Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 431
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
Моите са от пепко. Изключително неудобни и много съжалявам че си купих 100 броя, но тогава ги бърза, а бяха евтини.

# 361
Skk точно такива имам. Удобни са ми, но само за ризи и блузи, панталони не закачам на тях. За панталони ползвам по-стабилни, тези малко се огъват от по-тежка дреха.

# 362
За панталони и т.н. бих взела дървени или пластмасови, за да се улеснява издърпването. Иначе за якета, сака, ризи и т.н. имам същите закачалки от Пепко и нямам никакви забележки.

# 363
За панталони, освен ако не са копринени и ефирни, се вижда с просто око че не стават.
Това са ефирни и тънки закачалки...подходящи са за тениски, ризи , блузи, леки пуловери.
Пак да кажа - за мен това е ясно от момента, в който видиш закачалките.

Дънки и панталони и при мен са на закачалки, на долния лост.
В началото бяха на пластмасови закачалки от К, но се огънаха..точно долната им част се изви на дъга.

В момента съм с дървени бели от икея. Черни са в гардероба на синко.
Дървени има и в юск и пепко мисля.

# 364
Да, в Юск има дървени обикновени, бели и черни. Обикновените са по 13.50 лв. за 10 броя. Изглеждат ми същите като в Икеа, но Икеиските много се качиха. В петък бях там, 12.50 лв. са 8 броя, а преди около година съм ги купувала за 8.90 лв.
Преди бях с пластмасови закачалки, но както и при Тета, се огънаха. Бяха ми и различни видове. В един момент реших, че искам да са ми еднакви и си купих дървени, а от старите се отървах.

# 365
Закачалките ми са сбирщайн. От майка дървени, от един затворил магазин обикновени пластмасови (по - дебелички, не им се огъва долната пръчка) и с щипки (за панталони). Пак от майка едни по-тънки пластмасови, точно от тези огъващите се. Иска ми се всички дрехи за работа да са ми на закачалка, но много от блузите и пуловерите се разпъват на раменете и ги прибрах сгънати. Общо взето само якета, ризи и панталони/поли мога да държа на закачалка.

# 366
Дървените са двойно по-широки от кадифените. Да се има предвид при ограничено пространство.

# 367
Между закачалките аз оставям пространство. Иначе ми е нагъчено и некрасиво. А и така трябва -, да има място, за да не се мачкат дрехите. Да падат свободно...

# 368
Тези пластмасовите, които имах аз, бяха масивни, от мама си ги взех, когато се изнесох. Тя сигурно ги има подарък от сватбата. Grinning Обаче като сложиш нещо по-тежко и някои с времето подадоха Grinning
Иначе и аз имам и с щипки, пак дървени. Много са ми удобни за полите. Това ми напомня, че трябва да си взема още такива. Grinning

# 369
Между закачалките аз оставям пространство. Иначе ми е нагъчено и некрасиво. А и така трябва -, да има място, за да не се мачкат дрехите. Да падат свободно...
Те и ако са нагъчкани, за да извадиш едно, трябва да разбуташ или повлечеш още няколко. Язък за удобството да е на закачалка че уж е по-лесно...

# 370
Днес купих кадифени закачалки от Пепко-    5,50лв за 6бр. Трябват ми за фини дрехи и рокли. За палта и якета имам хубави дървени закачалки.

# 371
Мисля да взема шкаф за над хладилника от Икеа. Хич не ми е хрумвало, че това място може да се използва рационално в този вид.

# 372
Някой с малки деца, би ли ми хвърлил идея как са подредени книжките? Иска ми се нещо удобно за взимане от детето, но и да вижда и да има избор какво да грабне.

Знам, че не е тук мястото, но не мога да намеря темата, свързана с това- как да почистя двойно залепващо тиксо от стъкло? С масло/олио не става.

# 373
  • Пловдив
Знам, че не е тук мястото, но не мога да намеря темата, свързана с това- как да почистя двойно залепващо тиксо от стъкло? С масло/олио не става.
Шпатула за почистване на керамичен плот?

# 374
Някой с малки деца, би ли ми хвърлил идея как са подредени книжките? Иска ми се нещо удобно за взимане от детето, но и да вижда и да има избор какво да грабне.

Общи условия

Активация на акаунт