Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 68

• 31 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Targovishte
Добро утро банда!

Аз съм първият, а може би и единственият, човек в историята, който има плюс след плодов ден, изцяло на ябълки! Малък, ама плюс. Може главна роля за това да са изиграли хапчетата и сиропа, който пия???

За днес: З - банан
О и В - свинска вратна пържола, на оптигрила. И зелена салата. Малко няма да се съобразя със предложените ми от приложението грамове - за обяд ще хапна две пържолки около 280 грама, за вечеря - една, която излезе почти 190 гр.

За утре си пуснах 1 ден отпуска - нали и Асан е хоР.

НИЧИЯ - браво за постите, аз не бих издържал.

Приятен ден, бандитки!!!!!!!!!!

# 631
  • София
Здравейте, банда Hug
Не съм се появявала от дни и за това бързам да пожелая бързо възстановяване на детенцето на Мамекс и скорошни подобрения на ЛО на Иринитка.
Курдов, бързо да оздравяваш. И аз влача някаква настинка ли е, вирус ли е,  не знам какво е-два дни съм зле, един добре, после пак. Но когато ми е студено през деня, на следващия съм готова. За работата те разбирам напълно какво искаш да кажеш. Hug
Ничия, браво за постите. Радвам се, че имаш тази воля.
Лятото след като изкарах режима на Байкова и свалих 4,5-5кг, продължих с моя си измислица и докога ще карам така, ще видя. Засега съм твърдо свалила 7кг.. През деня хапвам плодове и кисело мляко, фрешове, а вечер хапвам салата с месо и веднъж седмично си позволявам нещо тестено-хляб, тиквеник, някаква паста, сандвич с лаваш.  Един размер съм надолу, но за да стигна килограмите, които искам трябва да сваля поне още 13 кг.
Купих си тази седмица еърфрайр. Проучвам го все още, но засега съм доволна от покупката.

Скрит текст:
При мен работата е ужасно много. Проверки, проверки на проверките и то, за по 3-4-5 години. Имам и такива, които минават в ревизии. Ужасно ме потиска икономическата ситуация в страната. Писна ми от икономически кризи, тъкмо си стъпя на краката от едната и хоп, друга.

О, Курдов аз имах 0 след ябълков ден. Имах чувството, че ябълките ме изядоха от вътре Grinning и най-накрая 0 на кантара.

Лек ден да имате, банда! Бъдете здрави! Hug

# 632
  • Targovishte
milensky' - Браво за свалените килограми. И още по-голямо браво за еърфраера. Направо не знам какво съм правил преди това. Сега всичко почти там си правя и става бързо и лесно.  А как издържаш само на фреш и мляко през деня - не знам. Аз дори когато ям - все съм още гладен. Дори не смея да мина пред баничарница, защото знам че ангелите ми просто са слаби и немощни.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 19:15 от КУРДОВ

# 633
Привет и от мен!
Миленски, браво за килата, при мен станаха твърдо 6 свалени!
Дано имам още воля.
Ничия и на мен ми е схлупено в душата, уж всичко е наред и даже при нас е все още слънчево и топло! Не обичам идващата зима!
Иринитко, трябва да правим по често срещи на Ла Тоскана!
Повдигат ми настроението.
Днес съм на път, а въобще не ми се пътува! Sad

# 634
HeartДобро утро!
Иринита стискам много силно, пращам де що има положителна енергия - дано има  по- скоро подобрение ЛО.
А за ревизията не се кахъри,  ще мине!
Миленски браво за свалените килограми! А за работата и за ситуацията - и на мен ми омръзна - от една криза излизаме влизаме в друга. Исках да мога да си позволя да не ходя на работа, а да гледам Кай Heart
Курдов плюса сигурно е от сиропа. А за обучението супер - ще смениш малко обстановката и няма да си в офиса. На гарата в София отрано има отворени места , поне преди беше така - скоро не съм била там рано.
Ничия успех с постите - за мен също не би било проблем да постя, но нещо не се решавам.
Прекрасен четвъртък да имате! Heart

# 635
Миленски, 7кг са страхотен резултат 👍Неразположението ще отшуми🍀
Мими, твоите 6кг са много видими, успя с постоянство👍
Ничия и аз броя калории. Постите са добър избор за пречистване на органузма, успех!
Аз има свалени 3кг за около 20дена и то чисти, чувствам се добре и съм мотивирана.

# 636
  • София
Добро утро, бандичка!
Иринитко, ❤ стискам палци за ЛО и се надявам да не се налага интервенция.
Поздравления за свалените килограми на Мими, ❤Занатка, ❤Курдов ❤и Миленски! ❤Аз за два месеца качих 4 килограма и трябва вече да се взема в ръце, но да видим.
Мамексче, ❤ радвам се, че детенце вече е добре!
Инджи, ❤ Ничия ❤
Ир, ❤ къде си?
Петък е! Слънчев и усмихнат да е на всички!

# 637
Добро утро!
Днес пак на път, още малко и свършвам! Вчера и дъжд ме валя...Rolling Eyes
Хайде на кафето!

# 638
  • Targovishte
Здравейте, банда!

МИМИ - много хубава чаша  и сервиз, благодаря за кафето.

Да си кажа менюто за днес:

З - банан
О - 300 грама салата бял боб с лютеница и малко зелен лук. Половин краставица натюр.
В - 150 грама салата, маслини и краставица

Приятен петък на всички!

# 639
  • Калифорния, САЩ
SmileЗдравейте, любими мои!!!

Чета ви всеки ден, живея с радостите и тревогите ви, мисля ви и искам да пиша, но за това се иска време. А аз за съжаление май вече нямам време за нищо освен за работа и семейство. Ако щете вярвайте, тук като че ли сме програмирани по някакъв ред, всичко е по час и не можеш да кривнеш от планираното. И все повече и повече се добавя, тамън с нещо приключиш и две нови неща започват и става една въртележка... Сега съм в обедна почивка, изпратих два имейла на моите родители от бг. училището ни в събота (а то било утре, малееее), хапнах една салата, ама салата с всичко възможно в нея (да ни е жива и здрава колежката, която се грижи всекидневно да имаме обяд, закуска, кафе и повече спокойствие), препечена филийка с масло (мммм), и едно кафе. Та, имам още малко време преди да вляза в класната стая с моите невероятни и всеотдайни двегодишни маймунковци, всекидневно даряващи ме с обия, много сополени петна Laughing по дрехите, безкрай мръсни отпечатъци Satisfied , кихащи и кашлящи, но търсещи прегръдка и топлина. Обичам си ги тези малки създания, зареждат ме и ми дават толкова много!!! За Иван почти не ми остава време, излизаме в 7.15 сутрин и го взимам от следучилищната програма след 5.30. Прибираме се към 5.40 и се започва готвене, кутии, пране... вечеря, миене и къпане и в 8.30 той е в леглото полузаспал, а аз с телефона за половин час и после не знам как съм заспала. Сутрин ставам към 5.50, за да мога поне за 20 минути да говоря с майка и татко и да ги видя по Скайпа. Това понеделник-петък, съботата съм на другата работа, след това пазарувам за седмицата и към 5 следобед съм вкъщи.
Така, една колежка ме прекъсна с няколко въпроса за един от класовете и и ще пиша пак. Ох, ето едно кафе от мен, че се изложих последните няколко месеца.

Редактирам. 7:44 надвечер. За някои. Ама за мен е време за лягане, един бърз душ предибтова и беж в леглото. Петък вечер било, а??? Ама за мен е вечер преди напрегнат работен ден и ще се наглася някак си. Ето ви един залез, снимах на излизане от работа (тук рано се мръква). До скоро, бандичка. ❤❤❤

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 05:47 от ir74

# 640
  • Targovishte
Здравейте, банда!

ИР - много се радвам, че писа. Няма ли начин да понамалиш ангажиментите? Иначе - браво, че успяваш с всичко! От написаното разбирам, че си добре и ти си редвам. Успех с всичко!

Аз днес съм на въглехидрати - закуската беше круша, обядът ще е остатъкът от качамака и салата айсберг, а вечерята ще е сладка плюс РЧШ.

Приятна събота на всички, обичам ви!

# 641
Ир Heart
И аз съм в някаква вълтележка, през седмицата командировки събота и неделя пътуване по работа между Пловдив и София.
Мама има РД на 22.11 и ни иска там...значи следващия уикенд пак на път!
През свободните уикенди на вилата, свекъра е сам иска помощ!
Днес съм се захванала да прибирам цветята, после ще се мие балкон, ще се сменя спално бельо - живот с неговите нужди и тревоги!
Хубава събота и намерете време за себе си! Wink

# 642
  • София
Добро утро,
В деня на Християнското семейство нека да бъде светлина и любов в домовете ни!
Ир, ❤ много се радвам, че писа и сте добре, макар и с ограничено време.
Бандичка, стартирам днес добрата стара 90 дневна диета. И го казвам тук, та да се засрамя и да съм сериозна. Ще се опитвам редовно да пиша храната си и дано този път се справя.
За днес:
Първа закуска чаша фреш портокал към 10 ч. банан.
О. и В. пилешка пържола със салата зеле.
Усмихната седмица, бандичка! ❤❤❤

# 643
Вангобче, успех 🥰👍
Времето е ужасно и ми действа зле на душата 🥲
Аз малко похапвах два дена, че майка ми изпратила баница и кексче 😊. Сега ще е по-трудно да вляза в ритъм отново, но ще се справя някак. Днес овесени ядки с кисело мляко, а довечера пилешко бутче със салатка.
Ир, радвам се да те “видя” 💝Ти си желязната лейди!
Курдов, сериозен си, браво човече и успех!👍
Хубав ден и поздрави от мен!💝

# 644
  • Targovishte
Здравейте банда! Вече три часа съм във влака за София и не знам как ще изтрая още два. Такъв смърдел и такава мизерия отдавна не бях виждал.  Тук и целия доместос на Мими не би помогнал . Това тук си е направо за палене и изхвърляне.

Вчера на плодовия малко съгреших. Всъщност не малко,, бях на гости у тъста и тъщата.  Но продължавам напред. Днес - първи воден. Ще опитам да го издържа. Но ако довечера приритам- ще си хапна салатата, която по принцип дават към вечерята. Поне предния път ,през пролетта, беше така.

Вангоби - успех!!!

Приятен ден и спорна седмица!!!

Общи условия

Активация на акаунт