - искам такива чашки и чинийки....

# 656
Инджи, нощна смяна бях 😀
Курдов, пиши го дъждовен и продължавай, и ти си човек- душа носиш и трябва да я храниш понякога.
Вангоби, супер традиция сте си създали👍

# 657
  • Targovishte
Здравейте, поспаланки. Неделя е, ама гледай кое време стана. Айде по кафе:

Тъй. Вчера ядох свинско със зеле. Претеглих си грамажите според приложението, в сготвен вид - 150 грама месо на обяд и 75 на вечеря. Зеле - на корем Simple Smile Хапнах в добавка и праз - натюр. Гладно ми беше, но издържах. И за пръв път съм на минус след протеиновия ден. Пу-пу!

Днес ще ям картофена салата. Според приложението: 300 грама на обяд и 150 на вечеря. Струва ми се много, особено за обяд, та ще видим. Ако намаля обяда ще намаля и вечерята. да си е наполовина. Добавка на картофите ще правят айсберг-салата, маслини и люти чушки.

Закуските и в двата дни са круши.

Приятен почивен следобед, бандитки!

# 658
  • Русе
Редактирам си поста в понеделник сутрин с пожелания за лека работа, никакви нерви и много свалени грамчета - килограмчета през седмицата!

Привет, бандичка Simple Smile
Как сте, почивате ли?
Аз позачезнах, но хайманосвах малко служебно и се връщам с малко снимки от прекрасни места Simple Smile
Като чета колко е стриктен Курдов и ме е срам от себе си, но се опитвам да се ограничавам от каквото мога ...
Браво на Мими, Занатка и Вангобчето, а и на всички, които успяват да се стегнат и да влязат в ритъм Hug
Ирко, радвам се, че писа, но ... май не си ни послушала да намериш малко време за себе си Hug
Иринитко, как е ЛО? Дано се оправя Hug
Инджи, я пак помисли за Кай :* и аз си мислех, ама ... няма да е сега, може би за следващото внуче ... (май се размечтах)
На всички споменати и неспоменати - много прегръдки, а тези дето надничате, но не пишете - драснете някой ред, моля Hug
Скрит текст:
Университетът в Марибор

Нощния център на Марибор

Магазин за коледни играчки в Грац

И печени кестени по улиците пак там Simple Smile

Голямият площад в Брюксел

Един красив парк в близост до сградата на ЕК в Брюксел - малко триумфалната им арка ми заприлича на Бранденбургската врата в Берлин Simple Smile

Вечерна снимка на катедралата

И дневна - на пикаещото момченце (не знам защо - пикаещото момиченце е зад решетка - същата идея, на същия скулптор...)

И съботния дъждовен площад, който украсяваха, въпреки дъжда Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 07:36 от desi_mama

# 659
  • Targovishte
Добро утро, банда! Да сложа кафето

ДЕСИ: Благодаря за виртуалната разходка. Чудесни снимки.

Днес - въглехидрати: З - круша. О - овесени блатчета и купешки доматен сок - на Флорина, без захар. Вечеря - МЖ ми обеща макарони на фурна, ще се опитам да се огранича в 200 грама, стискайте ми палци Simple Smile И РЧШ 85%.

Приятен ден и усмихната и успешна седмица!!!!

ПП - Деси, писали сме заедно, благодаря и за твоето кафе.

Общи условия

Активация на акаунт