Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 385
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
И в юск има, том поне политиката им е готина, френдли към клиента...но отзивите за по-евтините не са много добри.
Има различни материали, полипропилен ли беше по-здравото от пвц-то, проучи..
Някой скоро търси подобно, не помня в коя тема беше...
Бе важното е да е държеливо, да не се скапе на първата година....някой с личен отзив ще е най-добре да даде инфо...

# 436
По скоро заради влага и студ, не заради кражба.

# 437
  • ENGLAND
Здравейте харесала съм тези кутии от Икеа за кухнята. Интересувам се,ако някой ги ползва да сподели в най-малкият размер ,може ли да се събере килограм брашно/захар/сол/ориз
Това е по-малкият размер

Това е средният размер,за него съм убедена (почти на 100%),че ще събере

Те са три размера, средната побира точно килограм ориз, захар, брашно.

# 438
Аз търся пластмасова кутия за съхранение, но голяма, някъде 200 литра. В Метро най-голямата е 140 литра.
Виж в места като Практикер, Бриколаж, те са по-технически насочени и може да има нещо голямо, но здраво, практично и по-евтино защото ще е в техническия раздел, а не в естетическия.

# 439
  • München, Deutschland
Скрит текст:
Здравейте харесала съм тези кутии от Икеа за кухнята. Интересувам се,ако някой ги ползва да сподели в най-малкият размер ,може ли да се събере килограм брашно/захар/сол/ориз
Това е по-малкият размер

Това е средният размер,за него съм убедена (почти на 100%),че ще събере

Те са три размера, средната побира точно килограм ориз, захар, брашно.

Точно, цитирам първия хит на гугъл за потвърждение:

One kilogram of all purpose flour (APF) converted to milliliter equals to 1,892.71 ml.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 21:24 от Не се сърди, човече

# 440
Имала съм от тези кутии на Икеа. В малката не влиза килограм брашно, ориз, нито захар и подобни.

Янтра, сега на пролет започватда зареждат градинска мебел. Виж за градинска ракла:

Например:
https://praktis.bg/gradinski-skrin-za-sahranenie-emily-2497-117-8-x-44-58-x-58sm

По принцип има различни размери, а раклите, които ги водят за съхранение на възглавници, имат от вътрешната страна непромокаем плат или дебел найлон, така че да не се мокрят нещата вътре.

Скрит текст:

Освен това може да се сяда отгоре.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 21:00 от Смърфиетка

# 441
Въпросът е, че на пластмасата ѝ влияе температурата и по-скоро това е проблем при съхранението на открито.

# 442
Аз съм гледала ей такива кутии https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/storage-bo … nizirana/60441699, обаче пише че е за употреба на закрито. Не знам дали ще става за тераса.

# 443
Градинскте сандъци/ракли са за открито.

# 444
  • София
За малка гардеробна /килер бих препоръчала вратата да се отваря навън(към коридора).

# 445
За малка гардеробна /килер бих препоръчала вратата да се отваря навън(към коридора).
Да, и нашата е навън Hands Plus1

# 446
Здравейте! Някоя от вас ползва ли такива органайзери?
https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/kitchen-organisers … he-60-sm/60460008
https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/kitchen-organisers … -stomana/70154800
Струват ми се удобни, но дали е така?
Ползвам първия. Пасна ми идеално на чекмедже 60см. Може би щеше да е още по добре да са по-високи разделителите. В този шкаф имам две дълбоки и едно плитко чекмедже. Имам спомен, че основата беше от отделни части и можеше да се нагласи, но мога да проверя. Страшно удобно е за разни рула за хартии за печене и фолио.

# 447
dreamingfly, може ли да пуснеш снимка как изглежда подредено чекмеджето с този разделител.
Иначе да, три отделни части са.
Снимката е от сайта на Икеа, заедно с размерите.

# 448
Заповядай - снимка на шкафа отвън и вътре в това чекмедже (най-долното). Разделителите са доста и може да се направи според нуждите. Дори сега ми хрумна, че може да се редят шишета за вода на разделителите. Честно казано преди това беше накакъв хаос.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 09:37 от dreamingfly

# 449
Благодаря, dreamingfly! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт